morning glory

hihi
sitter och tittar ut genom mitt fönster. rakt över gatan finns en frisörsalong och just nu klipper frisören viktors hår. det är ganska kul att kunna se det.
jag är pepp pepp pepp! laddar med massa oasis! måste in i duschen och fixa mig snart. tyvärr kan jag inte ha den fina klänning jag ville ha för den har hamnat i smutsen så det blir svart ikväll igen.. äh, jag är svart.
ååååh vad jag längtar till kb! äntligen ska jag få träffa världens bästa jonathan! min äldsta vän och fast vi inte ses ofta kommer vi alltid hålla kontakten, det känner jag på mig. hur som helst, jag tror att det blir jättekul! bara en sån sak att få med viktor och theo ut, jag menar hallå!
jag hoppas att få se er ute i vimlet ikväll,

bless!

skottdagen

idag är det den 29 februari. det händer bara vart fjärde år. därför ska jag tänka på de personer som bara får vara med om en födelsedag vart fjärde år. det tycker jag att ni ska ha i åtanke. stackars.
nu ska jag inte hänga här längre,

bless!

segtsegtsegtsegt

åh vilken jobbig förmiddag på fysiken. måns hade ett snack med mig om att ge mig en IG-varning i fysik. jag blev förbannad och sa att jag hade fått godkänt på alla prov och så rynkade han pannan sådär fult som bara han gör och sa javisst ja, det ser jag ju nu. puuh. så får man bara inte göra!

money

yes, pengarna är inne och jag har överfört tvåtusen pix till sparkontot. puh. kom på att det kanske var lite dumt. måste ju ha lite att shoppa för i amsterdam. men äh, vafan. skitsamma. får se om jag klarar att ha pengarna kvar. det börjar ljusna nu och det ser bra ut tycker jag. närmar mig drömsumman steg för steg.

image665

on top of the world

eftersom viktor vägrar skolka idag så blir det knappt något projektarbete. tråkigt men sant.. det betyder att jag slutar 10.40 och har x antal timmar på mig att göra ingenting. jag hade faktiskt känt för att shoppa lite idag men jag tror att jag struntar i det faktiskt. måste spara pengar. tror jag köper ostbulle och en cola efter skolan och njuter av helgen som komma skall. yes, inget jobb här inte! åh, måste kolla om studiebidraget kommit in, hoppas!

oh my

jag blev genast lättad när jag pratade med mattias om projektarbetet (viktors lillebror)

Linn säger:

meningen var ju att vi skulle sitta hela dagen

M M Mattias M M säger:

ni kommer endå få ig tack vare viktor

Linn säger:

men

Linn säger:

tack för den

Linn säger:

skitunge


sjukaste!

ååh måste berätta en sak som hände inatt!
jag hade tagit in ett glas vatten och hade knappt druckit något ur det, vad blir det då? joo, fullt glas med vatten.
klockan tre på natten får jag ett sms av min kära kusin som skriver något i form med vad är telefonnumret till frisören? hoppar upp ur sängen av en jäkla sms signal, riktig panik blev det! vad gör jag inte? råkar slå till glaset som inte alls står vid mobilen och ut flyger vattnet. vad gör jag då? joo, jag slänger min filt på vattnet och hoppas på det bästa. jag skulle vilja skriva att jag faktiskt gjorde det i sömnen men då ljuger jag. åh vad jag är kass. att min första instinkt är att slänga en filt på vattnet och hoppas på det bästa istället för att gå ut i köket och hämta en disktrasa. jag hoppas att mamma inte märker vattenfläckarna som nu finns på golvet..

expectations

världens bästa morfar kommer hit en stund snart. jag ska få kycklinghamburgare, hih. inte ätit det på månader! blir bara ibland när han kommer med det. så ska vi väl spela kort och göra sånt som man gör med gamla. kanske börja snacka körlektioner..
imorgon vill jag festa! gärna med min kusin, killarna i klassen och kalle med erik. lalalala men först en halv skoldag imorgon.

little bit

åh igår missade jag lykke li på smålands nation med kalle och erik. det var tydligen fint och mysigt.
idag är det torsdag vilket betyder sluta 12 och ha mysdag. helst se en bra film och läsa dygnet runt. jaa jag såg lite bilder i tidningen precis från wonk på deep. gayklubben som kim snackat om. varför vågar ni inte er dit? det verkar vara helhärliga folk där och det är faktiskt kims tur. så snart tycker jag att vi alla pallrar oss dit och dansar.


gone baby gone

panik för projektet. viktor säger bara miinst vg, lugna dig. för fan. men på fredag skiter jag nog i samhällen (han tar ej närvaro) och slutar halv elva. då vill jag komma igång. sen på lördag med förhoppningsvis. projektarbetshelg med stora framsteg om jag får bestämma. men nu ska jag läsa lite persuation och sen nanna gott hoppas jag,

bless


what a day

denna dag har varit slitsam, så otroligt slitsam. jag hade dubbeltimme i fysik och jag lyckades faktiskt slumra till för en sekund eller två några gånger. sjukt! så trött var jag. så efter skolan slängde jag mig i sängen. sov fyra-sju. det känns fan bra nu. ska för en gångs skull se lost ikväll på 4an. så länge sedan jag såg det nu, vill se hur det ligger till. annars hoppas jag att ni ser greys anatomy ikväll. det är ett spännande avsnitt :) ååh jag måste berätta! addisons serie private practice är fan nästan bättre just nu. jag är så trött på meredith så det var skönt att se hennes serie. wah, se den! do it!

superstar

åh ikväll såg jag packat&klart. det handlade om fridykning i dahab och jag var så inne i det att jag inte ens svarade i mobilen när en pojke ringde. men jag har fått förlåtelse, bara för att liksom. usch jag vet inte vad det är med mig. men jag är glader. alla var så snälla i skolan idag, t.o.m. min lärare i projektarbete. hon hade förståelse och ett tag såg det ut som att hon skulle krama om mig och trösta. sedan följde en fin cambridge lektion med alla rätt på hörförståelsen (WHATA) och efter det flöt det liksom bara på. mvg på samhällsarbetet och sen fina lektioner i svenska och religion. nu lyssnar jag på junos samlingsalbum och den är så fin. filmen och låtarna. ååh jag blir helt yr. ni måste ladda ner albumet!

äh

jag mesar mig för vädret så vi snackade i telefon istället tills min la av =/
det är ett sånt hemskt väder som är så mysigt att sitta inne för.
ikväll ska kalle på kalas och jag är inte bjuden
i helgen ska mamma ha tjejmiddag och jag är nog inte bjuden
what to do liksom

there and back again

ojoj. ringde charlotte precis och vi kom fram till att ett telefonsamtal inte räcker så vid sjutiden blir det fika för att snacka igenom allt det senaste. är så nyfiken på henne och killen :)

image664

fin dag!

fast det var en lång och jobbig dag så blev den ändå ganska fin, det var mycket snack om det senaste. killar, killar, tjejer med marco och theo. den förstnämnda har hunnit med london, sthlm och visby under lovet!
nåja, igår var sjukt trevligt! filmen kunde vi inte riktigt greppa men jag kan konstatera att daniel day lewis verkligen är värd sin oscar! den var bra men det blir till att analysera sönder den idag tror jag. kom hem alldeles för sent (filmen var nästan 3 h lång..) och nu är jag sjukt trött. mycket att ta in nu. borde egentligen varva ner med en film ^^
ska öva lite på biotekniken till imorgon och sen ska jag ringplinga lite,

puss!


there will be blood

sitter här med tuggummi, lite saft och med fördragna gardiner. mamma ringde precis, hihi
tror att jag måste fixa lite med biotekniken. annars hade en film suttit fint nu. på tal om film så kommer jag att vara död imorgon i skolan. ikväll ska jag se "there will be blood" och den börjar vid nio och är nästan tre timmar lång. vilken kärleksfilm. höhö. nej det blir nog bra!
den vann för övrigt två oscars inatt. bästa manliga huvudroll fick daniel day lewis för sin insatts.

image663

någon som såg oscargalan?

fyfan. frågan är om jag någon gång varit så trött! vaknade för en halvtimme sedan av det fina vädret och för en gångs skull önskar jag bara skitväder så att det är mörkt och härligt i mitt rum så att jag kan sova lite till. jag tror att jag höll ögonen uppe fram tills bästa manliga huvudroll hade fått sitt pris. men fan vad jag suger. jag har lyckats blunda lite och vips så har jag somnat. så jag missade utdelningen av bästa regi och manus samt bästa film. det är tunga priser så nu är jag lite ledsen. men ganska mysigt var det ändå. fin gala! duktiga som lyckades få ihop den på 11 dagar. det var ju för så länge sedan som manusförfattarna slutade sin 100 dagar långa strejk. men oscargalan gick igenom och det är vi glada för!
det roliga är att tvn var på när mamma kom in i rummet imorse för att väcka mig vid halv sju. jag kan bara ha sovit i en timme då för sist jag kollade klockan var den kvart över fem. hon stängde av tvn, pustade lite och jag tror att hon skrattade. sen gick hon ut, lämnade mig i sängen. det är kärlek. haha. jag tror att hon förstod vad jag gjort :)

oscarsgalan

okej. nu är det klippt. jag måste bara få se oscarsgalan. jag måste få se om mina favoriter vinner inatt. jag har två riktiga favoriter och det är casey affleck som bästa manliga biroll i "the assasation of jesse james" och Hal Holbrook från "into the wild". fan, de är båda biroller. okej, måste jag välja så tar jag nog den sistnämnda gubben. så sjukt bra han spelade! jag fick tårar.
alltså betyder det att jag kommer att somna vid sex-sju tiden inatt. jag har en redovisning imorgon som jag inte börjat på. eller jo allt är klart förutom powerpoint. skitsamma. ja, vi vet ju hur detta lär sluta. jag har lite ont i halsen. kooom igen. detta är ju fan det viktigaste som händer i februari månad!

image662

bild från "into the wild"

cinderella man

yes. nu är min jobbhelg över. den tar fan död på en. en helg i månaden och sen är man slut flera dagar efter.
jag sitter och kollar på cinderella man med russel crowe och jag mår bara illa av att se boxningsmatcherna. njää, jag vet inte riktigt..
orkar inte uppdatera något mer men vi hörs väl imorgon. öh. lönedag!

natti

nu ska jag lyssna på anyone else but you och sedan avrunda här för ikväll.
tror jag ska läsa lite persuation av jane austen och sen nanna gott. jag längtar till en ny vecka faktiskt :)

härlig känsla

just nu är jag så himla lycklig!
säger som du sa, du är tillbaka i mitt liv igen. japp, det går inte att separera oss, oops :)
sen har en annan supersak hänt och det känns så underbart!
åååh jag svävade på moln idag när jag jobbade!



studentkorridor

det var så himla kul igår! åkte till lund och smålands nation för att träffa kalle och erik var där! jag och anton skulle egentligen stuckit in till malmö vid tolvsnåret men icke. det var för kul där enligt mig iaf, helt härligt folk! så vid två tiden stack erik, kalle + vän med oss in till malmö och alla förutom en viss tråkmåns tog sin in till kb. kass musik men sjukt kul ändå! orkade ändå inte dansa så mycket så det blev mest snack med erik medan kalle + hanna(?) stod tätt omslingrade.

nu är det tråkigt nog slut på det roliga. jag måste jobba om en timme och imorgon är det 13-21. så en riktig jobbhelg är vad jag har framför mig. trååkigt. får ha fokus inställt på lönen och att jag faktiskt jobbar med gun :)

FYFAN

spinningen var jobbig som fan men cyklingen hem var en ren helvetestur. jag ska inte klaga. det är skönt nu. typ. jag säger bara jävlas inte med mig imorgon mattias på jobbet för då kastar jag en muffins på dig.
ikväll ska jag dansa till amanda, hell yeah

my kind of guy

hiih
när jag var fem år fick jag sitta uppe på måndagarna till tio om jag lovade att hålla för mina ögon när blod och hemskheter visades. jag och mamma var som besatta av cityakuten och jag har varit det sen dess. eller alltså, jag kollar inte längre på de där töntiga avsnitten med neeela och sånna fånar utan de gamla just nu som repriseras. jag tror att carter var den som fick mina ögon att titta på pojkar. han är så himla söt och snäll och allt sånt som man bara vill ha hos en kille. jag vet att jag är töntig men fy alltså. det är drömkillen! den lite sådär töntiga men ändå bestämda killen som vet vad han vill. och så är han smart, det gillar man! och sådär perfekt utseende. är jag den enda som tycker så?

image661

press hold

nu har jag sett carter (så snygg) och cityakuten. nu är det fredag och sådär tråkigt väder ute. om två timmar sitter jag på en spinningmaskin och tänker på varför jag gav upp idrotten och konditionen. den ska tillbaka!
efter det blir det cykla hem i illfart, in i duschen, äta och prata lite med mamma och viveka (bästa) för att sedan fixa mig så smått. vid niotiden eller något sånt ska jag in till lund för att hälsa på kalle och hans studentvänner. jag hoppas att det blir kul och jag hoppas verkligen att han följer med oss tillbaka till malmö och kb. det känns inte kul om alla går vidare till någon nation där lilla linn inte kommer in. så kort sagt, jag hoppas att denna kväll blir fin och bra! men eftersom kim redan lovat att önska amanda åt mig på kb så kan det inte sluta illa!
nu ska jag lyssna på massa keane och morrissey som jag alltid gör på fredagar,

bless!


HAHAHAHA


kan inte sluta skratta
lilla kim
ja, nu är hemlisen ute, eller något. alla vet vi ju hur mycket jag älskar idol ^^
ååh det gjorde min dag, tack!

gotta love it


summering

fan vad skönt att springa med pildammarna nästan helt för sig själv

happit

fikan blev lyckad men inte träningen. va fan är det för stil att man måste boka flera dagar innan? vi spissade in oss på lördag men det var fullt då. så ett spinningpass imorgoneftermiddag får det bli!
ska ut och springa en runda nu istället. var ju helt peppad för en gångs skull.

bless


torsdag

vaknade sent idag igen. detta känns fan inte bra. dagen blir förstörd.
nu har jag kommit in i den där perioden med att kolla på cityakuten igen. sen poff är klockan halv fyra. det känns tråkigt. men men. jag ska iaf göra något idag, fika och testa på att träna på nåt fitnesscenter. wee, hoppas det går bra.

sara är sjuker så hon följer inte med till köpenhamn, bara för det följer inte jag med. bara för det följer inte anton med. nu undrar jag om det ens blir av. en annan gång!

man kan inte få allt

jag är så fast i jane austen. jag har sagt det förr men jag bara älskar filmerna som gjorts efter hennes böcker. jag känner mig pinsam då jag bara läst stolthet och fördom och ja, jag älskade den.
jag såg precis mina favoritklipp av "en ung jane austen" och jag grät som tusan. hatar att hon inte kan få sin kärlek. imorgon ska jag nog gå till stadsbiblioteket för att låna en av hennes böcker. älskar jag filmerna, serierna och hennes bok stolthet och fördom måste jag ju bara tycka om de andra!

nu ska jag få en god natts sömn,

hit vill jag i sommar

Positano, en stad i Italien. när jag såg backpackers på tv för någon månad sedan besökte de den staden. så himla underbart det verkar vara där! färgglada hus, en fin väg som man kan gå för att komma dit, fint hav, fina blommor, fina människor med fina kläder. och en sån där häftig sluttning med fina backar som man kan åka moped på från toppen ner till havet. det är en av de där drömstäderna! jag vill så gärna dit! jag såg någon film för ett tag sedan där de åkte till den staden. ååh, fint fint!
nu börjar operation övertalning inför sommaren, hehe

image658
image660

lightfri i två dagar

japp, jag måste försöka minska på mina cola light vanor. cola light lime tillverkas inte ens längre så varför fortsätter jag ändå? ett ord - beroende. jag har iaf inte druckit det sedan i söndags. så två dagar, snart tre. wee. får se hur länge det håller i sig. kevin har varit läsk och godisfri i 13 dagar nu tror jag (doktig påg) och det är väl som han säger att det är de första dagarna som är jobbigast. jag ska bara komma förbi dem.. tänkte köra godisfri när jag ändå var igång men det sprack idag. känner att colan är första prioriteringen eftersom jag inte käkar så mycket godis nu längre ändå. så colan, väck! vi får se hur det går. jag tänker fan hela tiden på det. ska äta lite nu, vad gott det hade varit med en cola till det. men nej, det får bli isvatten!

oh my

snackade precis med datorexperten kevin. jag har sökt efter powerpoint i min dator och jag har tydligen bara powerpoint viewer vilket inte fungerar. det tråkiga är att man inte kan ladda ner powerpoint för att det behövs en nyckel för att komma in. så jag har inget powerpoint. riktigt dåligt! måste ringa thomas någon dag och höra om han kan fixa det. vi har säkert nån cd med det här hemma någonstans men det är inget som jag orkar leta efter i nuläget. min snälla kusin (inte viktor, han är dum just nu pga projektarbetet) kevin sa att jag kunde få komma dit nån dag och fixa min presentation. kanske ikväll om inget annat dyker upp. we´ll see. men nu ska jag ladda ner en monty python film och lyssna på hög och bra musik samtidigt som jag städar mitt rum!

image657

bless!

Duchennes muskeldystrofi

yes! jag har skrivit klart mitt bioteknikarbete! det tråkiga är bara att jag måste få ihop det till en powerpoint redovisning och mitt powerpoint klyddar men skitsamma. det är bara att fixa det hos nån på nån minut. wee nu mår jag lite bättre. alltid skönt att få jobbiga saker gjorda. jag skrev för övrigt om sjukdomen
Duchennes muskeldystrofi. ringer det några klockor?

FEEL BETTER

  • kanske sola solarium för att få lite av det bruna på fotot
  • städa rummet
  • börja fixa med bioteknikredovisningen
  • skriva mer på projektarbetet
  • ladda ner en superbra måbra film, kanske nån monty python för att få sig ett gott skratt nån gång
  • lyssna på superhög och superbra musik
  • gå ner till havet för att bara sitta
  • lägger till duscha för att kunna stryka en sak iaf

    image656

jag tvivlar på att jag ens gör två av de sakerna men försöka går ju! meddelar er ikväll hur det gått!


pepp pepp sommar

jag vill så gärna ha sommar! igår skulle jag ha pluggat en massa men det sket sig (såklart). satt och kollade igenom en massa sommarbilder istället och drömde mig bort. nu vill jag verkligen slippa detta skitet. ge mig sommar nu!

ångest just nu:

projektarbetet
februarimånad
bioteknikredovisningen
kallt
kassa betyg som jag kommer att få om jag fortsätter såhär
tråkigt lov
jobba hela helgen
ostädat rum
tråkiga väggar
mobil som är knäpp
att jag inte kan tvätta
att min tv-box inte fungerar nu när jag behöver den (animal planet, travel channel, doscovery channel m.m)
ingen bra bok att läsa
inte så mycket pengar som jag vill ha
4 månader till friheten

sen en massa jobbiga saker som man inte vill ta upp här som man bara tänker ännu mer på när man får lite ångest. ge mig bara juni-juli månad så ska nog allt fixa sig.


time to go

jag blev så glad när jag fick se och höra låten till strokes videon som kim laddat upp i sin blogg. så länge sedan jag såg den! har dvdn här hemma någonstans!

igår var trevligt. jag mötte upp med anton+vänner för att ta en öl eller två på golden men det var så stängt som det kan bli så vi tillbringade kvällen på cornelias(?) istället på lilla torg. jag och fem killar, precis som det ska vara! tror jag kom hem vid två tiden. så japp, det var en rolig kväll. det sjuka var att acke var en utav vännerna så det blev härligt att ses igen. lite konstigt bara med tanke på omständigheterna.

idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. skriva lite skolarbeten är kanske ett måste. eller egentligen inte men skönt att få det överstökat. annars är det kanske bio ikväll, vi får se =)

today is a good day

idag har jag hunnit ge blod, träffa morfar, fika med kalle, stöta på nathalie och varit på fika igen =)

amsterdam

japp, nu är det klart! var inne hos min chef för en stund sedan och jag får ledigt torsdag-söndag under påsklovet! då mina vänner, då ska jag till holland för att träffa min morbror och hans familj! de bor strax utanför amsterdam! nu längtar jag, detta behöver jag! så om en månad åker jag och mamma dit =) jag hoppas bara att affärer och museum och så är öppet fast det är påsk. något måste ju vara det. för jag vill på van gogh muséet och en massa annat! det kommer att vara så fint där till påsk! kanske har blomsterfestivalen startat och fast jag såg den för en massa år sedan så minns man tydligt. det är så fint! åh, jag älskar amsterdam! så japp, dit ska jag!

image655


passion?

har precis sett dirty dancing 2 med kusinen. ni förstår nog vem. nu ska vi se en high school nånting. det är sådana filmer som jag bara ser med henne. jag kan skylla på att hon tvingar mig? ;D
härlig eftermiddag. jag bangade än en gång det jag skrev om i förra inlägget. men jag vill, tror jag. vi får se.
gotta goo

thinking about those days

jag vill dyka, jag vill snorkla, jag vill bada, jag vill sola, jag vill resa

image654


blöh

igår var det fest hos matilda 19 år. jag hade ett sånt jävla problem med att hinna med bussarna och att de sedan var sjukt försenade gjorde det hela inte bättre. när jag åkte hem klickade inte någon av mina bussar hem med den jag tagit från valdemarsro till gustav. så jag gick och gick för att slippa stå och vänta. hamnar utanför stippes med en massa annat folk som precis som jag står och väntar på bussen. vad fan gör busschauffören om inte gasa som fan och köra förbi hållplatsen och oss. det är sånna småsaker som får mig att hata denna stad. ååh jag blir så jävla förbannad! så jag går hem och precis när jag ska gå in i trappuppgången kör nästa buss förbi mig. jag längtar tills jag slipper detta skit. blä. annars var festen mysig men jag var väl inte på topp om man säger så. gick hem i hyffsad tid, kom hem betydligt senare pga fucking jävla busstrafiken. så tråkigt nog kommer nog matildas födelsedag vara väldigt förknippad med sjuka busschaufförer. jag hoppas att du hade det trevligt !

shadow on the sun

igår såg jag fin film! sen somnade jag gott i min egen säng för en gångs skull. jag klagar så mycket på den nuförtiden så jag och mamma bytar lite då och då men igår var den underbar! vad som också är helt underbart är att vakna vid sex tiden på morgonen för att kissa och bara ställa sig och kolla ut genom fönstret, höra absolut ingenting och se ett ljus eller två från folk som inte kan sova. att sedan somna direkt igen är bara för underbart. att vakna vid tio är helt perfekt. att ha fått en massa h&m kuponger är också fint. så nu ska jag och mamma in till stan och leta lite kläder. i need it.

mystic river

ikväll visas mystic river på svt1. boken är den bästa jag läst och filmen är grymt bra den med! jag menar, clint eastwood har regisserat den och med på filmlistan finns en sean penn som för mig aldrig spelat bättre. nämnvärda är även tim robbins som jag gillar extremt. kevin bacon har ni säkert också hört talas om. nåja, om ni precis som jag sumpar chanser, inte har ett liv eller helt enkelt bara vill ha en mysig filmkväll så tycker jag att ni ska se den. 22.00 på svt1.

image653

loco

varför ska det vara så svårt för? jag vågar inte träffa folk som bjuder ut mig. så istället kommer jag på den kassaste lögnen som finns och sitter ensam hemma istället. jag förstår inte vad det är med mig. han är ju snäll, han är söt, han är en sån där perfekt typ. kanske är det det som får mig att avskräckas. ändå är han så himla gullig och vägrar boka upp sig för ikväll och säger att jag är välkommen dit om jag vill så fort det där problemet är överstökat. jag är så dum!
det finns andra kvällar intalar jag mig själv. vi har ju hela lovet på oss. sen är han kanske bara ute efter att se en film, vad vet jag? en härlig bortförklaring jag intalar mig själv är att jag fortfarande är sjuk vilket inte alls stämmer! jag mådde halvdåligt imorse men sen sov jag vidare och vaknade hängig och slapp men inget ont. såå. varför är jag så dum för? det är bara en film!

passover

jag såg precis ett inlägg av niotillfem och hon skrev att en person hade skrivit detta

Min bror är den perfekta killen, han är endast elva, men spelar gitarr, ukulele, keyboard, klarar mina korsförhör om vilka band Håkan H var med i innan solokarriären, han spelar fotboll och kramar mig mest helatiden.

nu är min fråga, är det du matilda?

jag saknar arkiv x

vaknade elva idag. snorig och äcklig är man. blää. så fint väder med! vill bara gå ut och gå men känns inte vidare smart då den korta promenaden ner till konsum var jobbig och kall. jahaja, då kunde jag inte se alla rosor som folk skickat till mig i skolan ^^ äh :) hoppas ni får en fin dag! nu ska jag se cityakuten och massa carter och bara njuta av att ha ont i kroppen. hoppas man kan komma på lördag!,,

puss

kallt som fan

mår verkligen skit idag. mentalt orkar jag inte tänka över för det fysiska räcker och blir över. sitter här och gapar som en annan fåne. har ont i halsen och huvudet, kroppen med. snälla inte influensa på väg. är så himla seg. sov precis men inte är jag piggare för det.
jag ska vänta på mamma nu och bädda ner mig igen i varma sängen och dra fram datorn nära mig och sätta igång filmen I´m not there. så ska jag se på min favorit christian bale när han gestaltar bob dylan (känns som att han är död när de gör en sådan film) och lite andra folk som gör det. men mest av allt ska jag nog gråta en skvätt för att heath ledger är med i filmen, den och batman filmen är hans sista som han hann med. så det är lite jobbigt. han som var så bra. tragiskt. men ja, nu dör jag snart typ av att sitta här så jag tror jag trycker på play och lägger mig ner på huvudkudden.

image652

this years love

idag var det musikal i skolan. det var fint att se på folk och höra nathalies ljuvliga basstämma i bakgrunden.
annars har jag mest haft ont i halsen och snuvat, det känns inte kul nu sådär lagom till lovet. men jag tror att det går över snart, det gör det alltid. usch, jag måste sätta mig ner snart och plugga svenska till imorgon men det blir bara inte så. jag måste bli som klass 9a på johannesskolan och ta tag i skolan! ni såg kanske serien/dokumentären idag på tv? sveriges sämsta klass får sveriges bästa lärare. hoppas de fixar det! annars satt jag mest och tyckte synd om allah som inte ville vara med på gymnastiken. fattar inte lärarna att han inte vill vara med för att han haft någon traumatisk upplevelse inom det? jag tror det. hur som helst, det blev en riktig tv-kväll, innan dess släpade jag mig som sagt till skolan för lite tråkiga lektioner och sedan musikalen. så har min dag sett ut, sov två tre timmar med. givande dag som alltid under skoldagarna!

disorder

fatta så sjukt att jag är 2nd best dancer på facebook av mina vänner.
jag tror att det är kim som klickat på mig en massa gånger ^^

insight

jag såg precis delar av hata göteborg. fatta vilka sommarkänslor jag får!
så därför bestämde jag och matilda att vi ska fika i veckan, på torsdag?
jag tycker att alla ska följa med som läser denna blogg, ja typ ni. you get it.
så kan vi prata kalas på lördag, minnen och sommar!

R.E.M. TILL KÖPENHAMN!

R.E.M. kommer till Parken i Köpenhamn! åååååh lycka!
Frågan är bara om vi är hemma då?
Jag tror att jag satsar på att köpa biljett, en till mig och en till mamma. Missar jag konserten kommer ändå någon annan vilja gå. Tur att vi är lediga på måndag då biljetterna släpps för jag tror att det kommer att bli slutsålt väldigt fort. Får sitta vid datorn en timme innan och försöka komma in på sidan. Brukar bli så. Så nu vet ni! R.E.M. kommer till köpehamn för en spelning lördagen 6 september!


I get a kick out of you

jag invigde min nya sjal igårkväll
dagen innan tog jag fram min kamera och lekte kim och matilda (mehe)
jag lyckades sådär.. he
image646

eyeyeyeyey

lyssnar på p3 och upp ploppade umbrella med rihanna. hahhaha det är så kul och mycket utomlands över den låten. jag menar, har någon låt spelats så mycket för allmänheten någon gång?

wah

fin kväll igår! jag stötte på nathalie på le fou och det var fint och bra! dock lite tråkigare musik än vad jag förväntat mig. eller vad vet jag, jag trodde att det skulle vara bra musik hela kvällen, jag fick nöja mig med superbra musik halva kvällen i form av strokes, morrissey och lite sånt mysigt. vad vi dansade! sen var det faktiskt ganska skönt att det hela slutade vid två tiden, så efter att marco ramade mig hem så hamnade jag i sängen vid halv tre tiden. skönt! vaknade dock vid tolv tiden och kom på att det är för fint väder idag för att sitta inne och plugga. så med det sagt ska jag och mamma ut och gå i vår fina park alldeles härintill och jag struntar nog i provet som jag ändå kan göra om snart.

bless!

solstråle

gillade ni klippet? nä, jag tänkte väl det..

nu ska jag jobba! men bara till tre, heelt okej. gun är där med mig!
sen blir det hem och sova eller jag borde plugga men vi får se! efter det utgång. jag hoppas verkligen att det blir fint. innan tyckte jag det var tråkigt att det hela slutar två fast det kan kanske räcka ändå. så man kommer upp i okej tid dagen efter.

bless!

jack black kör sagan om ringen

jag sökte på lord of the rings på youtube och såg ett klipp som innehöll en viss jack black. för helvete tänkte jag, om jag nu ser detta klipp så är den verkliga scenen förstörd. jag hade riktigt rätt. men fy fan vad rolig parodi alltså!
ni kommer garva ihjäl er, tror jag? i know i did



LE FOU!

idag är jag hemma! weee
det är hopplöst tråkigt. nej det är okej. för jag vet att jag ska ut imorgon!
jag ska till club le fou! kolla sidan så ser du vilken bra musik jag kommer att få höra!
LE FOU!
och ja, jag har noll koll på vad det betyder. jag ska fråga en söt pojke imorgon.
nu lyssnar jag på kent och tänker att jag inte kan se dem på baltiska hallen i mars. why?
för då ska jag iväg om min chef tillåter, hihihi

image645

into the wild

jag kan inte sluta gråta efter att ha sett den filmen. nu kommer jag inte kunna sova heller. riktigt sevärd. den är verklighetsbaserad.

Christopher McCandless lämnade sin familj vid 22 års ålder för att ta sig till alaska, hans dröm. han dog två tre år senare i alaska i bussen som han hittade. söker man på hans namn hittar man sista bilden som togs på honom, den han tog själv utanför bussen.
man får se folket han möter och vilken härlig man det verkar ha varit. det är genom hans dagbok som man fått reda på allt. hans familj hade ingen aning om var han befann sig.

image644

så här hemskt kan det vara att dyka

alltså jag förstår inte vad hans problem var. han var dykinstruktör och ändå är han så dum så att han skiter i sin parkamrat, tänker mer på sin kamera än sitt liv, inte släpper sina vikter när han bara sjunker. till slut är han nere på 90 meter och det tog honom endast 3-4 minuter att ta sig ner dit! så jäkla sjukt. man följer hela hans väg ner in i döden. creapy. se det, do it!

kan påpeka att det inte är alltför många dykare som dött under åren. men just på den platsen i egypten, på dahab har över 100 pers misst sitt liv sedan 1968. det är läskigt. jag vet inte vad ni tänker men jag tänker på bermudatriangeln och sånt skit. jag menar, dykaren uppför sig inte normalt och han är trots allt en instruktör.


dykning i röda havet

så här härligt kan det vara att dyka!
det är i röda havet detta korta klipp kommer från och det är typ så jag upplevde det =)
testa! det är bara vattnet och du, wah!


what difference does it make?

jag har lyssnat bort halva dagen med smiths och morrissey.
det är deprimerande och jag tänker bara på folk som jag inte umgås med längre as you can see

All men have secrets and here is mine, so let it be known
For we have been through hell and high tide
I can surely rely on you
And yet you start to recoil
Heavy words are so lightly thrown
But still I'd leap in front of a flying bullet for you

So what difference does it make?
So what difference does it make?
It makes none, but, now you have gone
And you must be looking very old tonight

The devil will find work for idle hands to do
I stole and I lied, and why ? Because you asked me to
But now you make me feel so ashamed
Because I've only got two hands
Well I'm still fond of you, aha ho

So what difference does it make?
What difference does it make?
It makes none, but, now you have gone
And your prejudice won't keep you warm tonight

Oh, the devil will find work for idle hands to do
I stole and then I lied just because you asked me to
But now you know the truth about me
You won't see me anymore
Well I'm still fond of you, aha ho

But no more apologies
No more apologies
I'm too tired
I'm so sick and tired
And I'm feeling very sick and ill today
But I'm still fond of you, aha ho

vilken dröm!

hoppas att jag får ledigt från jobbet under en del av påsklovet. det säger jag bara. åh åh åh

nu är resor i mitt huvud hela tiden. tänker hela tiden på tågluffen i sommar. hittade lite folk på backpacking som laddat upp bilder och berättat om deras resa. not good. nu blir jag bara ännu mer knäpp i huvudet av längtan.

hit vill jag som sagt! till nationalparken som jag inte minns namnet på. måste fråga magnus igen som vi träffade i sommar.
det är tydligen plitvice i kroatien! dit måste vi bara!

kolla drömmen!!

image643

jag undrar jag

gissa var

image642

if the lights go out

imorse cyklade jag till skolan i medvind och med strålande sol. jag invigde mina rayban brillor och mådde bra!

snäll mamma

vilken nyhet jag fick precis, den handlar om påsken och det låter bra!

nu ska jag till skolan och vara där till tolv, sen är jag ledig! vad jag inte ångrar att jag skrev av mig från psykologi b nu :)

vilken dröm

fatta vilka höga förväntningar jag har inför lördagen nu! jag snackar självklart inte om amore ^^
club le fou! åååååååååååh underbar musik! rock rock rock! och det är på en lördag och inte 20-årsgräns! jag är glad glad glad! tråkigt bara att många inte orkar eller vill. men helt ensam blir man iaf inte. hoppas det blir supeR!

the scientist

snacka om att jag kommer att få se en sur projekthandledare/biologilärare/biotekniklärare imorgon på biologin. eller ja, närmare sagt min halvklass som har bioteknik kommer att få se henne sura. det var två timmars håltimme idag och av 12 personer tror jag att 3 kanske dök upp på lektionen efter hålan. vi orkade inte. förstå att du är kass nu? nåja, jag fick en fin sömn och skummade igenom samhällsarbetet. jag tror jag kör en tim och går på känslan på redovisningen på fredag. det känns bara dumt att plugga in vad man ska säga när man ändå har koll på det. eller ja, ni hajjar.

på lördag är det jobb och jag tänkte ha en alkohol och festfri helg. jag får se hur det slutar. jag blev nyss bjuden på nåt event nere vid hamnen(?) av anton. massa folk ska dit, verkar dock mest vara petri och borgarfolk. så jag tror jag hoppar men man vet aldrig. jag borde testa men vi får se. att det är shotar för 20 kr är så jävla taskigt. vi mobbade har ju inget att förlora på att gå dit. de superstylade tjejerna dansar och jag kan ha race med killarna. eller något.. nä ni, jag vete tusan. sen vill jag inte ge falska förhoppningar som jag efter i fredags tror att vissa har efter att ha talat med charlotte =/ oops.
vi får helt enkelt se hur helgen artar sig!

denna bjuder jag på

det är så fint intro och en så överjävlig låt! jag blir knäsvag

och videon! det är fan rock! det är känsla, det är så jävla coolt och liam stil med fuck it i don´t care!
wah lyssna och njut av låten och videon!


show me how to live

fy vad jag var sugen på semla. det var det enda vi snackade om idag i skolan, fettisdagen. när jag väl fick tag på en efter mycket om och men så insåg jag varför jag aldrig äter semla. några tuggor senare mår man så jävla illa. så tack semlan, vi ses nästa år!

jag har precis sett en väldigt pinsam film. det blir så när man sett så himla mycket och bara vill se något annorlunda. guldkompassen, HAHA. den var lika kasst som jag trodde. jag var bara tvungen att se vad det var för film, jag menar daniel craig (james bond) är med och jag kände bara vafan, han är väl ändå stämplad som bond och inget annat. så blev det. sorry snubben, vi gillar dig som bond men inget mer. det är bara sean connery som kan gå vidare från bond och utvecklas som skådespelare, det är okej. inte detta. att filmen dessutom inte är den sista är ännu tråkigare. den slutade precis som i en sagan om ringen film, du måste se nästa för att fatta. hate it. jag var tvungen att se den i omgångar, tråkigt. jaja nu är den sedd. en film som jag är grymt sugen på just nu är into the wild. efter att ha sett trailern och vem som regisserat den (sean penn) känns den sevärd. inte så mycket ståhej kring den som de vanliga filmerna som görs i usa, i like it. så i nuläget laddas den ner.

jag vet att mitt liv bara verkar bestå av filmer och klagan på skolan men så är det. mitt liv ser ut så för tillfället. jag ser filmer för att jag älskar det och för att fly verkligheten och allt vad det innebär. jag klagar på skolan för att det är sjukt jobbigt och jag hatar min klass och linjen. jag får klaga. så är det. men i gengäld brukar jag få fina helger med fina vänner. bonuus.
så, jag säger det igen. ikväll borde jag plugga till samhällsredovisningen eller bioteknikprovet (så svåårt) men istället botar jag nog ångesten med en film.


OH YEAH

ååååååååååååååååååh jag klarade matte d!! med bra resultat dessutom, nära vg. jaja fuck it! nu är det över!!

äcklig död fisk bland äggen

här sitter jag och lyssnar på p3, det var väldigt länge sedan. jag tror att sista gången var på rationell. det var alltså en herrans massa månader sedan. nåja, jobbet var stressigt men okej. mattias skrämde mig med en död fisk TRE gånger, gotta love it. jag får en sån kick av att skrämmas så det är inte sant. att galningen skräms gör det bara ännu läskigare. jajaja imorgon är det tisdag. imorgon är det lång dag. därför vill jag inte att denna kväll ska få ett slut men det är väl bara att inse, jag måste lägga mig. snart.

so long

så ska man tydligen jobba idag. om en halvtimme är det dags, blääh

inte coolt

2008-02-04 ABC-GRUPPEN -600,00 

för en dum studentmössa!

bloc party - banquet

shit, jag börjar bli som min kusin. jag försov mig idag, inte lite för den delen. utan vi snackar halv tolv. eftersom jag slutar två och hade onödig lektion kändes det inte alldeles lockande. åh, jag är kass. men nu är jag utvilad iaf?
jag har precis skrivit klart en del av samhällsarbetet. jag orkar inte träffa ludde och marco för att skriva på det så jag skrev det mesta istället. hoppas det funkar? nåja, annars är det inte mycket mer jag ska göra idag. jag borde sitta med engelskan men den försummar jag mest nuförtiden. jag kan ta det imorgonbitti på prjektarbetet. annars är det prov i bioteknik men det är om en vecka exakt. kanske ska småplugga till det nu? äh, får se. projektarbetet är ångest så det sparar jag till lovet. dumma viktor har säkert inte gjort något än. jag kan inte göra ett piss mer än att ha ångest. arbetet är skrivet av mig men experimentet är desto viktigare. åååh
nej som sagt, det tar man sen.

ni kan få en fin låt sålänge


puss,

så jävla mycket sova just nu. varför har man inte lagt sig än för?
hur som helst, jag längtar inte till imorgon. ludde kommer att sura på mig för att jag inte svarade i mobilen idag så att vi kunde bestämma en tid under dagen för att skriva på vårt arbete. jag vet, jag är en dålig människa när det gäller planering och att svara i telefonen.
nu ska jag sova och drömma om valar och värme som jag gjorde natten till idag, det var nog den bästa dröm jag varit med om!

wilderness

såg precis "control". ni vet den filmen jag snackade om för någon vecka sedan. ian curtis från joy division. fuck vad tragiskt men en jäkla bra film. nu har jag ingen större koll på ian curtis och hans liv men vad jag vet med hans död och förhållandet verkar det stämma. åh, nu blir man nästan deprimerad. jag vill bara ta en cigg och ha sommar, lyssna på she´s lost control och tycka synd om mig själv på balkongen. för så känner man efter denna filmen.

image641

splitting games

jag lyckades somna igår efter att jag skrev inlägget vid tre tiden. så lördagen var precis som förra lördagen. jag vaknade, strosade runt i två-tre timmar för att sedan somna och vakna vid fem sex tiden. åh vad bortkastat. men åh vad skönt.

idag borde jag sätta mig ner med marco och ludde för att skriva på ett samhällsarbete men fy tusan för det. redovisningen är på fredag, jag har hellre en härlig söndag än att tillbringa den med skolarbete som man kan hålla på med på någon tråkig veckodag. inte för att jag har något speciellt inplanerat idag men ja, ni hajjar säkert. man vill ha sin helg när man kan få ha den. jag menar, det är bara plugg eller kanske mer ångest inför plugg på söndagarna och för en gångs skull vill jag slippa det. just saying.
11.11. jag ska önska mig något. sådär, klart. hoppas bara att det slår in.

driiink

här kommer some pictures från i fredags!

     

image639

ett ord - bakis.

det var en fin kväll igår! charlotte var verkligen pepp och det smittade av sig :)
vi shottade massa gott här hemma och vi gjorde alldeles för många goda drinkar! sedan bar det av till möllan där vi tog en öl på vinyl och vips så var vi på kb! alltid trevligt att träffa fint folk, alla dansade och hade sig. tråkigt bara att musiken var halvdann men jag, viktor och anton gjorde det bästa av det =)
men idag mår inte jag alldeles för bra, det är tungt. mamma väckte mig vid halv ett och släpade med mig till stan för att leta inredningsgrejjer till hemmet. puuh, det blev mycket att bära men nu är det klart!
nu ska jag bara lägga mig ner och sova eller läsa eller se en film eller något. ikväll får jag se vad som händer! jag tvivlar på att det blir utgång men åh vad jag hade velat festa en lördag ute. problemet är bara att det är 20 årsgräns överallt och att jag kommer känna mig ännu mindre i sällskapet jag joinar isåfall.
nej, time to go, herrå!


lsd, någon?

peppepepeppepepp!
nu har jag köpt lite förnödenheter inför kvällen med charlotte. detta känns bra!
jag har även fiskat upp en dygnet runt för att se vad som händer i malmö denna fredag. det är studiebidrag och folk har inte slösat upp lönen än, det betyder mycket folk! bara det inte blir stormkaos som inatt!


RSS 2.0