berlin

sitter äntligen och tar tag i historia, lite iaf. det gäller bara att sätta sig ner. Nu sitter jag med mvg frågorna. vg frågorna är klara nu. hoppas verkligen att det blir någorlunda samma prov som det vi pluggar in nu. det är bara ett sjukt system det där. proven i historia är sjuka!
stackars mamma kom precis hem, hon har så himla ont i ryggen och klarade inte jobba mer =/ jag ska pyssla om henne ikväll.
ååh en fin sak var att jag fick hem den lilla resekatalogen från kroatienspecialisten. fan vad jag är en sucker för sånt. resor alltså. vi får se nu. blir nog ingen resa detta år med mamma men tågluff räcker bra och väl! sedan kambodja i vinter om mamma får bestämma, haha vi får se =) charlotte är fan värre än mig och jag är jävlig! "efter tågluffen hittar vi antingen jobb i europa eller sticker hem och jobbar som fan, sen kör vi usa eller australien". jag älskar sånt! reeeeesa. nu åker viktor skidor den jäveln. marcos tur på fredag. sen ska kanske anton och theo till kanarieöarna bara en vecka och softa i havet. dom jävlarna. att det är så enkelt att ta ledigt från skolan hade jag ingen aning om. det hade varit sjukt soft att göra det. sticka till egypten eller tunisien eller nåt varmt och baaada. men nej, jag sparar och sedan är det min tur när ni jobbar hela sommaren! HAHA

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0