forever young

När man inte själv visar fina outfits får man sno av andra,
för vad jag vill ha hennes kläder!
stockholmstreetstyle


image521

din favvolåt - sverige

Mamma ringde precis och vi snackade tills det bröts =/
Om en vecka är vi och ser Kent på Olympen i Lund. Jag längtar så!

Det gick ju fort

Med en massa Keane i bakgrunden är jag nu klar med städningen. Måste säga att jag är ganska nöjd. Idag har jag även gått igenom ett gammalt nationella matte D prov och jag klarade det faktiskt. Det är sjukt. Men bra. Det var ett av de svåraste vi fått, de andra har jag fixat. Saken är den att jag nu bara vill släppa och ta det som det kommer. Jag mår fan inte bra av detta. Men jag får se om jag får ett städryck i form av ett matteryck idag, då ska jag plugga! Men vi får se. Lite har man ändå gjort, hoppas det räcker.
Annars borde jag sticka ner till lindex och köpa ett par nya strumpbyxor. De sista funkar fortfarande men jag känner att jag vill ha splitternya ikväll. Får se om jag orkar. Det är ju ända borta vid Kronprinsen, hihi.
Mamma ring mig!! ÅH!

fredagar får en att må lite bättre

Mjo, så är det nog. Nu har jag sett filmen, som för övrigt var väldigt deprimerande. En snubbe som knarkade och hade sig. Det är invecklat och sorgligt men en sevärd film! Trots att jag sett en sådan film mår jag ändå lite bättre. Solen skiner (klyschigt) och det får en att må lite bättre. Bra är att jag också dammsugat hela lägenheten så nu finns det inte en massa skit här längre. Usch jag som trodde att det behövdes två-tre veckor för att en lägenhet skulle bli smutsig. Stackars mamma. Jag ska hjälpa till mer. Annars har jag faktiskt blivit bättre på det. Nåja, jag ska dammtorka mitt rum nu och kanske lite i vardagsrummet med. Sen får det räcka, det kommer ändå bara bli grymt skitigt här ikväll efter att alla gått. Det enda kravet är; förstör ingenting! Snälla! Vad ni än gör så spill inte något i soffan, då är jag en död linn. Annars blir det nog fint. Jag har förberett en partylista med massa låtar. Tråkigt nog är datorn i mitt rum och stereon död sedan ett tag i vardagsrummet men det ska nog gå fint. Jag har haft förfester förr och nu har jag nya fina högtalare till datorn så det blir nog fint ljud. Annars kan vi göra som vi brukar och sätta igång Oasis live från Manchester 2000. Brukar uppskattas? Tråkigt nog har jag sprängt högtalarna i tvn så ja, det låter dumt om man har det för högt. Kan för övrigt påpeka att jag sprängde dem när jag lyssnade på just Oasis =)

för sött

Vilken härlig bild!
Nu har jag käkat bulle och det är nu dags att slita mig igen.

image520

ingen sömn

Nää. Har inte kunnat sova inatt. Bara haft ont i magen och mått dåligt. Fan. Sitter som på nålar och väntar på att mamma ska ringa. Jag vet att det tar några dagar men det är ändå jobbigt.
Ingen skola idag heller, det blir för jobbigt. Har snackat med Marco iaf så han vet. Det är tur att det är absolut onödiga lektioner annars hade jag fått pallra mig dit ändå.
Nåja. Håller på att ladda ner "Half Nelson". Den verkar bra. Tyvärr är det svårt att ladda ner filmer som inte är de vanliga hollywoodfilmerna men denna verkar gå bra. Jag fick strunta i en med Christian Bale :'/.
Nåja, jag ska gå ner och köpa lite bröd nu att äta. Sedan ska jag nog fixa lite här hemma. Ååh jag måste ju städa inför ikväll. Jag hoppas det blir kul iaf. I need it.
Igår var mys iaf, med kusinerna. Jag hittade såklart ingenting i stan men det gör detsamma. Noll inspiration och mer pengar till mig. Det är väl så?
Time to go,

bless.

i sure miss you

Nu ska jag smita in en sväng till stan. Kanske få lite tidig julkänsla t.o.m? Sen vankas det middag hos andersson.
Matten är död för mig just nu.
Hoppas jag hittar något fint till mig i stan,

bless.

illa illa

Lyssnat isönder Kent idag. Nu har jag pluggat lite matte, typ 20 sidor kvar sen har jag gått igenom allt. Alltså jag har knappt räknat förutom exemplena. Men jag vetetusan om jag orkar fortsätta efter det. Men jag vill klara detta. Jag vill få matten undanstökad, slippa försöka tenta upp den resten av trean. Den ska vara slut till jul! Det är mitt mål, hoppas bara det blir så. Jag kanske ska ta och torka håret mitt nu. Sen kanske dra mig till stan en sväng om jag orkar. Det tvivlar jag dock på. Men ja, vi får se. Usch nu fastnade jag igeeeen.

jag saknar t.o.m. de extremt fula muränorna

i need a dive.

image519

blame it on the moon

Okej. Så imorgon blir det en lite större förfest än vad jag förväntat mig. Jag hade inte förväntat mig något egentligen. Jag tänkte säga till killarna att det inte skulle bli av men nu pushade matilda mig lite. Kan ju inte svika alla. Eller något i den stilen =) Men jag ska slå på glada linn och försöka få kvällen att bli fin. För jag behöver en sådan.
För övrigt funderar jag på att skaffa Nintendo Wii. Det ser så kul ut, sen att det heter wii gör mig bara ännu mer "jag vill ha".
Färdigduschad nu. Matteboken kollar surt på mig. Men idag och imorgon ska jag ha läst igenom alla kapitel. Jag är nästan klar med 2 och sen är det 3an kvar. Gör jag inte det idag blir det imorgon. Alltså borde jag köra på nu. Jag borde också hitta en massa kläder. Jag har ingenting att ta på mig. Jag menar det, verkligen. Sitter här och får smått panik inför imorgon. Men det blir väl som vanligt, jag orkar inte bry mig i slutändan och tar på mig något svart. Jag måste ladda ner lite ny musik känner jag, några förslag?

torsdag och jag längtar tills om en vecka efter matteprovet

Hade det inte varit för byggarbetarna och deras oväsen hade jag sovit längre. Det regnar massa ute och jag älskar det så himla mycket. Då får man inte riktigt så dåligt samvete av att vara hemma men samtidigt är det bara så mysigt.
Ikväll ska jag till mina kusiner och käka middag. Dabby bjöd över mig och jag måste säga att jag saknat henne så. Det är den bästa mostern, hehe. Så det blir något att se fram emot. Jag kanske får träffa Linas nya bebis om jag har tur. Annars borde jag plugga massa matte idag men fyfan ångest. Jag vill ingenting, blööh. Mitt liv går ut på att klaga just nu.
Nu ska jag ta en dusch,

bless.

bad dream

Why do I have to fly
over every town up and down the line?
I'll die in the clouds above
and you that I defend, I do not love.

I wake up,
it's a bad dream,
no one on my side.
I was fighting,
but I just feel too tired
to be fighting.
Guess I'm not the fighting kind.

Where will I
meet my fate?
Baby I'm a man,
and I was born to hate.
And when will I meet my end?
In a better time
you could be my friend.

somewhere only we know

Ni anar inte vad jag längtar bort bort bort. Jag vill bara resa genom mitt liv. Fly Sverige så fort det känns jobbigt. Vara en utav de som är så där stenrika. Nej jag vet vecka och det gör ont. Jag kan inte koncentrera mig på det jag ska - skolan. Eller det går oftast inte ändå men ja speciellt svårt nu.
Är så trött på en massa just nu. Jag är väl mest trött på mig själv. Detta känns inte rätt.
Sen ringde Kiman igår, jag vågade inte svara. Det känns så jobbigt med Norge. Jag måste ta tag i det men jag vågar ingenting utan mamma. Jag måste bli ännu mer självständig. Men inte på detta viset. Kom hem nu! Usch nu börjar jag böla som en mes igen så jag ska gå.
Jag vet att jag har världens bästa mamma, snyggast med ;) Den enda jag verkligen kan berätta allt för, konstigt?

image518

bless,

bedshaped

Idag spelar Keane i London. Jag hade gett allt för att vara där ikväll.


oops

Jag fastnade visst ändå. Sitter och funderar på hur mycket jag ska lägga undan till resan. Sen lyssnar jag på världens bästa band, åh tänk att få se Oasis igen. Nu saknar jag mamma ännu mer =/
Jag fick ett ryck idag och köpte en tialott. Jag bara kände att jag skulle vinna. Det är den där islänningen i mig. Nu måste jag påpeka att jag bara köpt skraplotter typ 5 gånger i mitt liv. Jag har bara förlorat en gång! Det är sjukt. Men har man känslan så ska man satsa. Det gjorde jag alltså idag. Jag vann, 10 kronor.. Jag vann iaf =)
Ikväll är det bonde söker fruuu och imorgon är det onödiga och inställda lektioner. Ska ta mig en sovmorgon och vara sjuk. Lite plugg hit och dit så jag slipper det ikväll.


ååh!

Jag var i en massa resebutiker och tog en massa resekataloger. Jag vet inte varför men ja, jag tror jag ska lusläsa dem lite senare. Ska bara sitta vid datorn till sex sen skiter jag i detta. Blir så trött på att fastna här.

retirement

saco-mässan idag. Jag och gänget roffade åt oss alla gratisgrejjer. Snackade med en massa folk och hade oss. I nästan två timmar sen orkade vi inte mer. Jag har iaf börjat tänka på en flygledarutbildning, verkar riktigt kul och bra. Marinbiologi utbildningen har ändrats helt till det sämre och ja, det känns mindre bra. Att det även är typ noll jobb känns inte så lockande. 5 år plugg med massa studieskulder för att sedan sätta sig i kassan på ica känns inte så himla kul. Men jag får se hur det blir.
Annars har morfar precis varit här och vi har käkat hamburgare, nu mår jag superilla. Ångrar att jag tog den. Vad jag inte tog emot var morfars pengar, wee jag vägrade. Sen kom Beggy och snodde honom för att köra och hämta mattor så nu är jag ensam igen. Hatar detta, saknar mamma så jag spricker. Fick ett riktigt sött sms av henne innan idag och ja, jag är gråtfärdig hela tiden. Det är en jobbig tiiid. Och jag behöver henne. Om åtta dagar är hon tillbaka och om 9 ser vi Kent på Olympen =). Det blir nog fint som alla konserter med henne.
Nä, noll inspiration till att skriva nu. Jag ska gå igenom lite matte om jag har ork. Jag har faktiskt gått igenom nästan 2 av 3 kapitel nu och jag har en vecka på mig att plugga. Frågan är bara om det räcker. Jag menar, jag kommer icke orka i helgen, bara jobb jobb jobb. Sen ja, usch jag hoppas jag klarar provet så matten är över för all framtid. Tänka sig att man har läst matte a, b, c och d då! Inte illa!

ska äta en gurka nu

Nu ska jag fortsätta kolla på Sagan Om Ringen. Jag känner mig så jäkla kass att jag stoppade den efter typ två timmar. Det är så dåligt, man ska inte få göra så. Men ja, jag ska se fortsättningen nu medan jag pluggar matte, hehe. Ja, vi får se hur det går. Bara jag kommer bort från datorn.

bless.

SHARKATTACK! HAHAHA

HAHAHAHA
Jag kan inte sluta garva

SHARKATTACK! FEEL THE BITE!
Ser man den videon blir man bara gråtfärdig. Jag vet, jag borde sluta med mina hajklipp men ja, gotta love it.
Coola closeups med!


smashing pumpkins till köpenhamn

För övrigt ska Smashing Pumpkins spela i Valby-Hallen nästa år i Februari. Det hade varit fint att se dem men jag kommer bara att tänka på Oasis spelning då och jämföra. Då blir allt kasst bara, så jag hoppar. Sen är det pretty dyrt med. Ni kan få höra en bra låt av dem iaf. Jag däremot struntar i att se musikvideon för jag mår bara illa då. Man blir ju åksjuk. Men gillar man sånt så ja! Annars kan man som jag nöja sig med att lyssna =)


nollställd

Asså här sitter jag och ser ut som en utav de coola BFarna på min skola (no offence sara, jag bortser från dig). 
Idag köpte jag Heleneholms extremt fula men riktigt sköna hoodietröja och mysbyxor. Det var massa rea. Jag menar, man kan inte säga nej till ett par mysiga mysbyxor för 50 pix och en hoodietröja för 100 pix. Det gick bara inte, hur mycket jag än ville hejda mig. Äh, jag är rätt nöjd.
Uh, alltså jag blir helt knäpp här hemma. Går omkring och är rastlös hela tiden. Jag tänkte sova en stund nu för jag är extremt trött men så kom jag på att jag har matte att göra som jag nog ändå inte kommer att göra och att om jag somnar nu kommer jag inte kunna sova ikväll. Jag kanske ska läsa lite Harry Potter? Den sista boken är riktigt spännande fast jag måste erkänna att det känns att man blivit äldre, mehe. Sista kapitlet heter något i stil med 30 år senare, fy tusan vad jag längtar dit! Men jag har satt som mål att inte läsa ut boken innan mamma kommit hem för då kommer jag bara må dåligt när jag mår dåligt och inte hitta något sätt att drömma mig bort till något bättre. Vettigt? Nää. Nu är klockan 01.20 i Thailand. Undrar vilken av öarna mamma och viveka befinner sig på nu. 9 dagar kvar = en evighet :'(

vilken dröm

I förra veckan satt jag och kollade på ett program där man fick följa några sjuka aussie backpackers och deras resa genom europa. de åkte till italien och denna pärla till stad. positano, namnet låter till och med vackert!
sen att jag såg en fin film i måndags där man även då fick se staden kändes det som "it was meant to be" liksom. jag måste ta mig dit.
kolla bara!

image517


ååh

jobbig dag. eller den började bra men sen var den mest dryg. fick tillbaka cambridge testen, mjoo jag klarade dem men icke mycket mer. äh, orkar inte bry mig. hör har jag alltid varit kass på men reading var väl eftersom jag fick noll sömn natten innan eftersom mamma åkte då. såg en massa slarvfel hit och dit. skitsamma, jag klarade det!
nu till det jobbigaste. jag har tappat bort mina cykelnycklar och ja, jag letade massa i skolan men sen fick jag åka bussen hem. det finns inget värre. massa folk, rusningstrafik och jag som bara blir åksjuk. det var iaf fint att se killen spela dragspel vid triangeln, en söt sådan! jaja, nycklarna är borta, orkar inte bry mig. jag har ett extra par. nu får jag bara hoppas att ingen snor den inatt.

på fredag ska det bli fint iaf. viktor, marco och theo ska komma och förfesta hemma hos mig sen ska vi röjja på kb =) får se om ludde fixar falsklegg lille plutten. nej det blir nog bra.
annars är det plugg som gäller, sakna mamma och jobba hela helgen.
nu ska jag äta,
bless.

ååh

Okej, jag kom på att han inte kan ha skattat.. Nåja. Skitsamma, det är bara två månader, får väl ta efterskatt eller nåt. Klarar inte av sånt här när mamma är borta. Men fin lön. Bara det att 2500 kr ska väck, wee! Åh studiebidrag snart med =D

tisdag

åhåhåh! min lön har kommit in och den är fin, så fin. nu undrar jag bara om patrik har skattat 30%. jag hoppas verkligen det för att ta bort 30% av det blir mycket. jag måste ringa och höra om lönespecifikation idag och hur han har skattat och allt det där.
nu ska jag ha tråkigt projektarbete som är lika med sitta i elevrådsrummet med ludde och flumma runt. jag tror faktiskt att jag ska köpa skolkläderna för de ser så mysiga ut. byxorna kostar bara 50 kr och tröjan 100 kr. helt sjukt! men så är de fula, men förmodligen otroligt sköna. nej jag skulle bara logga in för att skriva ut en sak.
annars skola 8.15-16.00 idag. puuh. men saco-mässa imorgon så bara halva skoldagen då, wee.

2 dagar i Paris

Okej, here we go. Jag råkade somna vid tre tiden, eller det var mer att jag ville sova. Vad är inte bättre än att sova när man är hungrig? Vips, nu är klockan sex, maten har nog tinat och jag har gått igenom 30 sidor matte. Det känns bra. Så bra att jag nästan tycker att jag slipper mer matte idag. Det är bra linn, gör såhär varje dag nu de närmaste tio dagarna så fixar provet nog sig. Så slipper du sitta och råplugga sista dagen. Japp, jag ska försöka. Bra!
Annars har jag fortfarande inte fått min lön och nu börjar jag bli irriterad. Får se om den kommit in imorgon annars får jag ring plinga.
åååh har jag sagt att jag saknar mamma? Nu är den elva hos henne. Hon kanske sitter med Viveka och dricker en söt drink eller så ligger hon i sängen med en bok. Jag hoppas på det första men tvivlar inte en sekund på att det är det andra.
Nej nu ska jag äta sen ska jag se "2 dagar i Paris". Får berätta hur den är sen =) Vad hade man inte gett för att få vara där i 2 dagar btw :D
herrå!

måndag

Det visade sig att föreläsningen faktiskt var så intressant som jag trodde. Självaste chefen för kriminaltekniska roteln var hos oss och jag fick hålla i en pistol!! Mäktigt. Så mäktigt att jag funderar på att bli en sådan. Det är typ som CSI och jag älskar blod och gåtor. Som idag när vi skulle ta reda på vår blodgrupp på biologin. Mmm blodet bara forsade från mitt långfinger! Okej. Jag är trött och får ingen mat på massa timmar fast jag är massa hungrig nu. Jag glömde såklart ta ut maten från frysen imorse och nu måste den tina. Jag är trött och förvirrad. Därför det blir en fet jävla smet =D Men sånt är också fint. Åh så skulle jag plugga matte nu. Går ju inte på tom mage!

woho

måndag idag. jäkligt glad att jag alltid slutar två då och inte halv fem som förra året. jag menar, måndagar är som jobbigast och då ska man sluta tidigt. nåja jag ser lite fram emot den första lektionen eftersom vi på biotekniken ska få besök av en kriminalare som ska gå igenom metoden för hur man tar fast någon mha DNA-analys. det kan nog bli intressant, hoppas jag. sen är det tråklabbar i biologi och fysik men det är bara att hålla ut.
fan, jag har inte fått min lön än. det är idag den ska komma. jag hatar sånt. får jag inte den imorgon måste jag ringa runt och sen får jag säkert inte lönebesked och så får jag ringa runt då igen och känna mig jobbig fast det inte är mitt fel. jaja, jag får avvakta lite.
nu är den halv två i phuket. ÅÅH

image516
fritidsresor

härskarringen

Nej nu har jag suttit här alldeles för länge. Jag behöver något annat att tänka på. Därför ska jag se Sagan om Ringen - Härskarringen. Den är fin. Så länge sedan sist jag såg den. Annars är jag nog inne på den sextonde gången som jag ser den.. Jag kan alla repliker och kan inte sluta säga dem när folk ser den med mig. Alltså ser jag den alltid ensam eftersom det annars leder till väldiga vredesutbrott som oftast leder till banka skiten ur linn. Det är tråkigt. Det var ju kusinernas grej att se trilogin tillsammans. Nu är jag bannlyst från att se dem med Kevin och resten av kusinskaran. Illa?

Vilken är er favorit?
Lönt att fråga er okunniga och tråkiga "jag älskar high school filmer". Jaa! Jag får skriva så. Det är min blogg!
Min är lätt Gandalf. Hans repliker är bäst och ja, Ian McKellen gestaltar trollkarlen sjukt bra!
Perfekt. Lagar jag mat nu (alltså värmer den i mikron) kan jag starta mitt filmtittande sex och är klar lagom till nio. Weee! Jag vet, jag är en tönt. No need to spell it out.

image515

jag är inte bitter

jag blir även avundsjuk på att hon ska till krabi där den här omtalade ön finns. den är så jäkla cool. man har säkert sett hundra bilder av den!
idag är det 29 grader i skuggan i phuket.
klockan är 23.22 nu

image514

bild fritidsresor


saknar dig så

ååh mamma ringde precis. fan vad jag saknar henne. kunde inte gråta när jag snackade med henne men nu gör jag det. haha känner mig som kim när hon skrev om hur hon saknade sin tvillingsyster när hon var bortrest.
nu får jag inte snacka med henne på någon vecka för hon ska ut till öarna krabi, phi phi och koh lanta. sen åker hon tillbaka till phuket. men dom har det fint. om 11 dagar får jag träffa henne igen.

image509

 
                                          

bilder: fritidsresor

I´m Not There

oops, jag kanske ska låta er se trailern med =)


I´m Not There

En film jag längtar efter är "I´m Not There" där sju skådespelare tolkar Bob Dylan. Bland skådespelarlistan kan man se Richard Gere, Heath Ledger, Ben Whishaw, Christian Bale (min personliga favorit) och Cate Blanchett som jag faktiskt tycker är mest lik! Sedan finns det två andra skådespelare som också tolkar legenden.
Jag tror det blir en riktigt spännande film!
Här har ni några bilder och sedan kan ni gott se trailern :)


image507      

vid din sida

Okej, körde på lite källor nu med som faktiskt kan vara ganska bra för oss. Men åh vad vi behöver skaffa oss en råtta och starta våra tester! Gör vi dem och det inte fungerar har vi iaf försökt, det är ju det experimenten går ut på. Sedan att skriva ihop en massa fakta är inget svårt.
Nåja, nu är jag klar med allt jag kan göra inom skolarbetet förutom matten. Zzz jag borde men jag vill inte! Inte en söndag, inte idag.
Jag har fått låna två filmer av mina kusiner. En är "fantomen på operan" som jag sett en gång förr, den är fin och bra. Men den som jag inte sett på en massa år och som är grymt bra är "interview with the vampire". Det är nog topp 20 bästa filmer och jag har sett många! =D Den med Brad Pitt, Tom Cruise (typ enda film han gjort bra) och Antonio Banderas. Christian Slater är även med på ett hörn som den som intervjuar. Man kan även se lilla Kirsten Dunst som faktiskt kysser(!!) Brad Pitt. Åh, tänk att få göra det. Nu tänker jag bara på "Höstlegender" där han är så himla snygg och sjukt duktig. Den är topp 5 bästa filmer. Bölar lika mycket varje gång! Den hade jag velat se idag!
Ja, jag får se hur jag gör.

oh yes

3 datorskrivna sidor senare och jag är klar med mitt arbete om anorexi, yes!
Nu har jag tio dagar på mig att plugga till matte nationella D. Inget annat i skolväg än så länge förutom fysikuppgifter, zz. Jo, källförteckning ska vara inlämnat i projektarbetet till tisdag. Vi får nog liksom alla andra OTP nu till jul men det är lugnt, vi har snackat med vår handledare och det brukar bli så. Man tar tag i det efter julen och en del får MVG i slutbetyg ändå. Men jag kanske borde leta lite källor ändå? Om jag orkar. Vad jag inte orkar idag är matte iaf. Det får jag starta med snart, riktigt snart för jag kan typ ingenting efter snackelektionerna men annars är det inte så mycket i skolan just nu.
Vi har nyligen haft saker i historia, bioteknik, psykologin är klar nu, engelskan är bara att köra på, religionen har vi haft saker i precis, samhälle har vi också precis haft saker i, fysik och biologi är prov efter julen, svenskan ska vi starta med nya saker efter nationella, och projektarbetet blir till att ta tag i efter matten. Japp. Nu är det matten som ska tas tag i imorgon. Jag får se hur det går..

there it goes

yes, labbrapporten är klar i biologin. kan pusta ut lite nu. något bra man gjort idag, hehe.
dags att fortsätta med anorexi arbetet, hatar att ha saker kvar som bara väntar på att bli klara.


image503

should i stay or should i go

typ jag idag
skabbig som få
jag som älskar söndagar!
bara det att det kändes som att jag hade en igår..


image502

sunday always comes too late

Jaa, nu har jag vaknat nio två dagar i sträck, dragit mig i sängen två dagar i sträck och ätit ostbulle och druckit cola till två dagar i sträck. Det där sista känns inte fullt så bra. Jag känner mig rastlös, riktigt rastlös. Jag vill bara gå omkring och hitta en massa fint till mitt rum, fixa en massa fotoalbum till våra massa foton, lyssna på fin musik och känna att denna dag faktiskt ger mig någonting. Men icke. Pengarna rullar in imorgon, så jag kan varken köpa fotoalbum eller fina grejjer till mitt rum. Lyssna på musik kan jag men vad mer? Jag kan iaf trösta mig med att det är sjukt tråkigt väder ute med regn och rusk, det känns bra. Det ökar på myskänslan lite.
Jag borde börja med matten men åh vad det inte lockar! Anorexiarbetet har jag 10 dagar på mig och det är nästan klart. Just det, biologirapport till imorgon får jag snart ta tag i. Jag är så trött på att denna blogg för det mesta går ut på allt mitt tjafs om skolan men what to do? Jag går den jobbigaste linjen och jag har rätt att klaga. Att jag sedan bara gör typ en tiondel av vad andra i min klass lägger ner på skolarbetet (hrmp theo) är en annan sak. Jag orkar icke. laallaa.

Igår var jag iaf hos mina kusiner. Vi snackade massa om matildas alla kompisar och deras konstiga saker som de har för sig. Annars såg vi romeo and juliett med leonardo dicaprio och den där otroligt vackra flickan. Jag tror jag sett den förr men kanske bara delar av den för det var väldigt suddigt. Men nu är den sedd! Kan bocka av ännu en film på min lista i huvudet.
Mamma är tråkig och har inte svarat på mitt sms eller mail. Okej, det sista förstår jag, men smset är ju bara för dåligt. Hon var likadan i Kroatien eftersom hon bara ville skriva då och då och inte i början med tanke på att det kostar för mycket. Det slutar bara som en fet jävla telefonräkning som efter min vistelse i Kroatien. Men ett litet sms kan hon väl skicka? =/

Eftersom ingen svarade på mitt inlägg då jag frågade om någon ville ha tidningar så får ni skylla er själva! Igår cyklade jag i snigeltakt och väldigt snirkelsnork med en stor fet ikea pappkasse som var fylld till toppen med mode och skvallertidningar. Min kusin blev glader och jag likaså. Alltid skönt att bli av med dem.

Ååh jag måste se till att göra något.

stand by me

JAG ÄLSKAR OASIS! DET FINNS, HAR INTE FUNNITS OCH KOMMER ALDRIG FINNAS ETT BÄTTRE BAND!
Förstår ni?! Jag vet att jag inte snackat om dem så mycket på senare tid. Jag har inte lyssnat ihjäl låtarna som förr. Eller några per dag är väl inte att lyssna ihjäl?
Idag mina vänner, idag är jag frälst! Det finns ingen bättre känsla än när hela den där vågen kommer tillbaka. Den som när man var fem år och lyssnade på världens bästa band för första gången. Då var jag liten och söt med lite superblont hår som mamma satte ihop till en liten toffs och slängde på mig en finfin klänning för att alla skulle fatta att jag var tjej. Okej, håret hade väl växt lite mer tills jag var fem. men men iaf..
 Då bodde vi på kungsgatan alldeles utanför kyrkan och hade ett jättestort vardagsrum som mamma och jag dansade i medan vi sjöng oasis låtar.
Sedan har vi flyttat lite här och var men musiken i vardagsrummet har alltid levt kvar!

Mammas favorit är stand by me. Den är så fin, åh.
Gissa vilken min favoritlåt är :)




Nu tjatar kusinerna, got to go!

världens mest mammiga linn

Massa mensvärk idag. Jag vet, jag ska inte klaga. Jag har haft mensvärk typ två gånger i livet men åh det är inte kul. Nu vet jag hur min kusin känner sig när hon knappt kan röra på sig. Okej, nu tog jag i. Dålig liknelse, jag har ont men ja det är inget jämfört med vad många har. Jag måste ha jävligt tur ändå.
Para ville ta en öl på lilla torg ikväll och hur mycket det än lockar så får jag nog avböja. Tror jag ska försöka dra mig till Kevin och Matilda och kolla film där eller något. Måste göra något. Blir knäpp här hemma utan mamma.
Nu har jag iaf duschat. Orkar inte fixa mat. Men snart. Ska först skicka sms till mamma.

yes!

Två sidor senare och jag är nästan klar med mitt anorexi arbete i psykologin. Massa tankar som jag skrivit ner och det känns bra. Jag älskar inlämningsuppgifter! Det är fan det roligaste och enklaste! Efter matteprovet ska jag fan ta tag i projektarbetet! Det kan inte ta lång tid när man väl kommit igång. Men nu är jag lite hungrig. Kanske ska ta mig något att äta. Så härligt att man gjort något vettigt idag, annars är det ganska härligt att bara ha en jobbfri helg.
Vad gör ni ikväll?

image501


herrå!

Okej, jag upptäckte att jag läst typ alla tidningar genom halva letandet. Så jag orkar inte sortera längre.
Nu ska jag se oceans thirteen, äta lite daimtårta och dricka dansk citronvand! jaa, ni hörde rätt! Jag hittade drickan på AGs vid min skola! Wee!

hahaha roligaste på länge

Jag vet inte vad ni hade gjort men jag hade kissat på mig i min våtdräkt :D


where the birds always sing

Nu har jag diskat färdigt!
Ska sätta på lite musik och rensa tidningar. Sedan kanske starta med psykologin men åh vad den inte känns kul just nu. Kanske se en film eller något. Jag ska iaf inte gå i stan idag! De flesta har väl fått lön och jag kan tänka mig att det är proppat med folk i stan. Fyyfaan

För övrigt har man gått och blivit sjukt blek. Min bikinilinje från sommarens sol vid det adriatiska havet är nästan helt borta. Fan vad man är snyggare på sommaren.
Jämför bara min visningsbild på bloggen med denna jag visar nu. Sjukt blek och lite brun. Gör ändå STOR skillnad!

image500

sharkman

Okej. I veckan såg jag ett program på discovery chanel. Jag är mållös. "sharkman" som kan sätta hajar i trans.
Kolla detta korta klippet. Jag lovar, ni vill inte missa det! Tar 1 minut av ert liv! Under programmet i veckan lyckades han sätta vithajar i trans, det är fan riktigt sjukt och för att inte tala om farligt!
Kolla in!

allt detta snack om thailand

Jaa jag fastnade framför datorn. Men, hade jag varit ute igår hade jag sovit nu så ja, äh det får gå!
Sitter såklart inne på backpacking.se och snackar med folk. De som är ute och reser och de som precis som jag drömmer sig bort. Här sitter jag och saknar mamma. Såklart snackar alla om thailand hit och dit. Det är kul men ååh jag vill också! Mamma och jag ska försöka resa bort nästa år typ vid denna tid till nåt land som thailand eller vietnam. Då är det min tur! Jag vill bara resa massa! Först tågluffen och sedan hem och jobba massa och sen iväg igen! Wee! Jag måste skaffa advanced open water. Alla bara snackar om hur underbar dykningen är nere i thailand så jag blir galen! Till och med mamma blev sugen på att dyka men det var bara något hon sa. Hon hade aldrig pallat trycket. Hehe. Nej men är man rädd för vattnet så är man! Hon har iaf fått låna min snorkelutrustning så hon ändå kan se massa fint!
Jag önskar jag hade en undervattenskamera så hon kunde fotat massa. Sen önskar jag att någon av mina vänner dök så vi kunde dyka tillsammans. Japp, efter Kroatien vill jag bara hoppa i vattnet och dyka ner till 20 meter igen. Fy fan vad jag längtar! Jag är fan inte så kass som då. Nästa år ska jag inte ha en massa näsblod och dyka med en massa dykare som nästan jobbar som instruktörer. Då är det perfekt att dyka i thailand för som jag förstår är alla nybörjare och jäkligt kassa där. Haha. Jaja nog snackat. Jag ska ta väck frukosten, diska lite så det är över och sen kanske fixa med tidningarna.

image499

lördag!

Jag har iaf en ostbulle och en cola light lime, äntligen!
Idag hade jag tänkt fixa och trixa lite här hemma. Rensa ut en massa tidningar och så, de är så många just nu att jag inte har någon aning om var jag ska göra av dem. Vill ni ha några så säg till! Finns lite till er alla =) Annars slänger jag dem!
Hade även tänkt skriva mitt arbete om anorexi så det blir färdigt idag men jag får nog ta och läsa på lite mer innan jag startar. Matten orkar jag icke. Får ta det i veckan. Annars blir det diska, städa lite och kanske bjuda över morfar på lite fika. Jag har köpt daimtårta för hans skull! Snäll jag är va?! =)
Jag förstår inte varför jag får sådana städryck när mamma är borta, alltid! När hon väl är hemma är jag latare, tråkigt nog. Måste bättra på mig där. Men fint ska det vara när hon kommer hem! Bara 13 dagar kvar ^^ Sjukt mycket! Jag tror jag ska ringa mina kusiner som jag alltid gör när mamma är borta och försöka muta dem med en film eller två och lite godis. Jag blir så sällskapssjuk när hon är iväg. Vad är då bättre än att umgås med nära och kära? =)

Det hade varit fint att åka över till köpenhamn idag och ha en massa pengar att slösa, gå på julmarknaden och bara vara. Men det känns lite för långt borta, dels med julen och dels med köpenhamn. Sen har jag bara 200 kr kvar av mammas pengar (köpte ju harry potter boken) men på måndag blir det löning =) Har ingen aning om vad den hamnar på. Vet bara att jag ska lägga undan 2500 kr =/ Äh! Sen att min chef ska skatta 30% när han kan skatta 8%. Så jäkla onödigt. Det är sjukt mycket mer så jag hamnar kanske inte på mycket över min ressumma. Nåja, studiebidraget snart! Sen skiter jag i att köpa vinterjacka eftersom det är lika med dyrt, jobbigt och svårt att hitta. Jag kan ha min tre år gamla jacka som är ful som stryk men underbart varm och skön. Får funka! =)

jag saknar mamma!

Här befinner sig mamma och Viveka just nu. I Phuket vid Kata Beach, på detta hotellet!!!
Fuck, bilderna gick inte att visa men det är fanimej riktigt lyxigt! Jo, det funkade!
Jaja, jag hoppas hon hittar lite fint till mig och mycket fint till sig för det är ju trots allt phuket hon nu befinner sig i. Massa shopping!

image497  image498

somewhere only we know

Jag får väl drömma mig bort i trollkarlarnas värld. Köpte den senaste Harry Potter boken igår. Därför jag inte var online då, hihihi.
Den är bra, så bra!! Bra tidsfördriv på samhällslektionen idag! :D


friday night

ååh nu är mamma i thailand. flyget var 11 h försenat och stackaren kunde varken sova eller sluta tänka på 14 h flyg utan att få röka. men nu tar hon väl sig en drink med viveka och snackar om hur underbar den första dagen varit.
jag är inte alls avundsjuk.
sen att alla är så ubertråkiga och antingen ska brygga öl eller se idol gör mig inte mer glad. jag vill ut ut ut!


vad är finast?

mina strumpbyxor som är håliga som alltid
(lägger ut 100-200 kr varje månad på nya)
eller mina kiwisar som jag börjat älska och byta ut mer och mer mot godis :O


         

ser du älgen matilda?

MATILDA!
eftersom vi typ aldrig ses förutom när vi är fulla och dumma måste jag fråga om du minns i bussen påväg till hultsfred när jag såg en älg! minns du? ingen trodde på mig. gissa vad matildas argument var.. att hon 10 s senare efter att jag sagt det inte såg den. vi satt i en buss som körde i 100..
för er som inte vet hur en älg ser ut,
här har ni.


image492

vart ligger lugnet?

fattar ni, lugnet! och bilden. HAHAHA. . . .
seriöst, var ligger lugnet och min telefonkiosk?
jag behöver en cola. inte vilken cola som helst. men det är det som är problemet. min cola light lime är slut på ica, konsum OCH habbibi whatever. så här sitter jag och dricker cola light. orka det liksom.

ååh nu vill jag ha sommar! saknar hulsfred lite när jag ser denna bild

image491

JAG ÄR INTE PANK LÄNGRE!

HÖR OCH HÄPNA, eller något.
mamma lämnade 500 pix till mig till mat som jag inte ens behöver. Jag har så det räcker med mat om man säger så. det betyder att jag nu har 512 kr fram till måndag, wee. sedan är det l ö n i n g !
gissa vem som sa nej till jobb i helgen? joo linn! mamma himlade med ögonen men det känns bara skönt för mig. ska ha en skön helg. kanske lite fest, men framförallt gå lugnt fram med pskykologin och matten. yeah.

uäh.
 
fan vad onödigt inlägg. men ikväll är det bonde söker fruuu. gotta love it. HAHA. det trodde ni inte! under den hårda och tuffa ytan (höhö) finns en liten mez som gillar att titta på när lille fredrik gör bort sig genom att göra små tafatta försök till flört med tjejerna som bara blir ett stort jävla leende och ett fniss som inte finns på mätaren. svårt att förklara här. men fråga mig en dag. jag ska demonstrera det! its a promise!
sen den där lite sötmulliga killen som har en tjej efter sig som bara styr och ställer. gotländska dessutom. hon låter som babben fast hon inte är ett dugg charmig! det är bara vuäälj meeej elleor saoå gaur jaug uuuut. aj doount neaaaed yooouuuu. typ. uääh. fast ja, kul med intriger ändå. kolla linn kan!

I predict a riot

long time no seen


psst

Igår hade jag 24 unika besökare och dagen innan 30 st. Jag förstår inte. Jag som inte alls försökt få folk att läsa. Eller jag menar, jag vet ju att Kim, Matie, Sara, Anna, Emma, Pau och nån gång Nathalie läser den men vem mer? whaaat? =)

image490

(bilden är typ så som jag ser ut just nu, ett stort jävla WHAT?!)

snuff!

Viktor och Viktor är så bra. De får mig att klara av skolan. Den är så himla jobbig just nu. Frågan är bara om den förstnämnda klarar att hålla ut sista tiden. Nej we can do it! Snart tågluff!


image489image488  

vy från ett luftslott

Effektiv dag. redovisning om min mumie, inlämningsuppgift om mumien. gruppredovisning om etik, inlämning av det. nyss skrivit 3 sidor lång labbrapport, skickat iväg labbrapporten. sedan bestämd fika med lotta imorgon på moccasin. jaa jag slutar 13.10 imorgon eftersom det är öppet hus på kvällen! jag funderar på att strunta i det. fyfan jag har ändå inget bra att säga om min skola för tillfället. ska nog säga att jag ska vinka av mamma på kastrup eller något. säga att hon åker imorgon istället för idag. jaa stackars henne och viveka. det blir imorgonbitti istället för 23.40 ikväll. planet är massa timmar försenat. de åker från kastrup 06.40 istället. jag tycker riktigt synd om dem. men sen har de 14 dagar att mysa i solen. ååh.

ring pling

det finns typ inget finare än sådana telefonkiosker.
en dag ska jag ställa mig i en sån och bara njuta av att stå där. titta ut på folk, låtsas ringa någon eller kanske faktiskt göra det. fnissa lite för mig själv och tänka att jag faktiskt står i en telefonkiosk, men inte vilken som helst. en utav de fina. en som aldrig är ute, en som finns kvar och inte tas väck från städerna som i malmö. jag har inte sett en telefonkiosk i malmö sedan en massa år tillbaka på kirsebergs torg. den var ful. jag vill inte se den mer. så det var nog bra att den togs bort.
image487


TISDAGTISDAGTISDAG

Jobbig dag. Började med ett listening test på cambridge sedan var det dags för svenska nationella muntliga talet. dadadadaaam. först ut var linnsan och jag fick stå och känna på att stå där framme medan vår lärare maria hämtade något. mohahha snacka om att utnyttja det. nu är det slut! riktigt härligt!
inlämning imorgon om hatchepsus, även redovisning om henne och sedan lämna in labbrapport. orka.
ännu mer orka är att jag bara fick vg på mitt historiaprov. som jag lackade. eller kanske inte lika mycket som dom som fick g.. typ väldigt stor del av klassen. kan räkna mvgna på tvåtre fingrar. det är riktigt dåligt. hans provrättande suger! han hade inga argument för mina fel. jag skrev inte tillräckligt men min text var super. HALLÅ?! måste man skriva 10 sidor onödig fakta när man kan få in det på 1-2 sidor för att få mvg? jag hatar sånt!

sitter och väntar på att mamma ska bli färdigsnackad med viveka. jag vill ha henne för mig själv idag! jaa, ni hittar ingen mer mammig person än mig! jag erkänner! på tal om sånt så var syon hos oss idag och snackade högskoleutbildningar (hon sög). alla i klassen vill typ flytta hemifrån när de börjar plugga men varför om man inte ska utomlands eller måste? deras argument var "linn, tänk när du börjar ta hem en massa killar och du bor hos din mamma, hur kul är det?". zzzz. jag ska tänka på er om tio år när ni sitter med studieskulder som ni betalat av när ni är 70+.
vem vet, jag kanske flyttar hemifrån men så länge det känns bra och jag kan blir jag hemma.

come away with me

image486

för övrigt.

fy vad folk är tråkiga, nämner inga namn (matie) *räcker tungan. jag som ville ut på fredag. tänkte fråga om mystacokväll hos mig innan eller något men nej nu sabbades mitt humör. jag ska sitta hemma och sura på fredag. äta massa tacos alone och svulla mig i cola light lime. nej visst ja. jag har bara 12 kr på mitt konto, ännu en sak att sura för. och nej visst ja, jag tror inte ens jag kan laga tacos.
buhu ni är tråkiga. jag vill väck härifrån.

image485


(den må vara liten men du vet att den finns där!)

att få sin vilja igenom?

Idag har jag iaf skrivit en del på labbrapporten med DNA. Har även skrivit det mesta på labbrapporten i Biologin. woho. Fan vad det ska bli skönt när det blir helg. Att mamma då kommer att befinna sig i fjärran öster gör mig mindre glad. Våra mysiga fredagseftermiddagar är något jag kommer saknat. puh =/ 15 dagar är en evighet. Iaf när man sitter ensam här hemma och tjurar.
Nej i helgen blir det till att skriva ett arbete i psykologin så det är överstökat sedan kanske starta med mattepluggandet. Hoppas jag klarar det! Ja, på tal om matten så har nu minst 10 st IG-varningar i matte d. Av typ 22 st. Efter min och Joannas pga frånvaron var jag fett sur. Men det ser fint ut nu. Alla är i samma sits. Saken är den att alla som har IG pendlar mellan IG och G. Resten av klassen pendlar mellan VG och MVG. Det är sjukt om något. At least, I´m not alone. Lite skadeglädje.

go let it out

så jäkla mycket höst.

image484

psst.

Snart ska jag räkna ner dagarna till studenten. Det är det som är fint med min klass, att alla så gärna vill ta studenten, sluta skolan. Vi hatar varandra, okej där tog jag kanske i. Vi ogillar varandra väldigt starkt och humöret är inte det bästa för det mesta. Det är chockerande om någon skrattar under dagen. Så jäkla tråkig klass har jag. Vi går varandra bara på nerverna. Det är delvis därför jag struntar i skolan. Den suger. Men, för att komma till saken. Det gör oss alla så ivriga att ta studenten. Så efter jullovet ska vi starta med vår nedräkningslista till studentens lyckliga dagar.

the angry mob

Igår åt jag så många kiwis att mina läppar svider. Det är en mysig känsla?

ångest

En låång sovmorgon, två heroes avsnitt, en halvskriven labbrapport, några knäckebröd och övning på svenskan senare sitter jag nu här.
Jag vet, jag suger. Jag struntade i skolan idag. Jag gick upp och borstade tänderna, mamma sa att det är skitkallt ute och det var droppen. Jag ville inte. BLUÄH!
Ska försöka göra klart det mesta av labben idag. Öva mer på svenskan orkar jag inte, har ändå övat i tio minuter totalt.

veckans;

Måndag - Lära mig svenskan, skriva metoden i labben om DNA

Tisdag - Muntligt tal, få reda på historiaprovet, lämna in engelska CV, skriva klart labben om DNA, förbereda redovisning om Hatchepsus

Onsdag - Redovisa om Hatchepsus, lämna in labbrapport om DNA, mamma åker =/

Torsdag - Sluta 13.10! Eventuellt vara duktig och vara med på öppet hus (bara för att få myströja isåfall), börja skriva labbrapport biologi, fundera och kanske starta med psykologiarbetet

Fredag - Jag vill ut! (stolt över min nyktra helg!).

söndag

Har jag sagt att jag älskar söndagar?
Idag har jag och mamma letat thailand böcker, gått en runda i staden och shoppat massa mat till mig. Sedan avslutade vi med en powernap i hennes säng med en massa tidningar runt omkring oss. Det var mys. Nu har jag vaknat! Jag har skrivit min engelska CV, faktiskt gjort lite av uppgifterna och skrivit mitt svenska tal. Det är ju den delen som ska avklaras på tisdag. Mitt är väl helt okej, inget mer men jag hittar ingen inspiration i nuläget.
Nåja, nu ska jag renskriva! Sedan kanske öva lite ikväll och klockan nio är det forsytesagan på kanal 9.

image483

kent på anexet

Spelning igår. På internet på aftonbladets hemsida blev det en trea. I tidningen var det en stark fyra. Huh? Nåja, jag går på 4an istället. Snubben som skrev recensionen påpekade att de verkligen var på hugget. Han t.o.m. jämförde kents spelning lite med u2. Okej, lite att ta i men då är de fan bra!

image482

bild: aftonbladet

en kärlekshistoria

OOH ikväll visas "en kärlekshistoria". Den är så underbar! Fast den är från 71 eller vad det är. Så fin är den. Ni måste se! Min filmkunskapslärares man är regissören! Jag snackar givetvis om Roy Andersson. Hans senaste verk är "du levande" som kritikerna hyllat. Jag måste ta mig i kragen och se den snart.
Men en kärlekshistoria alltså. Den är så fin, många känner nog igen sig. Och tjejen, hon är typ det vackraste som skådats! Haha kläderna med! Så såg våra föräldrar ut! =)
Se den ikväll 22.00 på svt 1!


dagens drömma sig bort

Jag hade velat gå på rockklubb ikväll men det får bli ett nej på det. Lite sugen är man. Men nej! Somna nykter, se film och umgås med mamma är inte helt fel det heller! =)

image481

Kate Moss

Var bara tvungen att sno detta klipp från en annan bloggare men kolla bara!
Så jäkla coolt! Kate Moss agerade model på Alexander McQueens visning. Det var ett hologram av henne! Så himla vackert!


yesterday

Reynir kom till Malmö igår och det var kalas för Axel. Riktigt mysig kväll blev det med min braiga släkt =)
Han sa än en gång att vi är så välkomna att bo hos dem när vi tågluffar. 5 mil från Amsterdam men det är en så fin stad och det går fort att åka in med tåg ändå. Det gör inget! =)
Somnade direkt när jag kom hem, var helt slut. Sedan blev det till att jobba idag 9-15. Wohoo. Nu har jag sovit lite till och kvällen smyger sig på. Mamma och jag ska ha god middag och äta massa. Hon åker ju på onsdag :'(

it will never be the same

Varför är det alltid VI som klagar mest och längtar till sommaren?
Varför ska man alltid hamna i skiten?

image480

clocks

Seriöst. Detta går inte. Det säger stopp. Jag orkar icke plugga. Ska ställa klockan på tidigt. Nu ska jag se film eller något. I need it.

Där med basta.

sjuka jävlar finns alltså

Levande bevis på det.
HAHA det är så jag! Gotta love it!

Preformed by a German known as "the trainrider". Before he died from leukemia, he enjoyed the last year of his life by surfing on trains. Included Germany's fastest Highspeed train ICE with a top speed of 330 km/h(!) No one did that before. Never to be forgotten R.I.P.

maybe maybe maybe

Åh, inget historiaprov idag heller. Annars var detta en fin dag. Jag började på ett gammalt nationellt prov i matte d och visade minsam thomas! jag klarade alla uppgifterna som vi hann utan några problem innan lektionen lektionen slutade! Två av dom var vg-uppgifter och en fick thomas ta upp på tavlan! Weee! Massa fattade inte men jag gjorde det! Samlade ihop 8 poäng och 13 är godkänt, jag har inte ens hängt med på lektionerna! Jag närmar mig nu ett starkt IG! Haha. Får se om jag samlar ihop poäng imorgon till ett godkänt, då blir jag mäkta stolt!
AGs med killarna på rasten kändes fint. Massa skratt, kändes nästan som ettan.

Varför tar jag aldrig tag i det sista? Jag har suttit och kollat på samhällspapperna men inte orkat. Jag kan det nästan perfekt! Behöver bara plugga lite till. Men det skiter alltid sig. Jag orkar icke. Tror jag skiter i detta idag och ställer klockan på tidigt imorgon bitti. Brukar ju lösa sig då, hrmp.

IMORGON SKA JAG FÅ TRÄFFA MIN MORBROR REYNIR! FINALLY!
Äntligen kommer han för att besöka oss från Holland. Axel blir 10 år (kan inte tro det) och det ska bli släktkalas. Myspys!
Innan dess ska jag bara klara provet.

torsdag,

Mådde lite bättre framåt kvällen igår. Något hemskt hände i trappuppgången som fick mig att tänka om.
Jag såg con air och ni kan tro att den filmen är bra! John Cusack var med och då kan det inte sluta illa. Sedan la jag mig vid tolv, gick igenom samhällen lite eftersom jag struntat i det igår. Cambridge är inställt idag vilket betyder att jag börjar 10.00. Det är min första sovmorgon! Troligtvis den sista med =/ Nåja. Nu fick jag sova ut iaf! Hoppas bara att psykologin inte håller på till 16.15 idag. Tråkigt då. Snälla ge oss självständigt arbete som vi kan hålla på med hemma? Sedan ska jag plugga samhälle och imorgon är det prooov. Hoppas det går vägen. Fan vad jag snackat om det där jävla provet i bloggen. Nu får jag fan sätta det. Att jag börjat plugga tidigt stämmer väl, men hur mycket har det blivit? Puh, mer idag i guess. Men först, historia lektion! Kanske får tillbaka provet. Usch vad det pirrar i magen.
Gotta go. Fint väder ute, förmodligen sketakallt dock. Får bli till att ta på sig ponchon och fule vinterjackan,

adios!

idag är ingen bra dag.

Inte alls en bra dag =/

Det börjar med att jag får tillbaka religionsprovet och det är inte det jag förväntat mig =/ Jävligt tråkigt. Men sen hade alla i klassen dåligt men ändå, det är religion! Det är jag bra på!

Sen går jag till matten och min lärare säger att jag har en IG-varning i det. HALLÅ?! Det för att jag missade provet i fredags eftersom jag var sjuk. Förra provet klarade jag så jag förstår inte. Vad är det frågan om? En massa i klassen har fått IG på båda proven och ändå är det jag som får IG-varning. Det är fan den första och sista. Jag är inte ens förtjänt av den. Sjukt många som fick IG på provet, NI SKA HA IG-VARNING. INTE JAG! Jaja det sporrar mig ännu mer till det nationella provet i matte d den 6/12. Jag ska fan klara det. Mer än godkänt går inte nu när jag fått varningen (vilken jag inte förtjänar) så what to do.

Jättetråkigt i skolan var även att vi haft en labb på 4 lektioner i biotekniken om DNA som vi förra veckan skulle ha två veckor på oss att göra labbrapport på starting today. Ni kan förstå att den blir lång. Påverkar betyget en del och för mig som siktar på MVG behövs det lite tid. Jäkla skitläraren frågar oss idag om någon i klassen börjat skriva på rapporten, svaret blev såklart nej eftersom vi inte ens slutfört hela. Så går hon och blir sur och straffar oss genom att säga att den ska vara inlämnad på måndag. Vad fan är det med människor? Vi fick till slut den till på onsdag men då har vi ett fett bioteknik arbete som också ska inlämnas och redovisas. Vafan?!

Annars rullar det på. Jag sover och försöker plugga lite. Samhällsprov på fredag, får hoppas att det går vägen. I want MVG. Får reda på historiaprovet imorgon, pirrpirr.
Muntliga nationella nästa vecka på tisdag. Efter allt sånt skit är jag provfri i två veckor. Det ska fan råpluggas matte då. Jag har gjort absolut ingenting på lektionerna och har alltså en hel del att gå igenom.. Ska jobba en massa med. Hur fan ska detta gå? =/
Shit, kom på projektarbetet med! Måste ha vår källförteckning klar om 1-2 veckor, vi har bara skrivit psykologidelen! Oh no! Tur jag har gjort filmanalysen till imorgon iaf..

Kan jag få säga att jag längtar till studenten?

naijti

hehe, det förra inlägget var väl lite av ett skämt. Jag har inte skrivit biologi labbrapport och inte lär det bli av idag. Men jag har däremot fixat min fysik labbrapport :O
Plugga samhälle får jag ta tag i imorgon. Time to sleep. Ska först läsa om "the ex-drugadict". Tusen små bitar heter den om någon undrar, jag vet inte om den är bra, dryg eller verklig. Kanske lite av allt?

att längta

länge sedan det var en resbild i min blogg nu. passar på att ta en från kroatien 2006.

image476

everyday is silent and grey

Okej. Jag har pluggat lite nu. Det känns som att det räcker med samhälle för idag. Jag har imorgon och övermorgon på mig. Ja, Linn är duktig. Jag tar tag i mig nu. Om man kan kalla pluggandet i en timme för det idag, men ändå! Det känns som att jag kan det mesta nu. =)
Jag skippade t.o.m. fikan idag för att plugga! Jaja, det är väl allt för mig. Ska hoppa in i duschen och efter det kanske se den där mary medan jag försöker plugga vidare så att det verkligen sitter eller kanske rentav börja på min labbrapport. Roligt liv man har för tillfället..

hej töntar

Jag är så jäkla frustrerad! Här vaknar man och tänker äta så finns det ingen mat. ÅH. Jag vaknade på fel sida nu fan. Ska gå ner och köpa pizza och se film. Det var fan månader sedan. Det förstnämna då..
Ja, så får det bli. Sen efteråt blir det plugg hoppas jag.

nationella svenska b skrivningen är över!

Jag måste bara skrika lite. Så, nu är jag klar. Fy fan vad skönt att det är över. Ja, jag vet att jag är hemma tidigt men jag var klar redan halv elva. Då hade jag skrivit nästan 4 ark och mer fick jag inte till. Jag skrev som bara den och sen tog det slut. Poff. Jag vet inte ens om det var bra eller dåligt, det återstår att se. Nu ska jag läsa eller sova lite. Jag får ju inte sitta vid datorn för länge, höhö..

gotta lovet it

Hade jag fått bestämma hade jag nog tagit med mig en sådan fin madrass som aussie killarna har på bilden. Men isåfall hade nog Matilda varit en bättre färdkamrat än Viktor och Charlotte. Jag tror de stoppar mig =)
LÄNGTAN!

image475

sova på riktigt nu alltså. sova som på bilden.

allt detta snack om backpacking..

något att se fram emot? fan vad jag kommer att vara skabbig! typ som på denna bilden! men ändå glad och utvilad. 5 timmars sömn, ooh glömmer det aldrig!


image474

måste lägga mig..

Jag är fast. Sitter och kollar omkring på backpacking sidan hela tiden. Jag som låg och tänkte inatt om att jag bara skulle kolla tv och använda internet max 2 h/dag. Det går, men inte idag.
Puh. Ska bara sitta lite till, sen läsa min bok och sen försöka sova gott och drömma mycket. Få lite inspiration till uppsatsen imorgon skulle inte sitta helt fel. Jag hoppas den går bra, och fort..
Orkar inte sitta till 13.15 men behövs det så behövs det! Det känns bra att vi gjorde förra årets nationella i våras. Då tog det 2-3 timmar för mig och inte 5 h som vi har imorgon.
Nej natti.

890515

Det är så fint att titta igenom vissa modebloggar. Sådär drömma sig bort att man har deras garderob. drömma alltså. fast bara ibland. jag tröttnar nog snart på det med. jag måste bara få shoppa lite. tills dess alltså drömma.
jag länkar därför några snubbar så jag slipper komma ihåg dem, sen får jag se om de stannar kvar eller inte.

zlatan vann det stora fotbollspriset ikväll, det var fint. bra av honom att komma med, men så sa han väl ja i sista sekund. han lär ju inte spela fotboll i italien på någon vecka minst. jag förstår mig inte på suportrar ibland. att man bråkar och ska vara coola och slänga ut sig skit om motståndarna, ja gör vad fan ni vill. men att döda folk är fan helt sjukt. okej, polisen var tvungen att ingripa men vafan. sjukt. hoppas de ställer in nästa helgs matcher i italienska ligan med och inte bara nu i helgen. lär er fan. sorry, hatar sånt bara.

dagens kuliga

fotbollsgalan hejhej

måndag snart över

Ja då har man sovit från det att man kom hem till sex, oops. Efter det har jag läst svensk häftet, är ju uppsats skrivning imorgon. Prov i samhälle på fredag, hoppas det går vägen. Får plugga efter provet imorgon.
Haha kollar på vänner avsnittet när dom är i las vegas och ross och rachel gifter sig. En dag när jag har massa pengar över ska jag fan köpa vänner boxen.

bästa youtube klippet EVER!

Thriller låten som 1500 fångar i fillippinerna(?) dansar till. Så jäkla klockrent! Att det går!!
Detta klipp vill ni INTE MISSA!
SE, SE, SE!


komma ihåg.

viktor är skyldig mig 60 kronor. inte glömma nu när han är rik och jag fattig.
nu ska jag se ett avsnitt av greys anatomy, närmare bestämt avsnitt 7 episod 4. HAHA.
sedan får jag väl kanske ta tag i pluggningen, kanske..

mysfaktor

minnen

image472

orkar inte skriva mera.

Då var det söndag igen då. Fan vad veckan går fort. Det är bara 8 månader kvar till tågluffen, höhö. Fan en evighet.
På tal om evighet, fy vad det var drygt att jobba igår. Inte blir det bättre av att 28-åriga x på jobb flörtar och försöker få mig att jobba med honom på lagret. uh. Snacka om att jag dissade honom hela tiden. Stackare men va fan, jag är liten. Nåja, idag är det söndag. Jag borde gå på stan och leta kläder men lite svårt när man bara har 500 kr på kontot. Så lite har jag inte haft på år. Ge mig lön nu!

tack för i fredags!

Ja, jag älskar att sno bilder. Min egen kamera är ju såå kass men det ska det väl bli ändring på. Mamma ska köpa en nere i Thailand, vi får väl se vad hon kommer tillbaka med..

     
inne på ice där jag träffade en gammal kollokompis!

 

dansa på kb

Att känna sig äldre än vad man egentligen är

Gårdagen var fin. Morrissey spelades för mig och det var dans, dans, dans! Men kroppen mår inte super idag och jag fick sticka hem vid två tiden igår. Jag hade sån himla magknipp. Jag ville bara lägga mig på dansgolvet och kvida, men ja, jag stack och köpte kebab som jag käkade påvägen hem. Ja va fan var det med vädret igår? Massa slask, hagel, storm, you name it.
Idag är det jobb som står på menyn, sen ska jag titta film och kanske knapra på lite godis. Nästa helg får fan bli en alkoholfri helg. Det känns bra att man börjar jobba tidigt på lördagen så man inte kan gå ut under fredagen. Nej jag börjar känna av det i kroppen min. Att vara sjuk och gå ut när man håller på att tillfriskna är inte att rekomendera. Min hals gör ont, ont ont idag och jag kan knappt prata för tillfället.
Jag måste ha mat. Sedan blir det en jobbfri dag imorgon, det känns skönt. För det finns inget bättre än söndagar. Att bara strosa omkring här hemma, kolla en film eller två, läsa lite skvallertidningar eller en bok och bara mysa till tusen. Det är först på senare tid jag börjat uppskatta den dagen, förr betydde söndagar ångest inför måndagen men det funkar inte i längden.

Nu sitter mamma och pratar med Viveka i telefon. Dom har beställt lite boende i Thailand.
Ta det här stället där poolen är super och deras rum är bara ja, nästan kungligt! Det går loss på 250 kr/natt. Det är sjukt billigt. Jag förstår inte. Snacka om att jag är avundsjuk. Snacka om att hon måste köpa hem saker till mig!

image465

friday!

Okej, den där morrissey frissan kan vi ju snacka om. Tror det behövs lite mer tid än fem minuter och de har jag inte ikväll!

puss!

ciao.

Just nu vill jag bara till Kims förfest. Jag lyssnar t.o.m. på billie för att få lite känsla av kim och resten av gänget!
Fyfaan vilket oväder! Att cykla till systemet var topp 100 det jobbigaste jag varit med om (friidrottens 800,600,400,200,100 toppar nog resten). Alltså ja, fy! Men det gick! Med Kalles hjälp har jag nu lite dricka. Som sagt, ska ta det lugnt ikväll. HAHA. Det lyckas jag ju alltid med när jag är med Kim. Typ hennes förfest innan festivalen. "Liiinn du är sist ut! Du är jättesöt och allt men nu måste vi gå". Jag tror jag letade efter min sprit? Hm. Jaja. Jag känner för en utflippad lugg idag, typ sån som en massa morrissey tjejer har. Det var så fint att se alla på konserten. Ja, ja kanske. Kalle är påväg hit nu, tror jag. Han är också sjuk. Hur ska detta sluta? Får se om vi hinner ta oss till Kim innan de drar sig vidare till ice. Det kanske blir till att träffas där?
ÅH! Jag har kommit på ett nytt trick för att ta väck hålen i mina strumpbyxor! Frågan är bara hur länge det håller..
Nåja, jag kör på det ikväll. Tog ett foto eller två för att föreviga det. Ja.
Lite mer musik och nu vill jag fan gå.

,.

nothing else matters.

"do you want to be somebody? you are nobody"


tugga tuggummi

  • Skriva analys av "a clockwork orange"
  • Jobba lördag 15-20.45
  • Utgång fredag?
  • Plugga samhällskunskap
  • Skriva engelska CV (som att det inte är svårt nog på svenska!)
  • Läsa igenom svensk häfte (nationella skrivning på tisdag)
  • Kolla igenom biotekniken, behöver jag ändra något?
  • Be Viktor köpa råtta!
  • Leta fakta råttor?
  • Plugga lite matte om jag orkar. Eller nej, skitsamma. Orkar inte.

analysera mera

Här kommer min analys av filmen som jag ska lämna in till psykologin. Jag orkar inte ta tag i den mer. Verkligen inte en utav de bästa jag gjort. Egentligen ska man väl analysera den mer men eftersom detta inte är filmkunskap utan psykologi tyckte jag det var viktigare att få fram betydelsen av den klassiska betingningen.
Finns det någon filmälskare där ute?!


A Clockwork Orange


Äntligen har jag fått se filmen alla talar om! Den kultförklarade, den spännande och läskiga historien som jag så många gånger hört talas om.

Jag vet inte vad jag förväntade mig men annorlunda var den. Malcolm McDowell som gestaltar den unge huliganen Alex är huvudrollsinnehavaren och som han tar för sig. Det är skrämmande hur han lever sig in i rollen som den hänsynslöse ledaren som med sina undersåtar gör folket i staden riktigt oroliga.

Hela atmosfären där man talar på ett gammaldags sätt men samtidigt klär sig som något man får för sig komma från framtiden gör en smått förvirrad. Samtidigt som inredningen i husen med undantag för caféet där Alex hänger är sjuttiotalsaktigt. Det hela framhäver en sorts mystik, det blir mer spännande att se filmen. Man frågar sig om det är en framtidsvision, kommer de unga och dumma eller kanske helt enkelt smarta att kunna ta över så som Alex gjorde?

Att Alex till slut blir tagen var en självklarhet, hans vänner var honom inte trogna och det var bara en tidsfråga innan de skulle ange honom för polisen.

Alex hamnar på ett fängelse där de äckliga gubbarna vill antasta de unga och vackra. Fängelsedirektören var konstig och hade riktig koll på Alex som försökte få så mycket tid som möjligt med prästen som han hoppades skulle få ut honom snabbare än de fjorton år som Alex skulle tillbringa på fängelset. Det var väl så man tror att det är på ett fängelse, den gamla klyschan där filmerna visar sin bild av det.

När forskarna la fram en ny metod som skulle få brottslingarna att bli fria från det onda på fjorton dagar var inte Alex sen med att tacka ja. Han var perfekt för experimentet. En ung kille som begått mord och som var villig att göra allt för att slippa fängelset. Man utförde en såkallad klassisk betingning på honom.

Alex största passioner i livet som jag förstår var våld, sex och Beethovens nionde symfoni som gjorde att han kunde slappna av och njuta. Det var de två första som man ville få honom att sluta med. Vad man då gjorde var att låta Alex titta på vålds - och sexfilmer samtidigt som man gav honom mediciner som skulle få honom att må illa. Han fick ångest och olustkänslor för det som han egentligen älskade. Han var fastkedjad och ögonen hade man fixat till så att de omöjligt kunde stängas, han skulle se allt ur filmerna utan att blinka. Under de fjorton dagarna lät man då Alex se på dessa filmer två gånger om dagen samtidigt som medicinerna gjorde att han mådde dåligt och inget annat än ville spy. Efter de dagarna behövde man inte längre ge honom medicinen utan varje gång han såg någon form av sex eller våld mådde han illa och ryggade tillbaka. Vad man inte visste var att detsamma gällde Beethovens nionde symfoni. Varje gång den spelades mådde Alex illa, det för att den hade spelats i bakgrunden under en utav filmerna.

Alltså utförde man klassisk betingning på Alex. Sex, våld och den klassiska musiken framkallar lust och glädje. När man sedan ger honom medicinen och låter honom se och höra allt samtidigt som han är fastkedjad med öppna ögon och inte kan göra något framkallar det ångest och olustkänslor. Han mår helt enkelt dåligt för det han tidigare älskat. Det som från början handlade om obetingad stimulus (sex, musik och våld) och som framkallade obetingad respons (glädje och lustkänslor) blev nu tvärtom. Det blev en betingad signal där Alex fick smaka på den hemska medicinen och se allt han egentligen älskade och en betingad respons i form av olustkänslor och ångest.

Ett tydligt exempel är när man efter fjorton dagar visar upp sitt experiment för allmänheten genom att låta en man slå Alex. Alex är redo att slå tillbaka men mår direkt illa och får ångest. Samma gäller när en ung och vacker kvinna kommer emot honom. Förr skulle han ha sprungit till henne men han mår genast illa och klarar inte av det.

Att man sedan kan ändra tillbaka Alex är en riktig vändpunkt i filmen. Det gör det hela mer intressant och fascinerande och man lämnar handlingen med en massa frågor som man inte riktigt kan få kläm på. Det är precis det som gör en bra film. Man ska analysera sönder den.

Linn Krange

NV3A

    

image464




 


,

For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know
I don't know you and I don't want to
Till the moment your eyes open and you know

is it any wonder?

image461

bild från köpenhamn - kb-hallen

you´ll follow me back with the sun in your eyes

För exakt ett år sedan sprang vi runt utanför hovedbanegården och letade efter en buss som skulle ta oss dit. För exakt ett år sedan var dagen då vi skulle på den efterlängtade konserten! För exakt ett år sedan stressade vi till den coola metron som tog oss till utkanten av köpenhamn. För exakt ett år sedan sprang jag omkring som en tok och frågade om vart stället låg. För exakt ett år sedan var det en kall men ändå så underbar kväll. För exakt ett år sedan kom vi fram till KB-hallen där mamma tände en cigg och jag kollade mig omkring efter massa häftigt folk. För exakt ett år sedan kunde jag inte sitta still i klassrummet av pirr i magen inför kvällen. För exakt ett år sedan stod vi och köade med en massa mejkade tråktjejer till toan samtidigt som de försökte impa på snyggekillarna. Ja fy vad tjejerna var fula och killarna var snygga! För exakt ett år sedan missade mamma första låten eftersom hon köpte öl och inte vågade tränga sig vilket resulterade i att hon fick stå och vänta i 30 minuter. pust.
Orka med för exakt ett år sedan. Ni förstår nog säkert.
Jag och mamma tog oss till Köpenhamn, KB-hallen och såg Keane!
Tänk att det gått ett år sedan! Lätt bästa konserten efter Oasis.
Vi stod sådär i mitten-längst fram och allt var underbart. Jag menar, mamma är också den bästa att gå på konsert med! Hon blir galen! :D Precis som jag men what do you know? ;D Bara Para som varit på konsert med mig när jag fått se en utav mina riktiga favoriter!
Nåja, sista låten blev bedshaped och jag kan svära på att tom måste hört mig när han frågade vilken låt vi ville avsluta med. Jag kunde inte sluta skrika och ja, tråkigt nog gick dom ut och jag trodde allt var över. Tills dom kom tillbaka och körde den sista låten, den bästa låten med den bästa inlevelsen! Jag kunde inte sluta gråta. Jag vet, jag är patetiskt. Men vissa låtar betyder så otroligt mycket. Som denna.
Här får ni en tjockisbild på mig.
Jag vet, kasst inlägg men jaa jag vet inte. Var tvungen att skriva av mig.
Vad jag vill se dom igen!

image460

take me away.

I came across a fallen tree
I felt the branches of it looking at me
Is this the place we used to love?
Is this the place that I've been dreaming of?


image458

Oh simple thing where have you gone
I'm getting old and I need something to rely on
So tell me when you're gonna let me in
I'm getting tired and I need somewhere to begin
And if you have a minute why don't we go
Talk about it somewhere only we know?
This could be the end of everything
So why don't we go
Somewhere only we know?

blablabla

Sitter och tittar på mcgyver, vad jag gillade det när jag var liten! hihi
Min hals är hesheshes men den är lätt mycket bättre än för en timme sedan.
Jag hade en sådan dröm inatt! Om någon som jag inte sett på hur länge som helst. Jag fick en sån känsla att snubben ska till kb ikväll, haha! Jag får se hur jag gör med det. Inte blev det bättre av att massa folk tjatar om att man ska med! Det positiva idag är att jag inte har huvudvärk! Jag är bara lite hes och snoriiig i nuläget.
Nu är nv3as matteprov över, jag har en månad på mig att plugga inför nationella. Tar det nästa helg va ^^
Tänkte plugga lite samhälle idag och inatt skrev jag nästan klart min analys av "a clockwork orange". Känns brao.
Orka att mamma lämnat fram mat till mig som består av korvstroganoff. Glömt att jag inte kan käka korv? Bra att hon inte kommer hem ikväll så jag kan inte få mat. Jaja, fixar väl sig.


ge mig sömn!

För mycket intag av cola light lime, alldeles för mycket intag. Jag är så trött men kan ändå inte sova, kan man vara för trött för det? Inte är det bättre av att man har illamåendet och allt sånt kvar, *tycka synd om*.
Jag saknar Jesper. Han hade uppskattat mina filminlägg, jag vet att ni hatar dem.
Nu ska colan in i kylen och tänderna borstas!

som en dröm

image457

slut i rutan

Jag tyckte att jag kände igen en snubbe i filmen. David Wenham som spelade Faramir i Sagan om Ringen. Ni vet han som var bror till Boromir och som pappan, kungen Denethor av Gondors son. Nåja, Faramir är en utav mina favoriter i böckerna, i filmerna är han väl ok. Han skulle fått mer plats!

Känner ni igen honom?

image455image456


när livet är som bäst

Jag var tvungen att pausa lite. Denna filmen är bara för mycket för mig! Den är så bra, så bra! Jag är mållös och det rinner en tår eller två nedför kinderna av beundran för denna film. Jag är så stolt över att se den! Jag älskar när bra filmer görs! Jag älskar de två timmarna då man bara kan sjunka in i handlingen och fan vad man gör det när det gäller denna. Gillar ni Gladiator så älskar ni denna! Tror dock inte att några av dem som juset läser min blogg kommer att hurra då..
Jag bara sitter och gapar hela tiden. Filmen är så skickligt gjord! Nu ska jag fortsätta!

image454

KOLLA BARA BILDEN! DEN SCENEN VAR BLAND DE COOLASTE JAG SETT!

dagens positiva

Det måste vara att jag suttit med samhällskunskapen i nästan en timme och bara läst. Det har resulterat i att jag nu kan typ halva delen, en timme till så ska det nog gå vägen? Nej det var den enkla biten detta. Matten tänkte jag på, men min hjärna stannade upp och skrek efter något enklare.
 Jag ska ta en huvudvärkstablett, tända massa ljus, krypa ner under täcket med en massa papper till snoret mitt och kolla på tja, typ "300".

image453

Den fick en femma av min favoritsida! Då är den fan bra!

LILLE PLUTT!

JA! Jag glömde!
Lina har fött en liten pojke idag! Hon och Adis lämnade deras lilla son Edwin på dagis kvart i nio för att komma iväg till BB och klockan elva var bebisen ute i världen! Helt sjukt att vissa har sån tur! För min mamma tog det ett dygn med mig..

Oh vad jag vill träffa lillen nu! 41 cm lång och 2,9 kg tung. Liten plutt!

Det sjuka med oss islänningar är att de flesta var säkra på att han skulle komma idag och inte i söndags som var beräknat. Känslan ni vet?

torsdag!

Oh vilken jobbig dag! Skola 8.15-16.00. Psykologi sista 3 timmarna. Men jag fick tillbaka provet och det var MVG med plus i kanten! Sen fick jag tillbaka ett arbete i psykologin och det var även där MVG. Oh I´m so good! Fan vad jag äger på psykologi, mohahaha. Nej men kul att något går bra iaf? Konstigt att det är det, som man inte lägger nej nån tid på typ. Aja. Annars höll jag på att svimma idag i skolan, wooha! Förkylningen är tillbaka och ett tag snurrade allt. Tror det var Ludde som fick hålla i mig. Jag mår fortfarande kasst så jag stannar hemma från skolan imorgon. Ja fan. Mådde kasst igår med, hann inte plugga matte. Det sjuka var att när jag repeterade idag på lektionen gick det super. Men jag får ta igen på nationella. Det gör säkert inget. Jag vill fan inte göra som på biologin och fysiken. Då gick jag till skolan när jag var sjuk och det var fan rena turen att jag klarade godkänt på fysiken. Och eftersom jag inte har så jävla mycket tur nu för tiden så får jag satsa på nationella. Satsar ändå bara på G i matte d. Jaaa, idag glömde jag min cykelnyckel och mina vantar i affären och snacka om panik.
Nej, sova länge imorgon och få bort äckelkänslan, huvudvärken och förkylningen. Sen kanske utgång eftersom det är det enda som jag tycker är roligt nu förtiden, varför tror jag att det inte lär bli av?
Nu ska jag ringa morfar som tjatat hela veckan om att få reda på mitt psykologiprov. Kul att någon lär må bra idag,, höhö.

naijti

ett simpsons avsnitt senare och jag säger godnatt till datorn för att lägga mig i sängen och läsa en bok om en knarkare på ett behandlingshem. varför faller jag alltid för sådana böcker? självbiografi är det, riktigt spännande!

oh my god


doh!

kevin lurade mig precis.

Kewin säger:

OMG LINA HAR FÖTT

Linn säger:

VA?!

Kewin säger:

skojjade

Linn säger:

MEH

Kewin säger:

HAHAHAHHAHAHA

Linn säger:

aah


sedan fick jag ett röstmeddelande där han garvade åt mig.
ja, jag och alla andra väntar med spänning på att den lille bebisen ska ploppa ut. den är bara några dagar försedan nu. stackars lina!


onödigt.

jag har inget vettigt att skriva så jag ska inte skriva något.
jag kan inte sova och orkar inte plugga så nu blir det väl till att se en film eller nån serie. fan det blir för mycket av detta. kass man känner sig. men det är väl att man inte vill ta tag i sig själv utan drömmer sig bort på sitt sätt. mitt sätt är filmer.

could it be i like you?

ändå snart nyår..


image451       image452

the angry mob

Jaa, jättekul..
Ska jobba på Ica på lördag. 15-20.45. Nåja, det är 100% extra på lönen. Jag sa nej till att jobba på söndag, någon måtta får det vara.
Hmm, hur mycket pengar blir detta?

Alltså engelskan går bara inte! Jag är helt omotiverad.

i need a break.

Det är ganska svårt att plugga cambridge när man lyssnar på kaiser chiefs samtidigt som man kollar på denna hunken från den halvdanna serien gossip girl som jag snackat om. Det går bara inte att sluta kolla på serien när han är med i den!

image450

the thrills till malmö!

Någon som vill se dom nu?
160 kr är inte så farligt, snella?
16/12 på KB

image449

utgång?

Jag är så nära att beställa en biljett till imorgon. Jag behöver något härligt, vad är då inte bättre än en konsert? Men nej, konserter är härligt men att åka ensam in till köpenhamn är nog inget för mig imorgon. 1 månad till Kents konsert, varför ser jag inte fram emot den? Det kommer väl så småningom.
Ska någon ut på fredag?

sega jävla äckliga onsdag.

Jag har precis sett a clockwork orange. Fan vad den inte var vad jag förväntade mig =/ Nåja, nu har man sett den! Kan väl snacka lite om den på psykologin imorgon då..
Ica ringde precis och jag vågade inte svara, eller orkade inte. Jag tänkte ha en Ica-fri helg. Får se hur det blir med det.. Patrick snackade in på telefonsvararen min, jobbaa jobbaa lite i helgen. Det betyder väl 15 timmar eller så. Det är så svårt att tacka nej men jag vet inte!
Jag vill jobba på rationell adress lite! Det är så härligt och stilla. Räkna kuvert hit och dit. Lyssna på kass musik med Matilda. Jag funderar på att ringa dit men jag vågar inte. Tänk om Anders svarar! Hihi du vet vad jag menar Matilda.
Nej nu ska jag halvkolla dawsons creek i brist på annat medan jag försöker plugga lite samhälle.


orka 12 barn

dags att se fullt hus på 3an. sådär halvkolla iaf. 12 barn. puhaa. jag borde plugga men nej fan. jag mår icke bra. blabla.

image447

halloween bilder

.. dock tagna för ett år sedan. vad var folk utklädda till?
guess who i was..


   

image446


   

hey there delilah

idag lärde jag mig hjärt och lungräddning. det känns bra, nu är man certifierad till det.
annars har jag sovit i några timmar, har tonvis med läxor men orkar inte.

brothers on a hotel bed

Kollar in hostels i paris, montmartre. 224 kr/natt. Det är dyrt men överkomligt. Jag trodde att det skulle vara grymt mycket dyrare i Paris, men det går om man letar. Fy vad jag längtar men frågan är, får jag min vilja igenom och åker vi även till Paris?

lyssnar på death cab och vill bort. uhh.

mad world

Då har man fått besök av morfar idag. Jag var tråkig och morfar envisades med att hela tiden tjata om hur bra jag mår fast han vet att det inte är sant, förstås. Jag tror han vet det om pappa, jag tror mamma berättat utan att fråga mig. Men gamla afi försöker bara få mig att må bättre. Mamma med. Hon friterar pommes nu. Ska äta sen kramas mamma. We need it. Hur ska jag klara mig utan henne i 15 dagar?

halloween

Visst vill man bara sticka på maskerad och ha något utflippat på sig.
Jag vill dansa med robotar och papegojjor!


       

image438

cobrasnake

 

the thrills till köpenhamn

10 december spelar the thrills på loppen i köpenhamn. varför en måndag?
jaja hade nog ändå inte sett dom men de är mysiga att lyssna till ibland.
här, big sur.



take me away

ljus och blingbling är tänt men ändå är det dumt, så dumt.
jag kan iaf trösta mig med att jag har en jobbledig helg om inte rationell ringer in.

just nu är jag besatt av kaiser chiefs. just for the record.
visst fan, engelskt brev till imorgon. jag säger att jag trodde det var till torsdag. öhm. ja.

måndag jobbiga men ändå mysiga måndag

Verkligen tråkigt att komma tillbaka till skolan. Jag är helt slut (som alltid då).
Maria asp var jobbig som vanligt. Hon gick omkring och stoltserade med ett stort och fult jävla sugmärke på halsen som "ehehheheh en viss belgare hade råkat ge mig, ni vet nog vem" *blink blink. Nåja sista lektionen slapp jag se henne och resten av ärthjärnorna så det blev till att labba med DNA och grejs med halvklassen. Heelt okej. Vi fick sluta 20 minuter tidigare och nu sitter jag här.
Jag orkade inte titta efter ryggsäcken, det får bli en annan dag.
Jag vill bara sova men då blir det väl som igår, att jag inte kan sova under natten. Buhu.

muh

Alltså denna dag har varit jobbig. Massa jobb jobb jobb! Hela helgen har gått ut på det. Men nu är jag ledig i två veckor (om dom inte ringer in mig)! Imorgon slutar jag 14.00 ! Jag funderar på att sticka in en sväng om Clas Ohlson för att kolla in denna väskan som folk tipsar om på backpacking sidan. 399 kr är helt okej för en 70 liters backpackingväska. Det är ju inte helt fel att ha den köpt så fort som möjligt heller så man slipper tänka på det när det väl är dags.
Det går en massa trådar om tågluffning på backpacking sidan och att folk klarat sig på 7000 kr inklusive interrail kort under tre veckor låter bara för sjukt. Våra 20 000 kr känn

try your best

nu har jag sett the virgin suicides och ljusen har slocknat. klockan är för tusan över midnatt!
jag funderar på om jag ska se ett avsnitt av greys anatomy eller sova. först; borsta tänderna!

jag säger iaf natti här för ikväll.

image433

the end of innocence

massa ljus är tända och jag dricker massa cola och lyssnar på thrills. jag vill pigga upp mig. sega linn hej där!
jag orkar icke festa med marco ikväll eller att träffa annat folk. sorry lads.

det känns som att detta blir en kväll med cola, musik där morrissey är inräknat och lite film eller serietittande.
imorgon är det söndag och sen börjar skolan. det ja, det är hemskt. men det är på måndag. jag kan iaf trösta mig med att jag slutar två och har bioteknik där vi ska göra en CSI labb. so it seems anyway., det är trots allt marie-louise jag pratar om.

herrå.

oh yeah

Kaiser Chiefs som jag jättegärna vill se i KB-hallen på torsdag i köpenhamn. Det kommer inte att hända =/

Ruby, Ruby, Ruby, Ruby!



det är mörkt och kallt och jag är inte ett dugg poetisk

igår var en fin kväll. jag orkar inte dra allt här men det var förfest hemma hos mig med para, viktor och nathalie.
kan ju säga att hon tog med sig grejjer som om hon skulle ut och resa i 1 vecka. söt!
kb var hur bra som helst! det var underbar musik och jag träffade massa fint folk! jesper var hemma och det var bra! matilda stannade kvar efter konserten och nils var där! massa skoj och jag avslutade kvällen med att cykla hem i regnet på morgonkvisten.
sedan kunde jag inte sova (SÅKLART) så jag drog mig i sängen en massa och tolv var det dags att jobba. det är röd dag vilket betyder börja tidigare, sluta tidigare, mer pengar. jag jobbade iaf 12-18.15 för er som är intresserade. det blev längre eftersom vissa idioter till kunder vägrar gå förän tio minuter efter stängningsdags. imorgon är det jobb ett till nio och det kommer bli superjobbigt och tråkigt. jag orkar inte. sen börjar skolan igen. jag orkar inte. jag ska bara vara där nu. gå dit och hem och sova. lite som att gå i ide. ja, lite så faktiskt. 7 månader kvar till studenten. wah!

,,

Ska ner en sväng på stan snart. Väntar bara på Kalle. Vi får nog ta en sväng in om systemet när vi ändå är igång.
Jesper är hemma! Jag hoppas innerligt att vi kan gå ut på KB ikväll! Det är typ enda chansen att ses innan han åker igen =/

Undrar hur mycket pengar jag lägger ut på nya strumpbyxor varje månad..
Det behövs nog idag.
Och en sån där kajal eller vad det var.
Gärna något fint att ta på mig med.
Usch vad man har skabbdag. Mitt hår ser ut som fan, det blir till att ha mössa! Hoppas man inte träffar på allt för snyggt folk =)

åh

att något kan vara så gott som en ostbulle!

Är detta Charlottes taktik med att sova länge?

Hon ringde precis och sa att vi inte kan låna bilen. Hon har redan hunnit äta frukost och allt! Klockan är bara halv elva! Jaja. Sover jag länge snackar vi 12-13 men det är bara jag..
Nu är min nedladdning av gossip girl klar. Det betyder en chans att springa ner och köpa ostbullar och sedan krypa ner i sängen och drömma sig bort.
Ganska lame serie egentligen men det är sånt high school skit och massa skvaller och söta pojkar. Det känns skönt att inte behöva kolla på massa "behöva tänka" program alltid. Okej, det där lät inte vettigt.

image432


fredag

Har legat och dragit mig hela morgonen, inte vetat om jag ska gå upp eller inte. Jag tror bestämt att jag har dragit på mig en förkylning =/
Nåja, ska nog gå ner till konsum, panta massa flaskor och köpa en ostbulle eller två och ta en metro när jag ändå är där.

Idag hoppas jag att Charlotte får tag på bilen så att vi kan åka till nova lund och topshop. Jag kanske har mer tur denna gång?

Dagens tråkiga är att jag fick reda på att min chef ska skatta allt jag tjänar ihop som vanligt, alltså 30% eller något. Orka det när jag sa att jag ville ha 10%. Visst, det är kul när man får tillbaka pengar men det kan dröja ända till augusti nästa år och jag behöver pengarna nu! Jobbigt att skriva in 10% istället för 30%. Jag blir galen!

väckarklocka

jag är så kissikissikissinödig. colans fel.
nej ah klirrekick. ja, det får jag kalla min colakicka. jag är så trött så jag är pigg,
natti rumpnissar!

image431

hej,

jag heter linn

image430

,,

Nephew vann det danska priset för MTV blablabla. Såg det precis på deras hemsida!
WAH !
Vad jag hade gjort för att få se dem live igen! Vilket ös!
Nu ska jag lyssna på en låt eller två och sen förhoppningsvis lägga mig.

dagens sjukaste

För en 40 minuter sedan kom Charlotte för att fråga om jag var sugen på glass.
- "Neej jag är ju inte det."
- " OKEJ! Då går jag hem och äter"
- "Men vänta, kom du bara för att fråga det?"
- "Japp, hejdå"

Galen vän man har, men det var mysigt. Jag stoppade henne såklart och vi snackade en stund. Men shit. HAAHHA

Imorgon tror jag att jag ska jag festa satan. I need it. Tine skickade meddelande och frågade om jag fått brevet av pappa. Hur ska detta sluta? =/

home sweet home

Dagen började med att jag vaknade vid nio, såg skolböckerna och tänkte jag tar det imorgon. Jag såg en töntig film som jag bara grät och grät till. Jag nämner inte vilken här, då sjunker min status som filmkännare.
Sedan blev klockan tolv och jag mötte Charlotte för mysfika på nåt ställe nära triangeln. Myyyys! Vi pratade tågluff ännu en gång och nu kom Paris och Montmartre på tal, undrar vem som tog upp det? ;D
Sedan kom Peder och Matilda och mötte oss. Det var härligt att träffa en ronnebyare och matie, länge sedan! Jag hoppas att massa folk från ronneby kommer ner till nyår. Det är ju lite tradition att fira med dem nu =)

Sedan var det jobb, jobb, jobb! Men det blev inte så länge som jag trodde. Jag slapp inventera massa och kom hem för en timme sedan. Har halvkollat MTV-galan och ja, skandal är väl lindrigt att säga. Amy Winehouse alltså. Vilken tjej. Så jäkla hög och borta. Det skulle inte förvåna mig om det blir lika mycket skriverier om henne som efter Britneys flopp för någon månad sedan. .

RSS 2.0