i want to retire

alltså ååh vad det var jobbigt att jobba idag! tiden gick söligt och jag var inte alls pepp. ville slå på de snälla tanterna som sölade för mycket och bara skrika åt mattias som hela tiden jävlades. böh! det måste vara bakissmällan. shit alltså. vilka minnesluckor jag har med. kollade igenom mina sms och jag tror fan jag sattit rekord i att skriva till flest personer under en o samma kväll. sen är jag så himla fundersam över en sak. varför åkte jag och johanna till KB ensamma och inte med er andra? vart tog ni vägen? haha åh
behöver en god natts sömn nu alltså. och om churchill visas i repris på svt så borde ni fan se det. såg avsnittet när jag kom hem från jobbet. jag ryser. så jävla bra han var som spelade winston churchill. och härligt att få lite inblick av hans liv med. fan ni är pinsamma om ni inte vet vem det är. sök på google annars. fråga inte. då är ni låga.

bless

gårdagen

var fin med fina vänner. men ack vad jag alltid ska bli full när jag blir full.
först drack jag lite gott med mamma. jag smakade bara (A). sen gick jag mot eric och resten av folket. det var ju knappt lönt att ta bussen så jag gick igenom kungsparken (hade den helt för mig själv!) det var fint. jag sjöng och drack lite lakritsshots (ensam är starkast!) så när jag kom till folket var jag glad i hatten. men det var de också. finfin förfest. sen blidde det kb och det var också fint men i slutet mest jobbigt. såklart hade jag lyckats tappa bort 140 kr och mitt bankkort. fuck liksom. orka. nåja, har bara 100 kr på allkontot så fuck you om du försöker ta ut pengar! nu får jag ta och fixa det på måndag. bluöh.

men tack för igår! nu ska jag se nån film och njuta i 4 timmar innan jag börjar jobba. weehaa.

doh

idag var det fysikdags och fifan vad det är ångest! blää. men sen vid halv elva cyklade jag till borgar för att hälsa på lite folk. lunchade med charlotte och frida i typ 2 h och det var najs! sedan tillbringade jag resten av tiden fram tills typ nu med anna. stackaren är laktosintollerant =/
mötte även rashid, jonas, maarja, fanny och aida. sjukt kul att träffa killarna!
nu är jag helt död. undrar varför :S ska nog sova lite så jag är pigg inför ikväll! för då blire feest! hoppas på glada miner! sen ska jag jobba imorgon. wee! money! tur jag inte börjar förrän 3. jag gillar att min chef tagit till sig min vädjan om mer helgjobb. i need the money! ååh en till härlig sak är att jag fick ett brev från skattemyndigheten igår! jag får tillbaka pengar! YEAH!

yesterday

Yesterday, all my troubles seemed so far away
Now it looks as though they're here to stay
Oh, I believe in yesterday

det enda tråkiga med den låten är att så fort jag hör den så hör jag den här galningen sjunga den!
japp. jag börjar nynna på yesterday i kroatien efter en riktig utekväll. så jävlar i det börjar joel sjunga som fan och japp, engelsmännen kan, dom kan!
fast det är väl ganska kul egentligen. haha ååh vad jag vill träffa honom igen! galet! vi får hoppas att våra vägar korsas i sommar!
image693

so here we are

jag somnade vid ett-två och vaknade vid sex. lönt. haha. på så fint väder med. aja.
nu lyssnar jag på bloc party och då blir jag för jävla pepp. alltså var är festen?! ge mig fredag nu!
lönt att jag blev dissad av erik precis. första gången jag blivit dissad av en kille! men det är lugnt, jag vet att han gillar mig den jäveln. orka att jag ska skita i kb för att vara med honom imorgon. nejnej detta är en kväll för vännerna! så länge sedan vi alla umgicks, så nu ska vi ha kul! don´t worry, be happy!

haha nu är det jag som dissar. ååh måste sluta med det här. men vafan. kim fattar vad jag menar. vi dissar. inte tvärtom. fan, där lät jag som en hejjarklackstjej. ja men jag skojar bara lite.

torsdag

härlig dag. fint väder ute och att sluta tidigt är perfekt!
jag är bara så jävla trött nu så jag tror jag ska ta en tupplur. riktigt härligt att engelskboken inte ska vara utläst förrän om nån vecka. yeah!
tråkigt är bara att jag ska ge theo 614 kr för flaket. fifan

björn gustafsson

ååh så jäkla klockrent! han är bäst just nu
och nej, detta är inte från melodifestivalen

champagne supernova

UUUUH. mår så illa av vissa i min klass! en viss person har laddat upp kärleksbilder på facebook med sin loverboy där de ser sjukt drågade ut. äckliiigt. jag är taskig men vafan. trött på er är vad jag är. sen är det så himla synd ändå. man ser på en i vår klass hur jävla dåligt hon mår. verkar ha släppt allt och bara ligger och sover eller gråter(?) i bänken hela tiden. och ingen bryr sig! kommer bara med glidiga kommentarer som oooh är du bakis? det är jobbigt att se för fan man vet hur hon mår. så jävla synd. sen är inte jag den som är vän med henne så det är weird. att man dessutom kommit över hennes blogg där hon verkligen skriver hur hon känner är inte härligt. ååh stackare. men what to do? hon är instängd som fan, hennes "vänner" i klassen skiter i henne och ja, jag har aldrig varit mer än hej hur har helgen varit vän. usch, sånt är jobbigt. men snart studenten! vi har försökt puscha varandra i matten och fysiken och jag hoppas fan du klarar av både och!

O.o

bara för att visa hur vanligt det faktiskt var
miiitt på gatan bland vanligt folk
och i sommar ska man in i en sån
bara för att titta såklart
hihih

image692

för en lång lång tid

åh vad det var jobbigt med skolan idag. eller jag vet inte. mest att träffa folket och ha en lång dag. religionen och svenskan var härlig som vanligt och att få se en film på biotekniken är alltid uppskattat! men att ha massa fysik och jobbigt snack med tråkigt folk får en inte direkt på topphumör. sen är fysikprovet framflyttat till måndag. det betyder att jag kanske får ta och plugga ändå. kanske. inte idag iaf. för jag har fullt upp med att lyssna på håkans nya album och att läsa lite bok. mest mysa ni vet. jag tror bannemej att jag ska tända lite ljus med. för den där extrema myskänslan. för fy vad jag behöver den nu. jag känner smygande ångest komma så smått.


van gogh museet i amsterdam

wee här kommer en bild på riksmuseet till höger och van gogh museet till vänster. hann bara gå in på van gogh och det var coolt att ha varit där men av någon anledning fastnade jag mer för monets tavlor. nåja, nu har vi tre tavlor här hemma av honom eftersom mamma var tvungen att köpa med en hem.

ååh fatta så fint det måste vara att sitta där ute på sommaren! man ser det inte på fotot men lite till vänster så har de gjort en fin liten gräsbacke som måste vara såå härlig!

image691

fint väder!

eftersom solen strålar så fint så vaknade jag för tidigt av den. inte kul. jag som skulle sova länge idag, la mig halv tre så 7 h sömn är inte coolt. nåja. nu har jag börjat läsa min första sida i the terminal. är på 2-300 sidor. hoppas den är okej för fina cambridge. orkar verkligen inte en av jane austens böcker in english. så att läsa är dagens. och att låna en bok till svenskan med. tänkte luncha med anna på borgar men den sege jävlen svarade för sent så jag trodde vi skulle skita i det. så nu ska jag ner till konsum och hoppas på en ostbulle och en metro. sen ska jag kolla lite laguna beach och njuta av dagen.


wake up call

ååh nu blev det genast jobbigt. tydligen ska jag ha läst ut en svensk bok och en engelskbok till nästa vecka. jag har inte ens börjat. sen är det fysiken på fredag. började kolla lite nu och jag fattar ingenting. vill inte lägga ner det men vill inte plugga en massa. ååh jobbigt. jag som skulle ha en fin dag imorgon. man kan ju hoppas på en fin dag med strålande sol så att man kan sitta och ha picnik i parken, sola lite rygg medan man läser en utav böckerna. men det är mest att hoppas. inte blir det bättre av att jag hela tiden ser fritidsresors sommarreklam med den där härliga låten hit me. blir irriterad när jag inte hittar den heller. blä. men ja man ska inte klaga. folk har det värre. som snubben i truman show som jag såg för nån timme sedan. hela världen kollar in hans liv utan att han själv vet om det. aj.
mamma sover och har gjort det i några timmar. det känns för sent att väcka nu. för dumt det där. nu kommer hon att vakna mitt i natten och inte somna om. åh skuldkänslor på det. what to do liksom?
ååh ångest. eller ska jag göra som matilda och bara skita i det? jag snackar skola nu. blö. men inte lätt när halva klassen snackar runt på msn och är oroliga för våra prov och läxor. det är sånt som får mig att hata min klass. doh. leave me alone!

mardröm

inatt drömde jag att jag och matilda bråkade. jag minns inte om vad men det var hemskt. det brukar bli så av en anledning när vi inte setts på länge. det har hänt förr och jag blir helt knäpp. ska ta och se så att allt står bra till nu bara för det. för den jäveln är precis som jag. vi ringer bara i nödsituationer. jag tror charlotte börjar sura lite på mig när som helst för att det alltid är hon som ringer. det är fel men ja, ibland blir det så.

och nu regnar det. myysigt. jag borde plugga fysik till på fredag men boken ligger hemma hos min kära kusin och jag vill verkligen inte ta mig dit nu. jag tror faktiskt inte att jag alls orkar plugga fysik denna vecka. jag orkar inte längre. kommer säkert ändå att få ig på provet. haha bra att redan vara inställd på det. men ja, jag vet inte. jag fattar typ ingenting och kommer väl inte göra det heller. tror jag satsar på slutprovet istället. så slipper jag ångesten som gnager. fan vad jag är kass.
fan, måste börja läsa en engelsk bok med. ska redovisas på tisdag? blö. jag tänkte köra en jane austen bok men fan, det är svårt att läsa på svenska. orka på engelska då. jag får se. tror jag vill läsa the terminal. undrar om den killen fortfarande bor på flygplatsen?
på tal om konstiga personer så visas the truman show på tv idag. det är typ den enda film som visas. förutom star wars filmerna som jag ändå har här hemma. man kanske ska se den. länge sedan nu. jaja får se. det är iaf sjukt skönt att vara ledig imorgon med!

starbucks på kastrup

fick förresten hälsa på starbucks som jag så ofta velat. fyyyyyy vad gott!

image690

holland

orkar inte skriva en massa men holland var superhärligt!
nu är jag hemmaaa
charlotte vill ta drink ute ikväll, jag med egentligen men är för jävla trött. det är ju röd dag imorgon för kattsingen så det är en massa klubbar ikväll! kb är öppet, länge sen nu  men tror icke jag orkar. ska sätta mig ner med lite bloc party och religion sen får jag se. lutar åt hemmakväll. känns ganska bra när man har så himla mycket att smälta. kan fortfarande inte släppa red light. skrämmande!

red light district

sager bara sjuuukt

amsterdam ar sjukt harligt!
eller vi befinner oss i en stad som heter sust dar min morbror och hans familj bor. allt ar frid och frojd. igar var vi pa ett pannkakshus och jag kande mig som ungarna jag umgas med, haha. varsta sagohuset! men dumma jag glommer att fota saforlaaat!
annars har vi varit i amsterdam hela dagen. var pa van gogh museet och sen kakade vi gott i stan. alla stack hem forutom jag och mamma. varfor?? jo, red light distrct saklart! det var nagot av det sjukaste jag sett! klockan var halv fem (mamma vagade inte sig dit i morker) och anda sa mycket folk och sa javla stort! jag trodde att det handlade om en liten gata med lite prostitution men det ar fan stort som fan! ett helt javla kvarter!! det ar over en kanal och fullt av gangar in! det ar sa sjuuuukt stort och langt ifran vad man ar van vid! och det ar cofeeshops overallt! har nog gatt forbi en 50 eller 100 knarkcafeer an sa lange! wow sager jag bara! gapade hela tiden. men ja, det ar tragiskt med allt folk och flickorna som star i fonstret och forsoker salja sig. att det ar lagligt! waah kan fortfarande inte fatta det! imorgon ska vi in till utrecht och det ska vara en finfin miniatyrtad av amsterdam. aah ja amsterdam! alla kanaler och hus, det ar underbart! kallt men underbart!
och nej, jag har inte fotat kring red light district. det kanns lite fel.. 

dagens to do

  • växla pengar
  • lämna tillbaka böcker på bibblan
  • låna engelsk bok på bibblan
  • städa rummet
  • slänga alla mina tidningar?
  • köpa strumpbyxor på lindex
  • handla bulle när jag ändå är på kronprinsen
  • packa
  • inte glömma kameran!
  • ringa anna och terra till att följa med ikväll
  • hinna fika med charlotte?
  • sola solarium, heh
  • fixa sprit
  • förfesta hos marco
  • lokalfest
  • sova
  • amsterdam!

wes anderson när han är som bäst

just nu är jag så himla såld på wes anderson och hans filmer. darjeeling limited är så mysig och fin. 3 bröder som ger sig ut på en spirituell resa till indien. de har aldrig haft en särskilt bra kontakt men nu tar de tag i varandra efter att den ena brodern haft en nära döden upplevelse. det hela går mest ut på ingenting men ändå så mycket. precis som wes anderson gör sina andra filmer. och ofta med samma skådespelare dessutom.
det är fina och udda miljöer och personer som man får se och man vill bara vara med i filmerna!

image685
the darjeeling limited
min favorit

image686
margot i the royal tenenbaums
(ingen har väl missat niotillfem som älskar den filmen)
den är bra och fin men den förstnämnda ännu bättre!

image687
the royal tenenbaums

image688
man måste älska life aquatic!

image689
jag älskar bill murray efter hans medverkan i lost in translation. man ser honom som den riktiga huvudrollsinnehavaren i life aquatic där han och hans besättning ska ge igen på en haj som har ätit upp en nära vän till honom. den är fin och väldigt bra! en massa vatten och skojiga fiskar, verkliga som inte.
vi borde alla se den här hemma någon gång!
bill murray är precis som angelica huston och owen wilson med i alla de tre filmerna.

ha ett wes anderson maraton här eller något för fy vad den regissören är skicklig! jag längtar till hans nästa film!

to be gone

jag lyssnar på anna ternheim och ser på konståkning. saknar mormor lite. blir alltid så när isdansen kommer. det var lite av hennes och min grej. precis som när vi såg lejonkungen och introt till filmen. då saknar man som mest.
det är fint väder ute men ändå vill jag inte. vill inte alls. jag gick ner till konsum och det var mest halt och jobbigt.
ikväll ska jag till erik och kalle och se film. ska försöka få dem att se höstlegender. annars är jag mest seg idag. längtar till amsterdam men ännu mer till studenten. jag har haft lov i typ två dagar och skolan sitter hela tiden i huvudet. det måste jag göra och det måste jag plugga till. blöh. vill inte tillbaka. detta är mycket mysigare.
min klänning hämtar nog mamma ut ikväll. jag såg lappen från posten igår på köksbordet och poff, idag är den borta. tihi.
nu ska jag nog återgå till konståkning och lite städning av rummet mitt.
var håller alla hus? det är aldrig någon som tar kontakt längre. jag hoppas ni tjejer har ett fint lov iaf. imorgon ska jag festa med killarna. det blir nog mysigt och bra,

puss

maybe maybe maybe

igårkväll gjorde jag, anton och åke som på sportlovet. vi gick ut en måndagkväll för att dricka öl. denna gång skulle vi till golden men vi orkade inte riktigt så vi åkte bil till marco och hämtade upp arvid på vägen. och ja, resten är historia. det var kul =)
nu sitter jag och tittar ut, det är fint väder men ändå kallt. vet inte om jag ska gå en runda eller om det är för kallt. hur som, jag borde gå och köpa en ostbulle eller något. och lite cola. ja, cola. det känns fint. och se filmer hela långa dagen. det känns som en sån dag idag, det känns brao.

just

JÄKLA SKITVÄDER.
snöstorm och hela skitet ute! men det gör inget för nu sitter jag här inne och myser. jag har fått fika med anna idag och varit på en underbar ansiktsbehandling. ja fy vad det var härligt! jag har äntligen läst ut min bok och jag har fått med mig en söt klänning hem. nu är jag nöjd. sen väntar ett paket med kläder från topshop på posten men det får vi nog ta imorgon eller nåt. för vad jag inte vill ut i detta väder!

functions

måste.. torka.. håret..
japp, såhär har jag suttit nu i en timme. läst bok, ringt samtal och druckit cola. det är riktigt konstigt väder ute. ena studen snöar det och andra studen är det strålande sol. huh?
dagens att göra lista är att läsa ut sista kapitlet ur persuation. jag vet att jag snackat om att jag läst den hela tiden men snacka går ju. nu är den snart klar. sen ska jag fika med anna i stan och kanske shoppa lite för det var så länge sedan! 15.30 ska jag på ansiktsbehandling. vill inte. men jag måste väl. skönt när det är överstökat, mamma tjatar och ja, inte jag som payar. så sure. tråkig tid bara. nåja, nu ska jag borsta håret och tänderna och läsa sista kapitlet samtidigt. går det om man heter linn?

wörking

dagen var minst sagt konstig, men på ett bra sätt! jag var stand in för kassan och jobbade mest ute på golvet. tio till två var det jag och mattias och vi satt mest och chillade och pratade tågluff medan jag tjänade in 200 i timmen (H)
vid tvåtiden löste patrik (min chef) av mattias och då var det andra bullar! mycket jobb men det var skönt för shaijse vad tiden gick! ja, jag känner att jag börjar komma jobbevännerna närmare och jag avslutade passet med att snacka sommar och tågluff med bossen min. han är cool och japp, det var min helg! skönt med lite pengar, det lär behövas. för fyfan, mamma tvingar mig att skatta 30% nu ='/

vem vann?

jag har ingen som helst aning om vem som vann melodifestivalen. men fan vad jag är glad att den är över. hate it, hate it. kan vi gå tillbaka till roliga lördagar nu?

att jobba kan vara fint

det var så himla härligt och virrigt folk idag på jobbet! jag blev lite glad och så. nikki och robin fick jag jobba med och petra var ute i affären, jag menar bättre folk får man leta efter när det gäller jobbvänner! gun i all ära men åldersskillnaden känns. robin är 18 år och vi snackade skit om de andra och hade roligt precis som man ska ha. hehe. så när jag kom hem vid nio kändes det inte så jobbigt. jag har knappt ont längre och jag är glad att jag tog på mig jobbet för jag behöver pengarna! så imorgon ska jag försöka vara lika pepp som idag! men när man får en saftig lönespecifikation kan man inte annat än vara lite lycklig!

åååh så kom jag hem till mamma och hennes pojkvän per och de är så söta tillsammans! jag blir så knäsvag. för deras skull. så himla gulliga! per och jag kommer superöverens och han älskar dykning och filmer precis som jag! då kommer man låångt, hihi. nu har de precis gått och jag lyssnar på bloc party på alldeles för hög volym samtidigt som jag halvkollar på matrix. detta känns bra!
vad som också känns roligt är att beggy och mamma är pepp på att gå ut i amsterdam. HAHAHA. sen vill mamma kolla in coffeshops och the red light district med mig (neeej vi ska inte knarka, bara titta)! och ja, jag tror det kan bli roligt att gå ut, jag ska nog ge det en chans. jag har inte så mycket annat att välja på. jag vill ha kul och jag tror att jag vill se hur de beter sig när de är ute. fan, undrar hur min moster är. galet! PEPP PEPP PEPP INFÖR TORSDAG


Red light destrict amsterdam. det sägs att det ska läggas ner snart så man får ju passa på. det är något jag vill se för det är så långt ifrån sverige. det är så sjukt att man får röka på och gå till "glädjeflickor". siiinnes!
ja, ni förstår kanske och har säkert hört om stället.
image683  image684

tycka synd om

från att ha varit sjuk och ledig denna helg så ska jag nu jobba hela. jag kunde bara inte säga nej. mår dock lite bättre idag, är bara halsen som klyddar. så 15-20.45 idag och 10-18 imorgon jobbar jag. då blir det inte mindre pengar än vanligt på lönen eftersom jag inte jobbar nästa helg och det känns ju ganska tryggt. att inte jobba i sommar må vara skönt men oj vad man inte kan säga nej nu.
hoppas det är skitväder hela helgen för då mår jag lite bättre av att jobba.

new soul

denna dag har varit som mina senaste fredagar. väldigt mycket slappande inför helgen. enda undantaget är att jag nu faktiskt har gått och blivit sjuk. jag mår dock mycket bättre än imorse fast i´ve got the feever!
just nu lyssnar jag på en blandlista som niotillfem har fixat. den är väl helt okej. jag föll för en låt, new soul heter den. ska försöka hitta på youtube. annars har mamma kommit hem och det är alltid mysigt. vi ska nog mest mysa med morrissey och prata oss igenom hela kvällen. det är fint med fredagar fast det inte blir kb ikväll, tihi

jag hittade youtube klippet
låten är fin, ge den lite tid =)


soul meets body

japp, jag är inne i en period där jag förutom oasis lyssnar en del på death cab for cutie
älskar denna låt!


längtar till paradiset

plitvice i sommar med charlotte och viktor
ligger i kroatien och ska vara så underbart
jag tvivlar inte en sekund på det :)

image682

debatt igårkväll

igårkväll satt jag mest och frös, nös och hade ont. jäkla regn. fick stanna hemma från skolan idag. tur att det är fredag, missar bara en fysiklektion och en samhällslektion.
morgonen har jag tillbringat med min bok och en repris av debatt som gick på svt igårkväll. satt och lyssnade på blondinbellas och ebba von sydows argument för shopping och modebloggar samtidigt som maria wetterstrand (miljöpartiets språkrör) och nån komiker argumneterade mot det. jag är fan riktigt besviken på debatten. modebloggarna framstod inte som så kassa som de verkligen är. de andra fick inte så bra argument mot shoppingen och livsstilen. det var bara samma skit som man alltid hör. äh jag vet inte. den där blondinbella är ett skämt och ändå har hon 20-30000 unika besökare per dag. sjukt! kan inte jan aghed eller nån framgånsrik recensent börja blogga om filmer istället? trött på shoppingen och att de mest korkade ska få för stor plats i samhället. trött på miljöpartiets språkrör som beter sig som en viss "feminist" i min klass och bara säger sluuuuta, det är fel utan att komma med mycket mer argument. byt ut dem! blir så irriterad att det är sådanna personer som modebloggare som ska påverka samhället och folk som knappt kan argumentera emot det.
med det sagt så ska jag läsa vidare


lund baby, lund

idag har jag varit i lund! det var mest tråkiga fysikföreläsningar men trevligt sällskap! vi missade en föreläsning så jag, theo, lars och fredrik stack till nåt ställe och käkade pizza. efter det mötte vi upp med de andra som faktiskt gått på föreläsningen (om hjärnan,,) och ja, sen hade vi en del dötid att ta igen. vi mötte kalle och erik på vägen av en slump fast jag tror att de följt efter oss i smyg, nä skämt åsido. efter lite stopp på vägen så hittade vi äntligen till våra föreläsningar. sen när de var slut var det 40 min dötid innan skolbussen kom så jag och ludde (de andra hade skolkat och åkt hem efter lunchen) bestämde oss för att gå till centralen och åka tåååg. fyfaan vad vi tog en omväg i regnet och fyfaan vad jag mår dåligt i huvudet, näsan och kroppen just nu. jag vill bara lägga mig ner och sova. jaa otroligt dåligt och osammanhängande inlägg men det får ni tåla (som alla andra gånger)! jag uppdaterar iaf till skillnad från vissa andra som är sämre på det, hrmph p*u, a**a!
men fy vad fin dag med mina klassmates idag ändå alltså! killarna och joanna gjorde faktiskt min dag! det var en fin dag att gå i klass nv3a, heh

all around the world

nanananaaa
lyssnar på all around the world. nu är jag inne i min oasis period igen. jag älskar det! drog fram min gamla tröja idag och gick stolt runt med den, heh
annars har dagen inte varit så speciell. eller imorse såg vi en dokumentär på religionen om barn i tioårsåldern som bor i eller kring jerusalem. judar och araber. att man kan känna så mycket hat i den åldern. jag började gråta. sen såg jag en dokumentär på discovery chanel igår om mt everest. alltså ja, jag kollar knappt på tv längre om det inte är discovery eller animal planet. finns såklart undantag (typ klass 9a) och det känns ganska skönt. vuxenpoäng till mig!
har även hunnit besöka morfar och mer än så är det inte. blivit bjuden på stor fest nästa onsdag. får se hur jag gör med den, det är ju amsterdam morgonen därpåå! :D
imorgon ska jag till lund med klassen och gå på tråkiga fysikföreläsningar. jag siktar in mig på att träffa en snygg framtida fysiker som jag kan snacka nobelpriser med. eller något. fan, vad ska jag egentligen göra där? FYSIK på högskolenivå, kan det bli tråkigare?

around the world

idag var en låång dag. 8-16. fyfan. men det gick!
klassen är seg som vanligt men idag bestämde vi att vi hyr ett flak. eftersom vi är så jäkla sent ute så betalar vi 600 kr var för att få åka runt i nån timme, men det känns bra! det händer bara en gång =)
snack om balen var det också. alla vill typ gå förutom jag men ursäkta mig om jag inte orkar med gnälltjejer och jobbigt folk. jag kan ha kul utan er. studenten får nog räcka. my och de andra bara men ååh liinn du mååste följa med, det händer bara en gång! du behöver inte ha en kille, det finns gott om lediga där! jo men tack så jävla mycket. är jag så ful och odräglig så att ingen vill gå med mig? jag hade kanske visst fått en baldate. haha nä jag orkar inte med det. förstår ni? jaja heleneholm ska ha med latin (huh?) och universitetholmen. det känns bra att matie och kimzie känner som jag. då behöver jag inte få ångest. men vem vet, jag kanske ångrar mig. HAHA.

oops jag glömde min bioteknikbok i skolan så fy vad tråkigt! nu har jag ingenting att plugga på! ska nog fira det med att se en film eller läsa en bok eller nåt. invänta lovet liksom. vet ni att jag ska till amsterdam? so long suckers.

I like you

theo blir 19 idag! marco harklade sig som tusan i matsalen (som var full på folk) och skrek ut att vi skulle sjunga. så himla sött! så alla i matsalen sjöng för vår lilla theo! finfint!
fan vad jag älskar mina killar alltså. det är först nu som jag riktigt börjar uppskatta dem! alltså har alltid gillat er men ja, ååh vad jag tycker om er nu! jag menar, utan theo, viktor, marco och ludde vet jag inte hur jag hade klarat av skolan! viktor som stöttar mig i alla lägen, theo som kör med sina gulliga sarkastiska kommentarer, ludde som alltid möter en med en varm kram på morgonen och marco som bara är allmänt galen och glad. ni gör mina dagar! nu ska jag försöka gå mer till skolan och faktiskt uppskatta den sista tiden. nu är det bara fysiken kvar, resten är jobbigt men det ska gå. så nu försöker vi ha kul den sista tiden =)

image676image681
image679

i´m in love with a feeling

åh alltså jag tycker kim är så himla snygg på dessa fotona från igår!
jag bara gapar
så måste ha med ett foto eller två på henne
jag vill bli sminkad så en dag
på studenten hade det varit fint!
ja på tal om studenten! efter idag blir man så pepp inför den stora dagen, det känns så mycket närmare nu! vår klass letar fortfarande flak och vi väntar med spänning på våra studentmössor! sen är det lite snack om nedräkning och var man ska ha champagnefrukost. så mycket att tänka på! och om en vecka kommer min studentklänning till mig! jag hoppas att den sitter så fint och bra som jag vill för då är jag en lycklig tjej!

image674  image675

den sista klänningen och posen är verkligen som en dröm!
ååh fina du!

för alla er som vill må lite bättre

detta klippet är fan bland de roligaste som jag sett på youtube
ni kommer inte att ångra er om ni ser det
hela är fan, åh så himla bra!
kan inte sluta skratta!


det är över nu!

redovisningen är klaar och jag är så glad för det! fan vad skönt alltså!
wah wah! sen är det så fint väder så man känner våren ända ut i fingertopparna!
nu ska jag mysa lite och sen blir det historia och bioteknikplugg!
faaan vad skönt med lov snart alltså! i need it!

ångest?

det är så fint väder så! nästan så att man kan sitta i en park med solbrillor och bara njuta. nästan. men först ska jag ha projektredovisning! dagen började ju sjukt bra, eller inte. jag hade lyckats spara mina papper på nåt konstigt sätt så det gick inte att skriva ut i skolan. så nu är jag hemma igen och jag fixade faktiskt min skrivare så det jag ska säga är nu klart. om exakt 2 h 30 min ska vi stå och redovisa och om exakt 3 h är jag påväg hemåt. antingen har det gått bra, eller dåligt eller mittemellan som jag tror det kommer bli. då är jag nöjd för fyfan vad skönt det ska bli att få det överstökat!!
nej nu ska jag tillbaka till skolan, äta lite lunch och sen öva lite på projektarbetet. wish me luck!

spy game

åh om ni vill se en bra film ikväll så kolla på dansk tv 2 eller dr 1 (minns inte) klockan 21.00!
Spy Game med Brad Pitt och Robert Redford är verkligen en superfilm! jag älskar den! vet inte hur många gånger jag sett den men den är så bra så att jag blir knäsvag!

image673

walk idiot, walk

imorgon kommer att bli jobbig. eller ja, morgondagen kanske man ska säga.
PROJEKTARBETSREDOVISNING!
vi ska stå och snacka om våra råttor i 15 minuter och jag undrar om det kommer att vara de längsta femton minuter som jag upplevt. jag är nervös. eller lite mindre än förr. men ska bli så himla skönt att få det överstökat! nu har jag suttit och rabblat lite för mig själv och min del tar väl 5-6 minuter så det blir nog bra. sen kör viktor sitt och sen kör vi en superslutsats. öh, hah. nej men ååh vad skönt när det är över! då är ännu en ångestladdad sak ur vägen. skriva ihop det blir desto enklare, så japp efter imorgon är matten och projektet över! skönt! nu är det bara fysiken som man också ska fixa. åångeeest. fan vad jag längtar till studenten!

nu ska jag testa redovisa en gång till och sen ska jag kolla i en annan del av köping och sen en film. för jag är pigg pigg pigg efter att ha sovit bort hela dagen!

galet

igår hade mamma tjejmiddag och det var fint. men jag orkade liksom inte stanna kvar och sen hade jag en massa goda cider som väntade på mig så jag bestämde mig för att gå ut. och ut gick jag!
hamnade först på centralen där jag mötte upp med charlotte, frida och deras klasskompis matilda. sen fixade jag in mig och charlotte gratis på slagthuset och tro fan att jag dansade till den där musiken! det är bara början på hur vår tågluff kommer att se ut. haha galet men sjukt kul!
sen ringde erik och ville ses fast han hade nykterhelg typ (öh, whats the point) så jag åkte till inkonst där jag träffade honom och lite andra lundabor som kalle för att nämna en. det var kul med sällskapet men jag musiken var inte riktigt min grej och det var inte samma kb känsla där man känner alla. den enda jag träffade var cleo och det är ju inte en dansa hela natten lång kompis. så ja, jag har testat ett till ställe och det var fint där, går gärna dit med en massa andra en onykter kväll och dansar lite hit och dit men kb is the place to be. jag ska fan inte ge upp slagthuset nu när jag ändå kommer in gratis. haha sjukt! men det var kanske en engånsgrej att det var bra. så himla snygg charlotte var och det var så härligt att se henne! sp japp, jag är glad att jag gick ut :)

image672

dom andra

hahahaha
kollar igenom gamla kroatienbilder från i somras
det är sjukt så full man blev i split
första kvällen skulle jag på "toa" vid stranden. jag gick ifrån alla de andra och det var inte lite jag gick. allra längst ut där folk brukade hoppa ner från klippan gick jag till. allt för att få vara lite privat. och nej, jag skulle inte göra tvåan utan jag var bara jävligt packad. såklart ramlar jag ner för stenarna och skrapar upp en bit av huden precis ovanför handflatan. så i nån månad eller så efter min lilla utlykt hade jag ärr efter fallet. det såg ut som att jag hade skurit mig i handleden. jag trodde seriöst att jag skulle ha märke för livet.

här är klippan som jag kallar den där jag hoppade ner för att kissa
och på det andra fotot syns såret liite
detta är då på tal om ingenting
jag väntar på gästerna och har tråkigt, perfekt sätt att få tiden att gå

image669  image671

marine biology?

dryyg dag på jobbet. så himla fint väder. det märktes på den lilla skara av folk som hälsade på.
riktigt härligt att inte vara bakis på en lördagsmorgon för en gångs skull. så det var nog bra att jag struntade i att gå ut igår. jag hoppas att ni andra hade det bra!
ikväll har mamma tjejmiddag och jag är bjuden, tihi. nej, jag funderar på att gå ut men jag kanske fortsätter med min vita helg. vi får se hur det blir.
åh nu kom drömmen tillbaka när jag fick tips på utländska skolor. marine biology. ååh vilken dröm det hade varit. vi får se hur det blir. bästa skolan inom marinbiologi i hela världen finns i sydney och det vågar man väl knappt försöka komma in på. men det finns en till i sydney och en i perth. sedan lutar det åt usa eller nz. ja vi får se, det är önsketänkande. men man måste ju se sig för lite =)

image668

bloc party - helicopter

jag gör som alla killarna kör denna helg, en jäkligt vit helg. det känns tråkigt men sant. så är det!
jag orkar egentligen inte gå ut ikväll. sen orkar jag inte åka till lund och se på rambo maraton med erik och kalle. eller kalle är nog inte så himla off, han är väl ute med en av alla sina tjejer. nåja, jag vill inte! så när de inte vill se lykke li med mig fast de såg henne förra veckan blir jag sur och kinkig. så då bojkottar jag allt. nej, det är egentligen bara en ursäkt. lykke li är bra men nä, jag klarar mig utan henne :)
så ikväll missar jag när hela tjejligan ska ut, jag missar ett röka på party och en rambokväll i lund. jag är inte bitter, jag klarar mig. för ikväll ska jag vila ut och se en film eller två, läsa lite bok och inte vara bakis imorgon när jag jobbar!

annars har jag skitit i skolan idag. det var läxförhör i fysik och jag vill inte sätta ett fett IG på det. så jag stannade hemma, vaknade tidigt, handlade lite grejjer till mamma och hennes tjejmiddag imorgon, dammsugade hela lägenheten, dammtorkade mitt rum och diskade. jag känner mig ganska bra faktiskt. sen vid tolv tiden cyklade jag hem till viktor och skrev en powerpoint presentation på vad vi ska snacka om på måndag då vi har redovisning i projektarbetet. jag orkar inte tänka på det. jag kör på det går säkert bra. det får det göra =) vi spelade lite guitarrhero och en låt som vi båda förälskat oss i är denna,



 I think you´ll like it ;D

don´t let the sun go down on me

lalala
imorgon ska alla se lykke li på kb
jag ska jobba från nio på lördag morgon och är lagom pepp
sen borde viktor och jag sitta med projektarbetet, som att det kommer att hända
tråk tråk
på lördag har mamma tjejmiddag så idag ska vi handla massa mat
jag vill bara sjunka genom jorden och vakna om exakt två veckor för då befinner jag mig i amsterdam!

image667
älskar min släkt!
här är kusin, morbror och alice på besök från holland!

JAG HAR HITTAT MIN STUDENTKLÄNNING!

åååååååååååh den är helt underbar!
jag vill inte lägga ut bild men snart ska den beställas. WEEE! :D:D:D:D

denna klass alltså

åh, jag försummar historiauppgiften för att se lite gamla avsnitt av klass 9A. vad jag älskar den serien alltså. de är så söta och omedvetna. när patrik fick sitt mvg i matte fällde man nästan en tår. det var hans bästa dag i hela hans liv. och när alla(?) gick till idrotten. ååh. nu missade jag avsnitt 3 men theo tipsade mig om att man kan se avsnitten på svt.se så jag ska nog ta och göra det nu så att man hänger med lite mer på rasterna i skolan. för klass 9A är det stora samtalsämnet just nu.

image666

onsdag

ännu en fin dag, man mår så mycket bättre då!
redovisningen imorse gick bra och efter det har det mest varit jobbiga fysiklektioner. men, nu är jag ledig för idag! jag älskar inställda lektioner =)
orkar inte skriva något mer. har noll skrivarglädje för tillfället. så det får ni ta över!

herrå

times like these

åh vad jag känner mig hemsk när jag får lite skadeglädje för att andra har prov. som vissa i min klass som har gemu prov imorgon och sen ett fett matte e prov nästa fredag. HAHA. förlåt men så är det.
nu har jag suttit med religionen, det blir redovisning imorgonbitti. borde sätta igång med historian med. ska ha inlämning på torsdag och vill att den ska bli bra!
ikväll är jag paxad för tvn till packat och klart. jag är så töntig jag vet men jag älskar reseprogram.
annars är det fortfarande ångest inför projektarbetet men inte fullt lika mycket. varför? jo för att viktor har startat så smått och har en deadline till torsdag då vi ska sätta igång och öva på redovisningen och för att det idag är exakt 3 månader tills studenten, fint väder och lite foo fighters.
jag satt och tänkte på det idag med anna. undrar vad folk gör om exakt ett år. har ni några tankar om det? jag hoppas verkligen inte att jag är här. eller kanske om jag varit ute på långresa och träffar mamma och jobbar ihop pengar inför nästa resa :)

phoenix

här får ni en fin låt
ni brukar ju prata om att jag har bra musiksmak, hehe
så här får ni long distance call med phoenix som jag fick upp öronen för på hultsfred 2006!


det är en fin dag att vara ledig på

vilket härligt väder!
har varit ute i stan och lekt med solen och anna. det var fint!
nu är det exakt 3 månader kvar till studenten! jag hoppas att det går snabbt och smärtfritt för oss alla tills dess!

3:10 to yuma

inte mycket att säga
idag testade jag mitt korttidsminne på biologin och det är skrämmande hur jävla mycket som går in och inte kommer tillbaka. men, jag har ändå ganska bra men klarade långt ifrån allt.
annars fy vad jag vill ha sommar nu!
sover eller slöar bort dagarna. ikväll ska jag kanske till lund, får se om jag orkar. känner mig lite småkrasslig.
wah, nu förstår ni varför jag inte skrivit på ett tag. det enda riktigt intressanta sen i lördags är att jag lyckats bränna ut en film på DVD och sett den på tv med svensk text. filmen heter 3:10 to yuma och kommer ut på bio på fredag. så jävla bra! den har jag längtat efter! christian bale och russel crowe är med i den ;D

like a rolling stone

baaakis. ajaj. kom hem alldeles för sent inatt men det var en fin kväll! förfesten var bra och kb likaså. riktigt bra musik! kan ni förstå vilken lycka det var att höra två morrisseylåtar på rad och sedan live forever med oasis. ååh så underbart!
men efter att ha shotat lite för mycket 80% sprit så mår man inte super dagen efter. så ikväll ska jag inte ut, jag pallar inte. ska sitta och ta tag i lite homework och så. se en film eller något. just nu väntar jag på viktor, det ska bli projektarbete idag, får se hur det går. jag börjar få smått panik inför redovisningen. kan man inte strunta i den och skriva arbetet bara och få g? vi kommer ändå inte få mer. vill inte skämma ut mig. blä.
nej nu ska jag lyssna på mer bob dylan och plugga lite historia och religion.

bless

RSS 2.0