with or without you

okej. ska ner till konsum och köpa citroner. tänkte försöka mig på att göra citronsorbé. vi får se hur det går.
hur som helst. ska ner och sola med. sen ska jag nog äta lite och kanske se nån film. slappna av lite efter alla prov och stuff. det är ju ändå ett litet lov nu. :)

var jag vill befinna mig nu

image725
image726
image727
image728

slow dancing in a burning room

vad gör jag?
tittar ut genom fönstret och undrar om vädret ska bestämma sig.
lyssnar på john mayer.
funderar på skolarbete men orkar nog inte.
funderar på om jag ska sola solarium.
funderar på att gå ner till havet och samla tankarna.
laddar ner alldeles för mycket skit till datorn. mamma hade hamnat i koma om hon vetat.

sola eller inte sola

det är frågan


stop this train

fyfan vilken skitdag det var igår.
skolan sög, jobbet sög, allt sög!
kom hem tidigare än vad jag trodde iaf. fick gå vid lite över nio.
men idag är jag på så himla dåligt humör. vill ingenting.
skulle haft lite grillkväll här med killarna i min klass men alla är så jävla idiotiska och jobbiga. jag orkar inte. blöh. ska äta gott med mamma och per istället. sen får jag se vad som händer, om något händer. 
men på fredag ska jag och anna till köpenhamn. det blir nog mysigt tror jag =) behöver vi!

yeah

so it begins

ännu ett bevis på hur töntig jag är :(

min vanliga tur..

okej. glömde att jag måste sätta igång boxen för att se på extra kanalerna. så wee! om några minuter får jag se gladiator. blä. det är ju öppningscenen som är coolast! åh vad jag klagar. men jag ska bli bättre, när allt blir bättre och lugnare =P

GLADIATOR

går provet inte bra imorgon vet jag inte vad jag gör. nu börjar gladiator och jag har varit duktig med pluggandet nu. gick ju fort. allt går med lite mayer i bakgrunden. fyra kapitel, två sitter som de ska, ett fixar jag under reklamerna och det sista tar jag imorgonbitti. bra planerat linn =P får se om jag kommer upp imorgon. men ja, skönt att ha provet första timmen. så det är över. annars sitter jag bara och gnäller hela dagen. och direkt efter det blir det speaking, hoppas det går bra! så vid halv elva imorgon är jag klar med skitsakerna. hoppas bara att det har gått bra för mig.

bästabästabästa

ni har säkert inte sett filmen. ööverbra! älskar russel crowe i den!

här får ni en lite längre trailer. hoppas ni gillar blod.


ojoj. inte bra.

ikväll visas gladiator på 9an. den är efterlängtad. en utav de bästa filmerna jag sett. jag kan plugga emellan pauserna? för det lär bli många. den varar till 00.05. shit. what to do. jo det ska jag säga er. jag ska plugga nonstop nu till nio. inte kvida utan bara plugga. sen ser jag hur jag gör. tror redan att jag vet svaret.

image724

kääämpa

åh orkar inte. har tagit en paus på nån timme nu. fuck detta. ooooooorkar inte. längtar t.o.m. till inventeringen på jobbet! vill inte ha ångestskola med speaking och prov. fyfan. det blir ställa klockan på tidigt imorgonbitti. wee.

peppar john mayer

går inte att ladda upp hans riktiga video här. så ni får en kass version. men låten är densamma =)
mysig

john mayer - your body is a wonderland



åh vad jag vill se honom i köpenhamn i juni. slutsålt? jajamensan =/

hatar att plugga

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH
orkar inte mer
känns som en kopia av annas inlägg nu
men vaaaaaaaaaaaarför har vi så jävla mycket nu?!!?!?
eller ska jag säga alltid?!
sen kanske det blir uppsamlingstid på biologin redan nästa måndag. vet inte alls var jag ligger. får höra det med henne. ååååååh skit!! jag som tackat ja till mer jobb än lördag på jobbet!
såg faktiskt fram emot den här långhelgen men så blir det kanske inte alls. tänkte börja småplugga fysik men icke. skitskitskit! det tar aldrig slut! kommer inte ens att vara lite utvilad till studenten! :'(

imorgon har jag prov 8.15 i bioteknik. 10.00 har jag cambridge speaking. sen har jag lektioner fram till 16.00.
17.00 börjar inventeringen på jobbet. sist höll den på till tio-elva. lång dag? bara förnamnet. känner mig fortfarande krasslig med. vafaaaaaaaaaaaaaan!!!!

nu är den fyra vilket betyder mer plugg. wee

bold as love

ååh vad jag har varit duktig idag och pluggat sen sista inlägget! eller inte..
har väl lagt ner 1-2 h max. men nu senast satt jag på toan i en halvtimme och ni vet hur man fokuserar mycket bättre där. så jag tror jag har koll på det mesta. nu ska det bara sätta sig med! haha det lät sjukt
men jag brukar sätta mig där inne (inte göra ettan eller tvåan) och bara sitta och plugga. vet inte, men när det är kris så funkar det bäst där. okej. det där lät konstigt.

jag har iaf sett en film som heter evening idag. med claire danes (hon från romeo och julia) och han snyggingen från jane austens bokklubb. den var så himla bra och jag tror den var från 50 talet. eller utspelade sig då. gillar det årtiondet. så fina kläder. enkelt men ändå väldigt uppklätt. så det var fint att se på. bra film, bra grej! 

leaving so soon?

idag står plugg på menyn. fyfan. orkar iinte. kan glädjas åt att skitet snart är slut. så är man fri i minst ett år. men just nu känns det för jävligt. sitter och drömmer mig bort igen. såklart. kollar efter smarta reseböcker som man kanske ska beställa. det är ju billigt och bra.
fan. ställde klockan på åtta och vad är den nu. halv elva och jag har inte hunnit med något vettigt.

bless

nytt beroende

just det! jag försöker att dra ner på godis och cola light. börjat dricka mer smoothies och äta naturgodis istället. om vi bortser från ikväll då jag ska frossa i god glass så går det ganska bra. jag och kevin peppar varandra!
och smoothies är gott som tusan! bara dumt  att det ska vara svindyrt. kan också nämna att jag har ett beroende av att dricka ur sugrör nu. varför linn, varför?

image723

bakisdag.

jag har haft en riktig sova bort lördag. kan det bero på all den mängd alkohol jag fick i mig igår? eller kanske min förkylning? jag tror att det är lite både och.
jag har bara sovit och sovit idag. vaknade halv tio och åt frukost. sedan la jag mig för att vakna halv ett. åt lite till och tog en huvudvärkstablett. såg lite the office avsnitt. sedan somnade jag vid två tre och vaknade vid sex halv sju lagom till middagen. lyckat? jag som skulle ha en plugg dag. och njuta av det fina vädret. det blev visst inte så. men jag är inte bitter. nu ska jag smyga ner till kronprinsen och köpa en ben&jerrys. dyrt men oj så gott! måste ju ta i nu när jag har bakislördag. sen ska jag se sista avsnittet av the office säsong 3. sen får vi se vad som händer. sova tidigt kanske.

bless

nya avsnitt av greys anatomy!

direkt från usa och in till piratebay. yeah
som jag har längtat!
varför känns det som att jag kommer tillbringa hela min bakisdag med datorn istället för biotekniken som jag borde?

image722

fin kväll fin grej!

jag är glad att jag gick ut igår iaf. mådde kasst men efter en dusch blev det mycket bättre.
sen blev det brådis men allt fixade sig. jag och kim hamnade på möllan, riktigt trevligt! sen gick vi mot kb (såklart) där jag hängde med kim och snurrade stundtals runt på dansgolvet med emma från psykologin =)
men oj vad jag mår som jag förtjänar idag. men det gör ingenting!

image720

image721

everyday is like sunday

typ sån här frisyr
men det är ju inte inne längre
tråkigt
men då blir det extra kul när man ser en pojke se ut så i håret =)

image718


                        

vill dansa natten lång

och träffa en söt pojke med smiths frisyr. åh jag såg ett par för en vecka sedan. de var så söta och så rätt!

ville bara säga det. denna låt får mig att tänka på den engelske patienten. kanske ska se den istället. eller lost in translation. bästa filmerna


can´t stop now

yeah
ett prov över idag igen, skönt!
vad som inte är härligt är att jag sov med öppet fönster inatt. vaknade imorse av att det var iskallt och att jag mådde dåligt. skit också. sen eftersom att jag är typ expert på sjukdomar nuförtiden efter mina tre år med biologi a, biologi b, mikrobiologi och nu bioteknik så känns det. ja, det känns som att det är mer än en förkylning. jag har alla symptom. huvudvärk, hängig, snorig, trött, ont i lederna och så. influensavarning. jag har ju haft det förr och klart det har varit värre då men det har även hänt såhär förr. att det inte riktigt slår ut men håller sig sådär på lagom tråkig nivå i några dagar. alltså, jag borde lägga mig ner i soffan och kolla på planet earth istället för att gå ut. jag som var så pepp. det kan jag inte säga nu. jaja, får hoppas att skitet är borta tills imorgon.

bless

oh

mmuums med pizza och cola
kollade avsnittet av klass 9a samtidigt
ååh så underbart
jag började gråta en skvätt när priserna delades ut

amore

wee vad härligt väder! jag har gått runt i parkerna halva dagen känns det som. satte mig till slut i kungsparken där jag åt lite kiwis och pluggade till samhällsprovet imorgon. är så himla trött men vill inte sova. ska istället gå ner och köpa lite cola och en pizza från den där goda italienska pizzerian amore. det för att mamma ska grilla hos beggy idag. om jag vill med? nej tack.
herrååå!


HALLELUJAH MOMENT

det är tydligen när&fjärran ikväll! det börjar närmare bestämt NU
ciao

kung sol

nää jag är inte död. men lite trött på att blogga. inte orkat de sista dagarna. mycket med jobb, mycket med skolan.
sen är det ju fint väder med som man njuter av. som i eftermiddags då charlotte och matilda hämtade upp mig efter skolan för att köra en sväng. hamnade i pildammarna sen och där snackade vi skit och så. mest om mina torra ben.. måste smörja in dem! för det går faktiskt att fixa matilda! sååå varmt det är! gotta love it.
nu ska jag se the office för en paus i pluggandet. japp, ett prov över och sen är det bara på med nästa. wee.

what do i know

sjukt att jag fortfarande minns när det fotot togs
kan bero på att viktor hade badräkt och började ooja sig som en tjej
kan påpeka att han var tjejigare än mig när vi var små

image714

my secret is out!

efter x antal the office avsnitt så mår jag ganska bra. och att ha kim med mig på msn är också bra.
kändes så skönt att berätta det för henne så jag kan lika gärna köra det här med. jag är en tvättäkta tönt. här är ett bevis. taget för nåt år sen då jag var på science fiction mässa. hehehe. ja för så är det. jag skriver lite i trådar för sagan om ringen och så. snackar om vem jag tycker ska vara huvudrollsinnehavare i den nya sagan om ringen filmen och så. det är skönt att komma ut ur garderoben som kim så fint uttryckte det. eller ja, ni fattade det nog egentligen men ja. så är det.
lägg märke till hur glad jag är!
image713

idag kom våren

på riktigt alltså. och jag har knappt pluggat något. skulle ju sitta hela dagen så jag kunde ha en fri kväll men icke. snackade med min kusin kevin och vipps så var jag hemma hos honom. sen gick vi runt i slotts och kungsparken och matade ankorna. ååh sånna pyttesmå söta fanns det där! golligt. sen fanns det megaäckliga gäss som sprang efter oss när maten var slut o.O
sen gick vi till bo01 där jag bjöd på fika och vid två halv tre blev det kallt så vi gick hem. men det var två tre timmar av mysigt vårväder som jag verkligen behövde. så nu har man blivit lite rastad

ååh vad fint väder

och jag hatar det. jag ska bara sitta instängd i mitt hem och antingen plugga biologi eller pausa med att äta eller se nåt avsnitt av the office eller något. blääää
fortsätter nog att kolla på lite resedagboken
åh vad jag vill ha en smoothie nu eller den där goda grejjen från espresso house! ni vet den som kan ha vaniljsmak och som man alltid mår så illa av efteråt

freedom

åhå. det känns lite bättre nu framåt kvällen. har varit en ganska jobbig dag annars. men nu har jag discovery civilisation med pyramider på tvn och lite snokande på folk som skriver om hur det är i aus och nz. det gör att man mår lite bättre. ändå snart. sen har jag varit dum nog att tro att jag måste säga till min chef nu i förhand om att jag kanske inte jobbar där i höst. var rädd att jag då riskerar att inte alls få en chans till att jobba. jag menar, tänk om jag inte alls får ett jobb och redan tackat nej till ica. men såklart så tänkte inte dumma jag. jag har ju inte fast schema så efter tågluffen kan jag jobba en vecka om jag vill och sen dra mig vidare. så det blev lite ångestdämpande =) vi får se hur allt blir. men det verkar verkligen inte som att jag ska göra något innan tågluffen. har ju tänkt på roskilde innan om det mot förmodan skulle släppas lite bra artister. de sista banden släpptes idag. det andra största bandet var något som jag aldrig hört talas om. det är illa. det är så jävla dåliga artister som ska spela iår att jag mår dåligt. radiohead är helt okej men annars finns det ingenting! jay z, vem tusan vill se honom?!
ååh det är som hultsfred förra året. otroligt tråkigt men då sparar jag väl de pengarna och jobbar vid den tiden då. wee.
nej ska borsta tänderna sen fortsätta se lite av pyramiderna och kanske något reseinlägg till. sen ska jag nog sova och vakna tidigt imorgon för att plugga. det är bara onödiga lektioner imorgon och jag är inte redo igen så det blir till att vara hemma. jag är kass men jag ska bli bättre, hah.

releasedatum för THE HOBBIT!

japp för så ser dagen ut. så himla mycket biologi. har pluggat nån timme nu och det känns väl som att man kommit en bit på vägen. men är låångt ifrån. så jag pausar lite för ofta med att se nåt avsnitt av the office.

åh åh ååååh!
det är nu bestämt! the hobbit kommer att bli till en film! peter jackson ska inte regissera men producera. det blir nog Guillermo Del Toro som regisserar men efter att ha sett pans labyrint är jag positiv till det! jag hoppas att ryktena stämmer om att ian mckellen ska vara med igen (gandalf). andy serkins kommer nog lätt att spela gollum igen, det tvivlar jag inte en sekund på. åååh vad underbart! nu blev jag lite glad! men ja. ni kanske inte har koll på vad det är för nån film. alltså det är en föregångare till sagan om ringen som tolkien skrev. den handlar om bilbo. hur gandalf puttade ut honom från hans hem och fick iväg honom på en massa resor! hur han tog ringen från gollum och ja, cirka 70 år före sagan om ringen med frodo och alla dom då alltså.
filmen beräknas ha biopremiär december 2010 så jag antar att rollistan och inspelningen börjar när som helst. jag hoppas att det blir super men man kan nog inte annat än att förvänta sig det när ian mckellen är med (min favorit).

image711


image712

dreaming of another place

kollade på när&fjärran ikväll. det var ett sånt där väldigt charterinriktat program denna gång. turkiet och side. jag fick bara ett sånt där sug efter charter. det var ändå 3 år sedan i sommar. för just 3 år sedan åkte jag och mamma vid denna tid till egypten där vi körde sån där all inclusive precis som man hade i programmet ikväll. njaa vi kunde ju konstatera att det räckte med en gång. barnfamiljer och vattengympa är det för mycket av. otroligt härlig resa med dykning och pyramider men all inclusive är för mycket av det goda =)

men iaf, för tre år sedan åkte vi nån månad efter egypten till just turkiet. den gången på vanlig charter. och till alanya, inte side som i programmet. och det är nog min bästa charterresa. jag hade precis kommit hem från oslo och fredrikstad så jag var väldigt glad över att träffa mamma. och bortskämd som jag var hade jag tjatat om en resa utomlands innan norge (ville dyka, det året fick jag mitt certifikat) men såklart var det inte aktuellt. jag menar, det året hade jag fått egypten och en resa till norge. men ja, så kom jag hem. kommer ihåg att jag kom på kvällen med bussen som hade tagit alldeles för lång tid. ska inte gå in på det men det var så härligt att träffa mamma. tänk, hade varit utomlands ensam för första gången och hade så mycket känslor och tankar kring allt! träffat min syster helt ensam och mina kära kusiner, farmor och besten. det var så stort och härligt men jobbigt på samma gång.. så kommer jag och ser mamma. det finns ingen bättre känsla än att återse henne efter en resa. har ju fått vara med om det några gånger nu. iaf, så är det första hon säger när hon kramar mig länge att vi ska till turkiet. linn, det är bara att fixa tvätten och prata igenom allt det senaste nu under två dagar för sen sticker vi. jag älskar när allt bara händer. sådär spontant liksom. det är en sån härlig känsla. och då blir allt så mycket bättre.

för fy vad resan blev fin. det var riktigt mycket charter men åh vad jag älskar det. svennelinn ;D
det är en del av hela grejen. man vilar ut riktigt mycket (behövde det efter norge) och bara är. precis det är jag ute efter nu. vill så gärna. den resan bestod av frukostbuffé (såklart), slapp vid poolen, sova middag, åka ner till stranden, dyka, ut på kvällarna och pruta till sig turistsaker och äta en god middag. haha. nej men oj vad man fick ett sug efter det nu. resa med mamma. det vill jag. men japp efter studenten är man mycket mer flexibel så vi får väl se till att fixa det. kommer kanske iår, kanske nästa. det blir ju tågluff iaf =)

måste bara fylla ut inlägget med lite härliga bilder jag hittat på apollos hemsida. älskar cleopatrastranden! och havet. fast det är minst 40 grader i luften och typ lika varmt i vattnet så man blir knappt avkyld. minns att jag hade våtdräkt och när jag kom upp från dyket torkade den direkt. freaky. det är varmt där men vi älskar det va?!

image707

    

out of reach

ni vet den där tacosen jag snackat om i flera dagar nu? jag tänkte göra det idag istället.
först ska jag släpa mig till kronprinsen och köpa lite cola och någon tidning kanske. är så fruktansvärt sugen på ben&jerrys med. dyrt men det får det vara. har inte slösat eller tappat bort pengar på nästan 3 veckor nu. sen ska jag göra som jag gjort resten av dagen. ligga i soffan eller sängen och kolla på en massa tv. försöka plugga. försöka må bättre.

gravity

minns hur jag och anna klagade på denna strand i split. det var hur varmt som helst och vi ville bara till närmaste stranden så den fick det bli. vad jag hade gett allt för att få vara där nu. bara bada bada bada

image706

slow dancing in a burning room

okej. ska erkänna en sak. jag älskar the office och är det någon dvd box jag vill ha så är det den. sjuk humor, min humor. men åh vad man bara önskar att de här två ska bli tillsammans hela tiden!
youtubade john mayers låt slow dancing in a burning room och då kom det upp snuttar från deras förflutna tillsammans samtidigt som låten spelas på. åh. det är så hemskt att de inte är med varandra när det är så självklart att de ska vara det!



It's not a silly little moment
It's not the storm before the calm
This is the deep and dyin breath of
this love we've been workin on
Can't seem to hold you like I want to
so I can feel you in my arms
Nobody's gonna come and save you
we pulled to many false alarms

We're goin down
and you can see it too
We're goin down
and you know that we're doomed
my dear
we're slow dancing in a burnin room

I was the one you always dreamed of
you were the one i tried to draw
how dare you say it's nothin to me
baby, you're the only light I ever saw

I made the most of all the sadness
you'd be a bitch cuz you can
you try to hit me just hurt me
so you leave me feelin dirty cuz you can't understand

We're goin down
and you can see it too
We're goin down
and you know that we're doomed
my dear
we're slow dancing in a burnin room

whiskey in the jar

hade precis historiaprov. jobbigt. att börja ett prov 14.15 tar död på en när man haft lektioner hela dagen. eller ja. vi var 9 pers som kom till svenskan innan där vi hade viktig bokdiskussion och nån form av recension. skönt att jag gick dit. gick mot strömmen liksom. ändå bra att för en gångs skull inte vara den som skolkar. så svenskan gick bra och historian får vi se. jag hoppas på mitt mvg men ja. man vet aldrig med david. man har alltid missat en pyttegrej på de feta mvgfrågorna. nu är jag helt slut. har ont i huvudet och allt. vill strunta i skolan imorgon men ska nog försöka ta mig dit. blöh. jobbigt. men ikväll går det enda programmet jag följer! mt everest bestigningen på discovery channel! jag längtar. innan dess ska jag läsa nya bilagan RES, äta lite tacos som jag inte fixade igår, förhoppningsvis plugga lite biologi och engelska. japp, bara att köra på nästa sak. fan alltså. önskar jag kunde slippa jobba i helgen så man får lite tid att plugga men icke. lördag 15-20.45 och söndag 13-20.45. nu ska jag iaf inte gå ut och festa så man kanske kan använda lördagen lite. wee. hatar anatomi och fysiologi. whats the point? jag ska inte bli läkare. där är en sak jag fått från mamma. hatet mot att lära sig något om människokroppen. det är så jävla tråkigt! ännu tråkigare är att hela biologi b går ut på det så japp, måste plugga massa om jag ska få in något i skallen om det tråkiga. borde börja nu. kanske.

sunshine

är precis klar med allt! snacka om att vara i god tid.
fast det där med ryska revolutionen har jag problem med. mvg frågorna sträcker ju inte sig över texten i boken utan det är sånt man själv ska komma fram till och eftersom mina kunskaper inom det området inte är på topp har jag lite svårt för det. får väl fråga någon om det imorgon. annars har det flutit på bra med 1a, mellankrigstiden och 2a världskriget. det kan jag. men japp. läser väl mina 8 sidor anteckningar på datorn en gång till innan jag lägger mig. nu ska jag fixa tacos för jag har fan glömt bort att äta sen elva imorse.

ja! kom igen nu då!

hälften av mvg frågorna är klara. jag har hållt mitt löfte hittils. förutom att sitta här en minut. håller väl på till 20.01 då. hoppas det fixar sig imorgon. men fan vad skönt det ska bli att bocka av en sak,


nu kör vi

okej. nu ska jag fan plugga nonstop till åtta. sen får det räcka. har fastnat (såklart) så på tiden att jag börjar.
peppar till keane och tänker att om två timmar är det över. då slipper jag plugga. det får räcka. sen imorgoneftermiddag är ett prov avklarat. nedräkning. 34 skoldagar kvar tills vi slutar. we can do it?

image705

aj.

Saldo:66,69

handlade visserligen mat för 100 kr idag. jaa, varför handlade jag? försöker väl få lite vuxenpoäng. men jag tror mamma ger mig de där pengarna sen.. :) hur som helst. jag blev knäpp av att leta efter kött i affären. jag menar, kött är kött och kyckling är kyckling. tydligen inte. det fanns hur mycket olika kött som helst. fick till slut ringa mamma och fråga vad jag skulle ha för kött till tacos. tydligen var det oxkött men det hittade jag inte. men det är samma sak som nötfärs? det fick bli det iaf.

usch pluggandet med historian går inte allt för bra. kanske för att jag redan kan allt? nej jag vet inte. har gått igenom alla g och vg frågor men mvg frågorna är diskussionsfrågor. känner att jag liksom behöver någon att diskutera med för att få fram svaren. eller så är det bara en undanflykt. äh. jag har iaf skrivit det mesta på min recension av den engelska boken. wee.
är så himla trött. kan inte sova på nätterna längre. så jag funderar på om jag ska vila en timme eller två. sen köra på! eh, ja. vi får se hur det går med det. men vad skönt det hade varit om klockan bara hade varit åtta och man hade pluggat nonstop fram tills dess. skönt att vara färdig liksom. doh. vart vill jag komma? jo, plugga linn!

dåliga filmer tar aldrig slut

då har man sett dan in real life och lars and the real girl. alltså inte båda idag. har sett dem lite då och då. inte orkat se dem i ett för det var inga bra filmer. riktigt besviken. så japp, har raderat dem båda.
det är bara att plugga historia nu. blev inget av det igår och tvivlar på att det blir nåt speciellt av det idag. jag orkar inte. rena rama turen att jag tog mig till skolan idag. för jag orkar inget. känner mig som en flodhäst som bara sitter och tittar in i väggen. misslyckad. det är fint att se vem ens vän(ner) är. anna ringde innan och försökte igår med. jag är kass. inte du. det är underbart att du försöker stötta och det känns fint. men jag är instängd och dum. pratar inte ens med mamma just nu. bara stänger in mig och är. det suger. men tack för att du finns!

sjukt fint väder

haha för alla er andra i sverige. hörde att bara skåne har fint väder. inte för att det gynnar mig speciellt mycket. jag ska plugga hela dagen. eller ja, försöka. riktigt härligt att sluta tidigt idag pga inställda lektioner så det ger mig mer tid. nu ska jag fixa mig lunch och sen är det bara att köra på.
vilket roligt liv man har för tillfället!

beautiful day

ojdå. nu skrev jag ett inlägg men så raderades det. orka.
jag har iaf vaknat åtta idag, sovit lite till och gått upp halv tio. duschat och sett lite nyheter. sen åkte jag till kronprinsen och handlade frukost. nu är jag mätt i magen och sitter med sydsvenskan i knät. funderar på vad jag ska göra nu. plugga historia eller se en film?
snälla kan det inte regna?

the heart of life

är hungrig men har inget ätbart hemma. eller jo, men då måste jag laga. orka. ännu mer orka är att vi hade 30 kronors insamling på jobbet till nån anette som ska fylla 40 år. jag har bara ett humm om vem det är, men jag kan ha fel. tror ni att folket där kommer ge mig en studentpresent?! NEJ! det tror inte jag. maj-lis stod för insamlingen med. den gamla kärringen. haha. det var ju inte min jobbhelg egentligen så jag hade oturen att få jobba lite med henne. men även med robin som är i min egen ålder, jippy! vi gör allt man inte får göra på ett jobb, snacka skit om folket på jobbet. speciellt kärringen. han har oturen att alltid få jobba med henne och de bråkar heela tiden. själv har man trygga gun. oh yeah. jaja vi får väl se hur det blir med det i sommar. jag ska försöka jobba nonstop precis efter studenten fram till den 15e juli. såg att ganska många har semester sista veckan i juni och sen juli så det ser bra ut för mig. lika bra att jobba sig mätt innan man åker. finns ändå inte mycket annat här att hämta än pengar.

japp, hamnade här istället för att se film. eller har legat i sängen och filosoferat medan jag lyssnat på john mayer. riktigt länge sedan och jag älskar hans låtar. men helst av allt hade jag velat lyssna på morrissey men då deppar jag ihop totalt. som om det inte var nog. men ja, det får jag bara inte. vet ju hur det gick sist.
nej nu ska jag sova eller se filmen, inte riktigt bestämt mig. vill vara vaken men det är en dag imorgon med. klockan är sent och jag låter gammal. men fan, nu är allt pissetråkigt och deppigt. ge mig studenten och sommarlov. eller ska man säga livet? shit. blir inte sommarlov! det blir jobb och sen arbetslöshet. hahaha nu blir man en i mängden. ett tag iaf =P

sockerdricka

wee. har hunnit surfa runt lite på internet och läsa ut boken. så nu är en sak klar. älskar att bocka av saker.
för sent för att plugga vidare så jag tror jag ska ta och se den där filmen jag snackade om i förrgår om snubben som blir kär i en docka. lars and the real girl heter den. får se om den är bra.
ska bara lyssna på en bra låt och försöka komma in på handelsbankens hemsida för att se mitt saldo som måste vara väldigt lite =/

plugga eller jobba?

det blir både och. helt utan att tänka mig för svarade jag i telefonen igår när min chef ringde mig. såklart ville han att jag skulle jobba. hade inte gjort nåt annat än mått dåligt igår och kändes lagom kul att jobba. pluggade mig genom nån timme sen var det bara att köra på jobbet. ville bara ut och supa igår faktiskt. känner aldrig så annars. alltså att supa bort saker men japp. skulle tydligen börja nio imorse och inte två som en viss joco sagt till mig. så utgång var bara att strunta i men det var lika bra det för jag fick panik innan jag skulle hem för att vännerna kanske stod utanför mitt hem för att förfesta. det var ju ett kanske. så japp. jag la mig direkt typ och kunde såklart inte sova. sen vaknade jag fem i morse och kunde såklart inte somna.
det har iaf gått att jobba men så kom jag på att förutom historiaprov, fet recension av en bok på engelskan+redovisning av den och fysikuppgifter denna vecka så ska jag tydligen läsa ut en svensk bok till på tisdag. jippy. så mamma lånade den. har typ 30 sidor kvar som jag bannemej ska läsa ut ikväll. har ändå hunnit läsa mycket idag och fått besök av morfar. alltid kul. men nu blir det inget historiapluggande. dåligt. jag som skulle plugga igår och idag men biologi och svenska har tagit över. och för att inte tala om jobb. orkar inte. men det är väl bara att köra på. lätt som en plätt..

the unforgiven

så. har typ pluggat från 12 till 19 med lite pauser för mat och så. soft. hunnit gå igenom nästan alla g och vg frågor till historiaprovet. även hunnit klura på mvg frågorna. det känns bra då provet inte är förrän på tisdag. yeah. så nu blir det pluggfri kväll. ska lyssna vidare på metallica och kanske se so you think you can dance om en kvart.

en av mina favoritlåtar,


best kiss ever?

på tal om ryan gosling
hittade precis det här klippet på youtube
alla har väl hört talas eller sett de där underbara kysscenerna i filmen the notebook mellan honom och rachel addams. de var iaf ett par på ritigt och kolla bara hur underbart det är när de tar emot priset för bästa kyssen. jag vet, det är ett töntigt pris men åh vad det var fint! åh, måste se the notebook snart igen. den och tristand and isolde. ghaa

kolla nu bara.

gotta love it

håller på att ladda ner "lars and the real girl". ååh verkar vara en sån där fin b-film som jag bara kommer att älska!
Ryan Gosling brukar göra lite annorlunda filmer som jag gillat så japp, jag ser fram emot att se denna. kanske får bli ikväll då.
snubben mår lite dåligt och köper en docka som han tror är levande. så måste alla i staden anpassa sig till honom och hans nya flickvän tills han inser att dockan inte är mänsklig. får se hur det går. men verkar vara en mysig film.
tjecka trailern!

image704




pärlor

sitter här och försöker peppa mig till att plugga.
slutade tolv idag vilket var skönt. åkte dock direkt till stadsbiblioteket och där satt jag och pluggade till tre. historia, historia. vill verkligen sätta bra på detta. måste ha mvg. aja vi får se. ska nog försöka ta tag i det om en kvart eller så. sjukt fint väder! vår vår vår!

annars skulle anna och hennes familj till danmark idag och jag fick följa med. men att stanna där till tolv lockar inte jättemycket. fast vi är lediga imorgon. mår fortfarande ganska dåligt och vill väl egentligen inte träffa någon sådär speciellt. eller jo. kevin. så vi kanske ska se film ikväll. det är något med honom som bara är så lätt. jag vet inte hur jag ska förklara det. det bara är så. lätt. så lätt.

on a day like today

här sitter jag och sitter. har pratat med min kusin kim andre ett tag nu och det känns lite bättre då. nu ska jag stänga av keane och titta på en film. för jag är hur pigg som helst, kan inte sova. ska öppna en smoothie och dricka den med sugrör. vet ni, jag tror det hade varit perfekt att blanda smoothie med vodka! det ska jag testa en dag!

men nu ska jag se american psycho med christian bale (gaah!)

image703

ER

vill bara skriva en massa massa massa
men jag orkar inte

fan liksom

Saldo:288,11

det är allt jag får använda fram till den 25e. då är det lön. wee. bara tusen dagar dit.

fix you

hoppas det hjälpte lite med samtalet. you know i´m here for you

fifan vad jobbig dag. gjorde ett reading test i cambridge idag. gick rent åt skogen. fast det gjorde det nog för de flesta i min klass. vi hade mer tanke på vårt projektarbete.

min tv box fungerade inte idag. jag flippade ut eftersom det var fortsättningen på mount everest ikväll. så efter att ha fifflat runt med alla sladdar så fixade det sig. så happ, jag fick se det. enda programmet jag bara måste se varje vecka!

annars är allt pretty depressing just nu. fifan. kämpa kämpa till slutet. nåja. fick iaf tag på res bilagan idag så jag fick läsa x antal sidor om kroatien och öarna. riktigt bra info! wee. behövde peppas lite. men det är ju så långt dit?

nu ska jag sova. eller försöka. noll sömn igårnatt.

your son is gone

jag satte mig inte alls för att kolla film.
jag har istället läst en del av historian och gjort en massa uppgifter till imorgon. eftersom jag inte var på historian förra veckan kom detta papper med text som en chock.
fick en text om en del av förintelsen. om hur tyskar tvingades utplåna en hel by på judar på en dag. hur judarna ser sina familjer dödas och hur poliserna som dödade dem inte hade någon aning om att det skulle bli så blodigt. hur fega de var som utförde det och många gånger sköt på fel sätt så att judarna fick lida. klart man vet om att det har hänt men det slog en ändå riktigt. eller det gör det alltid när jag läser en text eller ser en film om förintelsen. just den här texten var ett utdrag av boken helt vanliga män - reservpolisbataljon 101 och den slutliga lösningen i Polen.

jag har iaf fått min studentmössa?

innan mamma gick köpte hon 3 iskalla cola light till mig. hon hatar mitt beroende men idag gick hon med på det. ändå snällt. det gjorde mig lite gladare.
annars har jag sabbat mitt pluggande. har bara inte gått idag. en jävla skitdag helt enkelt. inte alls kul att träffa klassen. så imorgon är en ny dag. ska försöka peppa mig inför skolan.
nu ska jag drömma mig bort till filmernas värld.

what goes around

jag visste väl att jag kunde lita på min kära kusin om projektarbetet, höhö. nu har han skrivit typ 10 sidor på datorn. fan vad skönt. hoppas det blir bra alltsammans. imorgon ska vi sitta med slutsats och inledning och så. sen är det inlämning på tisdag. sen är det bara att hoppas på bra.

det är som en våg bara sköljde över mig precis. jag känner mig så lättad att det är på sluttampen. för jag har nog aldrig haft så mycket ångest för något såå länge inom skolan. så hurra för det!

jag som bara ville dö för en halvtimme sedan. skitdag. är helt sjukt tråkig och slö. sen ringer jobbet vid två och säger att jag ska jobba. vafan liksom? det är inte min jobbdag och ingen har ringt in mig! så jag lackade för att de lackade. så säger joshua att han ska ringa chefen och jag bara ja gör det sen får vi se vad som händer. ring mig efter. så går det 15 minuter. ingen joshua ringer. så fixar jag mig snabbt som fan för att jobba. så ringer jag tillbaka. han bara ja men det var nåt fel. jaha? frågade du vad det var? nej. okeeej. men ska jag jobba då? för jag vill. nä min tjej jobbar istället. fan ta folket där ibland alltså.

nej nu får jag rycka upp mig. njuta av att viktor fixar sin del av projektet och att det är soligt och fint väder. varför vill jag bara ha regn?
jag har iaf pluggat liite historia och liite biologi (inte prov förrän 1 och 2 veckor). men ja, det är lite pluggande. men lite per dag är bra! är igenom 3/4 av historian! hell yeah!
kom såklart på att jag har redovisning på biologin imorgon med. öroninflammation. tur jag är bra på att improvisera och att jag redan har skrivit ett MVG arbete om det inom biotekniken, so what liksom? så det känns bra. ska läsa igenom det en gång innan jag lägger mig.

nu ska jag inte ta en nap för viktor ringde och berättade den härliga nyheten. sen hamnade jag här. jag ska tydligen köpa grädde. sen får jag se vad som händer. wee. ^^

fuck.

bland de största festivalerna i europa. biljettförsäljningen startade i måndags. nu är biljetterna slut. jag gråter nästan. jag tror fan vi hade tagit oss dit. viktor var riktigt på och jag med. charlotte hyffsat. men nu går det inte. reading festival. inte i år =/
då blir det väl den "vanliga" tågluffen istället då. SKIT


blood diamond

vi fortsatte med blood diamond. eller kevin ser den i skolan så han var så nyfiken på den sista timmen. så det såg vi. fan den är så himla bra! har snackat om den förr men det tål att sägas igen alltså! SÅ BRA!
men jag blir såklart blödig och så. har blivit helt knäpp med det på senare tid. ändå skönt. riktigt skönt att storböla för en hemsk film. det gör filmen så mycket bättre liksom.

image700image701

cloverfield; äntligen?

har umgåtts med anna typ hela eftermiddagen, det var najs! men jag var så himla trött så jag cyklade hem i regnet vid halv åtta tiden. riktigt tråkig är vad jag var. hur som helst. efter lite cola kände jag mig pigg på film. och stackars kevin var ensam hemma och ville så gärna hit så vad skulle man säga liksom? alltid trevligt med kusinbesök :)
vi snackade som fan, riktigt härligt att han vuxit till sig =) sen såg vi cloverfield. ni vet den där filmen som är typ som dogma med rörliga bilder och så. blair witch project wannabe. så därför var vi lite osäkra på hur det skulle sluta. men den var bättre än vad vi trodde. de lyckas få ihop handlingen och kameravinklarna grymt bra ändå. man sitter inte bara och stör sig på kameran utan det blir mer ooh vad finns det bakom eller bredvid!? hur som, den var okej eller bra för den typen av film men annars ödslar vi inte mer tid på den. visst, se den och bli pytterädda för det är ju skräck. men t.o.m. den räddaste (matilda hur är det med det nu?) klarar av den.
vill ni se vad min favoritfilmsida sagt om den så kolla här.

image702


MOVE IT

nej ska fixa mig ltie nu. ska bara lyssna på i like to move it move it först. bara anna som fattar ;D

nanna kudden

jag har framför mig tågtidtabellen för hela europa! fast den gäller bara fram till 14 juni.. men nu har man ett hum om det iaf!
fifan vad jag är trött idag. vill bara sova lite. kanske ska göra det. sen dra mig till anna =)
idag har jag iaf hunnit terra viktor lite med projektet, snacka med anna, varit på centralen och haft besök i form av min morfar. ändå soft. borde bara plugga lite med. eller äh, det är det söndagar är till för!
vi får se hur det blir. just nu vill jag bara teleportera mig till anna, ha med mig 2 sjukt bra filmer och samtidigt en massa skvallertidningar från viktor. frågan är om jag ska sticka dit och få en massa? måste tänka lite först. eller sova på saken kanske?

fräknar

måste bara visa er denna bild på underbart vackra carro
jag vill ha tillbaka mina fräknar och kanske ha håret klippt som henne. så jävla snyggt!
åh, vad jag saknar fräknarna. borde sola liite solarium idag bara för att jag får liite fräknar då. hihi

image699

soft

har varit vaken i mer än en timme nu. känns bra att vakna tidigt för en gångs skull.
idag ska jag låna en bok på biblioteket till svenskan OM jag hittar papper på vad jag ska ha för bok. oops. annars tänkte jag plugga liite historia, ringa morfar och fika lite och kanske gå till centralen för att få lite mer info om tågluffen. jag menar hur rutterna går i europa och exakt vilka regler som gäller med interrail. vi får se. jo, jag tror jag ska gå till centralen. i det fina vädret ^^
vad jag inte ska göra är att gå på antons och eriks födelsedagsfest. jag orkar inte. det känns synd för att de har tydligen lagt ner sjukt mycket tid på den och en massa kul folk kommer. men, nej. jag behöver inte alkohol denna helg och jag vill inget. bara vara för mig själv. japp så så ligger det till.
nu ska jag ta på mig kläder och gå ut.

bless

i like to move it move it

sitter här och chattar med kevin kusin samtidigt som jag har en låt på (i?)huvudet. inte vilken låt som helst utan den där i like to move it move it. åååh vill inte. ska leta upp den på youtube bara för det. så kan ni få ta del av den. jag loovar, den fastnar inte.
nu ska jag sova och försöka komma upp i någorlunda tid, typ nio eller något.
natti.

HAHAHAHA nu vill jag ha anna här
kan inte sluta garva! det är fan från madagascar! såklart!
WAAH

fields of gold

jahaja. då blir det inget jobb till helgen. jag vill egentligen jobba men en person på jobbet ville tvunget byta och jag känner på mig att jag borde tacka ja för att få lite tjänster senare under våren. tänker festivaler och så. så japp. inget jobb i helgen. kan väl vara lika bra det. tror inte jag är så hej på det. så nästa lördag, wee.

fan vad historian går bra. nu tror ni jag har pluggat övermycket. men att läsa 5 sidor varje dag 1-2 gånger är toppen. sen sitter det! kan ju det mesta sedan innan eftersom det är mina favoritområden (1a, mellankrigstiden och 2a världskriget). men men vi får väl se hur det går i slutändan. min lärare brukar se ner på mina mvg analyser. blöh. då borde jag tillbringa denna helg med att försöka få in nästan all historia så att den är klar.
sen ska jag till biblioteket och låna nån svensk bok som ska vara utläst till om en vecka eller så.
sen är det lika bra att starta med min feta review på den engelska boken som jag läst. fifan. ska göra en egen recension där jag jämför boken med två andra recensioner. puh. inte lätt att läsa cambridge engelska.
sen ska projektarbetet vara inlämnat på tisdag. jag kan bara hoppas att viktor gör sin del för fan annars. nu vill jag ha det överstökat.

hinner jag (vilket jag tvivlar på) så ska jag börja plugga till vårt feta biologiprov som är om två veckor. måste sätta bra betyg på det. har gått sisådär de andra proven så detta är min sista chans. fuck. så är det 60 sidor om människokroppen. åh för det är ju jag så himla bra på ^^ oh my.
lika bra att få historian överstökad iaf. är mer än halvvägs nu iaf till att kunna allt.

wherever I may roam

nu ska jag ladda ner en film eller något och samtidigt plugga historia. det är rätt skönt att kunna typ hälften just nu fast det inte är prov förrän om mer än en vecka. annars är det en sjukt tråkig dag. ska gräva ner mig i sängen nu. wee. har bara otur idag =/ först banken och nu kan jag inte ladda på mitt kontantkort. fuck. jaja ska försöka dra ner på mina kostnader ändå.

bless

puh

nu är pengarna tillbaka

banken klyddar till det

fyfan vad jag är skrajsen. eller blev det!! var på banken idag och skulle fixa med lite sparkonto och sånt. så kommer jag hem och ser att jag har minus 2600 kr på mitt sparkonto. helt borta, puts väck från ingenstans. så ringde handelsbanken och hörde vad felet var. dom har gjort fel! hade jag ringt lite senare så hade de inte kunnat fixa det men han mindes tydligen skitet. alltså det är så jävla pinsamt av dom! tänk om jag bara hade förlorat 2600 kr sådär! nu måste jag ha koll på om de faktiskt lägger tillbaka pengarna. hon sa att hon skulle göra det direkt. fyfan vad jag blev rädd! åh shit!

spårlöst

såg spårlöst på 4an för nån timme sedan. stängde in mig i mitt rum och ville inte se det med mamma. hon satt och kollade på det i vardagsrummet och vädjade hela tiden om att jag skulle sitta med henne. men jag klarar det inte. inte nu när hon mår så bra, är nyförälskad och allt. jag stänger bara in mig. vill inte se sådana skitprogram där jag bara bölar och tänker ännu mer på min pappa. men det går inte. för det är exakt det jag gör. det är det jag gör 23 h om dygnet.

att få se den otroligt härliga tjejen på tv finna sin pappa och hur han också hade letat efter henne gör en så blödig. jag blir jätteglad för hennes skull men samtidigt skitförbannad. eller ska jag säga avundsjuk. då känner jag mig bara ännu hemskare. och dummare. för jag vet att det aldrig kommer att hända mig. det är bara något som jag hoppas på hela jävla tiden och mår så himla dåligt av. 
jag vet att jag har världens underbaraste mamma men det är ändå en del som saknas.
och just nu känner jag bara att det är för jävla mycket. mycket med skolan, mycket med folk, framtidsplaner, jobb, pengar, resor, allt.
jag borde verkligen skaffa mig en riktig dagbok. börjar känna mig lite som kim och anna nu. berätta för mycket om känslorna.

sms

Linn:
du vill inte avsluta en riktigt härlig tågluff på reading festival i england? så jävla bra band och biljetten kostar 'bara' 1500 kr. största i europa typ. 22-24 augusti. fett ös medvetslös

Charlotte:
Hm, tror inte det.. Men kollar banden nån dag bara så jag är säker. Pussa

Linn:
babyshambles, slipknot, metallica, the killers, bloc party, rage against the machine, queens of the stone age, tenacious D, bullet for my valentine, the subways. för att nämna några ;)

Charlotte:
O m g
Vi får höras. Tål att tänkas på  Puss

Japp, det tål verkligen att tänkas på. Men japp, vi får se. Jag vet bara av en insiderkälla (guess who) att biljetterna tar slut jääkligt fort.

reading festival

hade jag fått åka på vilken festival som helst i sommar hade jag inte tvekat.
RATM, Metallica, Bloc party, Queens of the stone age, The Fratellis, Killers, The Subways och en massa andra.
fyfan vad jag vill till reading festival i england. typ fuck roskilde. det enda bra dom har kommit med än så länge är RATM men de kommer ju till reading! åååååååååh vill dit. jag menar, kolla lineupen! waah lycka om jag hade fått åka dit. det är nästan bud på operation övertalning charlotte. interrail gäller ju i england med, hihi

image697

image698

röda havet

det närmar sig?
åh, det finns ingen bättre känsla än att vara under vattnet. waaaah ta mig dit nu. jag vill bara få in ett perfekt dyk!

image696

dykadykadyka

alltså åh. typ om jag åker till australien eller var det nu blir i vinter måste jag få dyka dyka dyka. vill fylla min loggbok. nåja. jag vill ha mina dykbilder som om jag tagit dom med en vanlig kamera. eller det har jag ju. eller en undervattenskamera. men sen en kamera. alltså fotat bilden. därav den kassa kvalitén. så min fråga är, vet någon hur man fixar så att man kan få dom i samma kvalité som mitt vanliga foto?

image695

go let it out

hemma bra men borta bäst

riktigt fint väder ute. jag ska inte klaga, egentligen. men just nu har jag så himla mycket skit i mitt huvud att jag inte vet vart jag ska ta vägen. hade bara en 40 minuters lektion idag så jag struntade i den. låg i sängen alldeles för länge istället. jag vet att jag borde skärpa mig nu i det sista men det är inte så enkelt. jag vill bara bort härifrån. jag vill träffa nya människor och se nya saker. uppleva så mycket som möjligt. jag vill dyka och bara se underbar och oförstörd natur under ytan på 20 meters djup medan allt jag hör är mina egna långa andetag och bubblorna som strömmar ut ur regulatorn.

det är "bara" två månader kvar. det är allt jag hör, hela tiden. men det är en evighet om ni frågar mig.
under den tiden ska man må bra och riktigt njuta av att det snart är student. man ska festa varje helg, kramas och pussa på någon söt pojke. man ska skratta och njuta av sista tiden med sina klasskompisar. man ska bara må super. njuta helt enkelt. slippa prov och allt sånt. jag har fan inte lust med något av det. och det där med prov kan jag bara skratta bort. det är in i det sista för oss.
jag vill bara bort. ta en sista minuten till sharm el sheik i två veckor och bara sola, dyka, bada och bara vara. för det är det jag gör just nu. jag bara är. bara det att det suger här. äh, vet inte vad jag egentligen ville med detta inlägg. det börjar fan kännas som i november igen. bara det att denna gång försöker jag träffa folk och må super. precis som de flesta andra verkar göra som mår kasst. det suger att folk inte kan prata ut med sina vänner om problemen man har. det suger verkligen.

gloria och fångar

om ni minns när jag en gång i tiden laddade upp en youtubefilm med låten thriller och hundratals fångar i ett fängelse när de dansade till den så ska ni få en ny. kom upp igår och denna gång är det låten gloria. oj vad de måste ha övat! jaja vänta en minut, sen börjar de dansa.


someone like you

jag har precis sett bridget jones dagbok och bara ååhat mig hela tiden. åh, vad jag älskar bridget jones.
japp för så är det. nu sitter jag och laddar ner en massa av låtarna till filmen. sen ska jag plugga lite och kanske jogga en runda. vill bara lägga mig ner och dö fram till tågluffen. fifan orkar inte längre.


brunt?

ååh deprimerande när jag laddade upp mitt vårfoto och sedan ser hur blek jag är jämfört med min visningsbild från kroatien. skit alltså.

imperialism

sitter här (2 veckor innan provet) och pluggar historia. jag är så jävla stolt över mig själv. men alltså. istället för att råplugga dagen innan så ska jag ta några sidor om dagen. känns för jävla bra. så till imorgonkväll ska jag ha läst klart några sidor så att jag verkligen kan det. ändå soft. måste sätta bra på detta provet och no way att jag orkar råplugga. så nu får jag hålla i det här. så medan jag halvkollar på ett kasst program på mtv är det bara att lära sig lite om imperialism. hell yeah!

hejhej våren

vädret är fint. jag blir lite gladare då. speciellt sen när anna kommer och hälsar på med. och när jag får lite cola. då mår man finare. men annars gick det bara inte att komma upp ur sängen imorse. blä.
men ikväll är det mt everest bestigningen igen på discovery chanel. yeah. det enda roliga som jag kollar på på tv just nu.
är hungrig med. vill ut i solen men orkar inte. orkar iiingenting just nu. jo, orkar sitta och titta på resvägen ute med tuff tuff tåget i sommar. ta mig härifrån nuu.

image694


faan

säger inte fuck it i dont care utan det gör jag. var precis inne på oasis hemsida och de ska på turné i höst. i fucking jävla amerika. åååååååååååååååh det är här fansen finns ju. kom till europa!
nuuuuuuuu
ska gnälla lite mer nu

april

shit alltså. äntligen. fan vad trött man blir på blogg.se
nåja. jag hade hur mycket som helst att skriva om men nu är det bara blankt. tråkigt. skönt med april månad iaf. jepp.

RSS 2.0