ett helt onödigt men bra inlägg från mig till dig

åh, jag såg precis första avsnittet av jane eyre. jag älskar filmatiseringar från sjutton och artonhundratalet. även början av nittonhundratalet. alla fina kläder, hur lätt man såg klasskillnaderna. hur präktig man skulle vara om man var rik och hur tyst man skulle vara om man var fattig. ja, ni fattar.
åh, nu sitter jag här med mina åh. jag kanske ska berätta varför jag alltid säger och skriver det. ni förstår säkert vid detta lag att jag är galen i sagan om ringen. att det faktiskt är där jag fått den konstiga vanan att alltid uttrycka mig så kanske är lite mer udda. minst två gånger om dagen tänker jag på när frodo åker ut över floden med den där fina båten han fick från lotlorien av galadriel och alverna. om hur han flyr från sina vänner och orcherna för att ensam möta sitt öde, att förstöra ringen. sedan stannar tiden upp och det pirrar lika mycket i magen varje gång jag tänker på det. sam kommer springande nerför backen, ska han hinna, koooom igen nu för tusan! han hinner. frodo åker iväg. "no sam, not this time" viskar han för sig själv, tar ett djupt andetag och paddlar längre från stranden. "frooooodoooo!". sam slänger sig ut i vattnet. det finns bara ett litet problem. sam kan inte simma. iddi. frodo skriker att han ska gå tillbaka och att han inte kan simma. orka bry sig tänker sam. så ser man honom (i slomotion) sjunka ner under vattenytan. och precis när man tror att det är försent tar en hand tag i sams och sekunden senare sitter sam bredvid frodo i båten. "I made a promise mr frodo, a promise!". så håller det på och så säger frodo ååh sam. fast mer som oh, ja ni förstår. det kan tyckas konstigt men se filmen och de andra en gång till och räkna hur många gånger frodo säger åh sam så ska ni se att det är många gånger. nåja, för att komma till saken. jag tycker att det är så fint och töntigt av dem att jag inte kan sluta tänka på det. det är så fint ju! men alltså de måste ha en thing för varandra, jag är nästan besviken om de inte har det. alltså den där rosa bara sabbar allt, hon är helt fel för sam. och frodo som är ensam, han kan inte se sig själv utan sam. jag tror han mår så dåligt av att se sam och rosa tillsammans att han åker iväg med alverna pga. det. okej, kanske inte.
men ja, jag tycker att det är så fint och jag fnissar varje gång jag tänker på det att jag bara måste säga åh några gånger om dagen. och nu kommer ni alltid att tänka på mig om ni någon gång får för er att säga åh eller hör någon annan säga det. tänk på frodo och sam, och mig!

jag överlevde helgen

jag ljuger verkligen inte när jag berättar att min helg bestått av jobb, sova, äta och jobb. ett av två dygn var jobb närmare bestämt. jag har varit sjuuuk med. men det får inte hindra mig imorgon! jag ska sova hela dagen, festa hela nyår och vara på jobbet 09.45. i feel good!

image563

inget ronneby iår!

hypnotize

min dator behöver sova
jag ska nog låta den göra det, faktiskt

att kolla i resetidningar

vill sova, men kan inte.
jag ska nog se you´ve got mail ikväll.

oh oh oh

On returning, I can't believe this world is still turning,
The pressure's on,
Because the pleasure hasn't gone
And I'm, Not sorry for,
For the things I've done
And I'm, Not looking for, Just anyone

friday najt

puuh, nu har man typ 10 datorskrivna sidor klara till projektarbetet. nu är man igång, wee.
ska inte lägga ner mer tid på det under den närmaste tiden, det är fan viktors tur med testerna nu. gör dem bara!
mamma har inte kommit hem än, det betyder att jag knappt ätit något idag, lat som jag är. ikväll ska jag göra som jag skrev innan idag, kolla film och serier. orka göra något annat. jag är sjuk och har skrivit 10 sidor under lovet, det är inte illa. helgen kommer att suga. men på söndag 20.45 kan jag må bra av att ha jobbat ihop en massa pengar till tågluffen. alla ni andra, njut av lovet!

thinking about those days

jag lyssnar på keane och blir sentimental. jag vet att vi båda gått vidare och det känns bra men vad mycket man gått igenom tillsammans. sitter och tittar på gamla kroatien bilder. tänker på hur jävla mycket mer flört det blir så fort man sätter sig på planet mot ett varmare land. så himla härligt.

första året då jag träffade den snyggaste killen jag sett och det hela hände verkligen. vännen min och jag hoppade på bussen och verkligen sprudlande av glädje. festivalen hade startat och vi visste att det skulle bli en bra kväll. att den blev så bra hade vi inte ens kunnat hoppas på. bussen, ja bussen. och piren. det är nog det som symboliserar kroatien och killar med mest, och mirage, och fuego. om man tänker på killar då. hur vi satt på den där piren och du verkligen kände att det var över med skiten. "det här är början på en ny tid". fyrverkerierna small och jag har nog aldrig varit så lycklig (om man bortser från oasis, höhö). såklart satt det ett gäng killar en bit bort och du var på hugget.
"får min kompis sitta här medan jag går på toa", jag tror vi står för världens sämsta raggningsreplik. att alla mina flörter konstigt nog har med toaletter att göra är en annan sak. det första vi sa till varandra för två år sedan var faktiskt hur jävla äckliga toaletterna är på vissa ställen i kroatien (jag syftar på det med ett hål i marken, inte lätt).

tänker på hur jag snubblade ut ur toaletten detta året, full och lyckligare än på länge. brun och snygg var man liksom alla andra i ens omgivning. så ser man ett gäng killar, alla irländare och en tjej som senare smyger iväg både den kvällen och nästa, till ja, såklart the aussie guys (för att senare komma tillbaka). fuck, jag minns inte. jag vet bara att vi är bäst på sommarflörter, eller totalt värdelösa kanske man ska säga. det blir alltid en eller två och när man kommer hem glömmer man inte så lätt. jag vet att den ena av oss verkligen inte gör det och jag själv kan inte sluta tänka på våra resor och hur jävla underbart det kommer att bli i sommar. då är det resa på riktigt. men att återvända till kroatien. hur blir det? träffar man den där killen igen och får man till ett tredje dyk på en ny ö? jag vet inte, jag vet bara att jag gått vidare men ändå lever de där resorna kvar. inte glömma. det har varit fint att åka iväg från sverige och känna sig fri och lycklig. jag hoppas bara att det händer tusen gånger om.

image559

image560


image561

image562

den sista bilden består av en mirage. lägg märke till texten uppe i vänstra hörnet. inte sett det förän nu :O

fredag är det väl?

vaknat lite då och då inatt. fy vad snorig man kan vara alltså, och denna huvudvärk. jag börjar ha lite andra tankar inför nyår nu alltså. jobba hela helgen och vara sjuk kan inte båda gott. vi får hoppas att jag blir frisk.
jag är så rastlös här hemma idag alltså. varit vaken sedan åtta och nu har det gått fyra timmar. jag kollar bara film och ser serier, det får bli ännu en sån dag. jag orkar inte något annat, uuh ryser bara jag tittar ut, det ser så kallt ut!
jaa en sak till! matilda snackade ju om love actually filmen och att den inte säljs längre. ack så fel man kan ha! i affärer där man köper aftonbladet kan man nu få den för 59 kronor! klart jag var tvungen att ha den så igår tog jag en :) så nu vet du och alla andra!

släpp taget nu

Jag lyssnar på vy från ett luftslott och basen är på topp! nu har jag sett en sjukt dålig film som jag inte ens tänker yttra mig om här. viktor ringde innan och sa att han köpt en tamråtta. jaa, en riktig äcklig jävla råtta. fyfan. det kan inte vara äckligare. en vit en med röda ögon och lång svans. aldrig att jag rör den. men det känns bra, jag är lite lugnare nu. nu ska han ta tag i experimenten och det ska fan bli pli på den råttan! jag ska fortsätta på mitt skrivande och så får vi se till att det blir ett någorlunda arbete.

jag har även beställt klipptid. så halv tio imorgonbitti sitter jag hos frisören tvärs över gatan. lika bra att klippa topparna så det växer ut snabbare så jag får fint och långt hår lagom till sommaren.

inom en timme kommer kevin och vi ska kolla mer film och ta tag i olagliga saker inom datorvärlden.

tills dess ska jag snyta mig, lyssna på mer kent och skriva en rad eller två om råttor,

bless

I´m getting there

eftersom jag är så trött på allt och inte finner någon glädje i shopping just nu har jag lagt in ännu mer pengar på sparkontot. jag känner att det är lika bra. jag ska ha sparat ihop 5000 kronor denna månad men beloppet är nu lite mer. jag får absolut inte röra! det har jag bestämt mig för! vi får se hur det går. charlotte är redan uppe i 20000 kronor..
nu får ni följa min blogg för att se hur det går med sparandet. klarar jag det? vad tror ni? (jag vet att ingen kommer att svara).

 Sparkonto 7 553,12 LINN KRANGE

kolla, ändå bra!

image558

kolla, ändå fint!

this will be me for this day

image557

fyfan

såg ni två surmoppsar på stan tjura med varandra så var det säkerligen jag och viktor. jag är sjuk och surig. lite försenad blev jag också bara för att jävlas med honom. klart han är ännu mer försenad och dum. att han inte köpt en jävla råtta jag mig ännu mer pissed of. åååh jaa jag tjurar idag. gick hem tidigare för jag orkade inte med allt folk och kläder som bara låg och låg lite varstans. riktigt jävla jobbigt. att viktor sedan klagar på att han ska jobba en ynka dag imorgon gör mig ännu mer sur. näää linn jag har det jobbigare än dig. fyfan. tänk på mig lördag och söndag då jag jobbar 10-20.45 båda dagarna. 11 timmar! fucker. nu är jag sur.
måste tagga ner lite.

money

Sparkonto 5 918,12 LINN KRANGE

Det känns bra, jag är på väg!
Ska sticka till stan nu och möta upp Viktor. Jag hoppas verkligen att jag hittar något.
Fan vad jag lackar på min kusin. Han bara klyddar hela tiden. Jag är så trött på det. Riktigt trött på det. Hatar att ställa klockan på tidigt och bestämma mig för att vara ute i god tid. Istället är nu klockan halv ett och en halv dag har gått. Jag får ångest. Jäkla skit. Dumma han. Ett rejält kok stryk är vad han förtjänar.

mer

jag är uppe! yeah! tråkigt nog är vattnet iskallt så jag fick nöja mig med en dusch och inte tvätta håret som jag tänkt. så klippningen får nog vänta. nu ska jag se ett avsnitt av pushing daisies!


morgondagens

  • ställa klockan på tidigt
  • förhoppningsvis gå upp innan nio
  • köpa ostbulle och ta en metro nere på konsum
  • städa rummet och rensa lite bland kläderna, snygga till helt enkelt
  • beställa klipptid
  • kanske hinna klippa håret mitt
  • ringa kevin och terra honom till att fixa dvd brännare till mig
  • gå en sväng i stan och leta reafynd
  • sola solarium och få ännu mer klaustrofobi, i will make it!
  • läsa lite, snart starta pluggandet =/ men inte än!
  • terra viktor till att köpa råtta på riktigt så att experimenten kan starta
  • ladda ner ännu ett avsnitt av pushing daisies

men nu ska jag se ett avsnitt av pushing daisies! mamma har lagt sig men jag är pigg som en lärka och är super exalterad inför avsnitt två! det första var ju bara för bra! åh, vilken dröm(värld)!

image555


skomt

alltså åh vad jag måste berätta en sak! det sjukaste på länge!
alla vet ni vem viktor är och alla vet ni vem kalle är. för en stund sedan berättade kalle för mig att hans mamma börjat dejta en man. såklart visade det sig att det är viktors pappa som kalles mamma dejtar. det är tydligen så seriöst att kalles mamma träffade viktor igår. förvirrande?

cobrasnake

jag halvkollar på strindberg men orkar inte riktigt. rensar lite bilder hit och dit. hittade dessa två flickor med finaste håret! ibland vill jag bara klippa lugg men jag vågar inte.
 vissa passar i det, andra inte.

image554

bara en stund

jag somnade visst. typ direkt efter förra inlägget. eller okej, jag såg ett avsnitt av robin hood sen sov jag. i fyra timmar, oj. jag tror jag börjar bli sjuk. ynk ynk som pau skrev? men skitsamma. ännu en ursäkt att sitta inne och kolla massa filmer och serier och bara mysa. eller, skitsamma. glöm förkylningen! jag klarar mig utan den.
snart mat och backpacking! gotta love it,
 
bless

vilken dröm

jag är helt slut. klockan är bara två och jag har redan varit på nova lund och mitt älskade topshop. jag tog med mig två klänningar och ett par coola örhängen hem. klänningarna var mest mys och inte något nyårsmaterial som jag hade tänkt mig att finna. nåja, det var mellandagsrean. aldrig att jag orkar ta mig till stan och leta på hm och sånt nu. icke. men åh vad jag hittade en fin nyårsblåsa på topshop! det var kate moss som designat den och jaa, helt underbar var den. underbar och dyr, strax över tusenlappen på rean och som den vägde! en massa strass hit och dit. den var så fin men inte hade jag passat i en sådan.
den såg ut i stil med denna. inte riktigt så men ändå. ja, ni fattar.

image553

have yourself a merry little xmas

åh igår var en fin dag! skynda hem från jobbet, duscha snabbt och sedan bli hämtad av morfar. körde i illfart (alltså snäppet under vanlig körning för morfar) och hann precis till tomten och hans verkstad! frågar ni mig är det då jag verkligen får julkänsla om jag inte fått den innan. så nu är den här!
fick en massa fina paket och mamma blev glad för sitt =)
nu har vi ätit god frukost och om två tre timmar är det biodags! det är fan en tradition, man bara måste gå på bio på juldagen! iår blir det arn som alla vet för min del. jag hoppas att den är bra!
sedan sticker vi direkt till dabby och mina andra kusiner för att käka julmat där. fin dag, fina släktingar!
god jul!!

it takes a fool to remain sane

jag tror att min julkänsla börjar anlända. den finns där, sakta men säkert kryper den fram och det känns toppen! jag behöver detta, verkligen. en massa fint utomhus och inomhus är inte att underskatta! sedan julrean, jag måste hitta något fynd i vintermörkret! någon fin klänning att ha på nyår skulle vara fint.
nu har jag snokat i niotillfems blogg och hennes inlägg om serien pushing daisies fick mig verkligen att vilja se se se! så efter att ha sett den mysiga trailern har jag nu laddat ner första avsnittet. jag tror jag ska se det ikväll, kanske faktiskt. det är så dåligt med julfilmer att jag blir tokig! det är nu man får, det är nu man ska sitta hemma och mysa och se en massa tjafs och bra och må superduper! men man kan också vara olaglig som jag och nästan alla andra. det är bara det att det tar längre tid.
så med det sagt går jag och umgås med världens bästa mamma! jag vet att jag är en kelig mamma idiot, ni såg mig i fredags när mamma kom hem mitt i förfesten. men, jag är enda barnet och hon är mitt allt, snutten.

bless


wah

åh, jag fick världens finaste vinglas i julklapp från min chef. han är så snäll och söt och stor och snäll. det är ändå fint av honom.
det fanns två stycken av dem och det var fint märke (tydligen) som jag ska använda när jag väl börjat dricka rött vin. jag tänker paris - montmartre och amelie. åh tänk att få sitta och njuta med en vän eller två på en liten balkong där man knappt får plats för alla fina blommor och fjärilar som susar förbi en. vilken dröm!

image552

ja, det var fest

förfest hos mig i fredags
det var riktigt kul faktiskt!
fina vänner, fin dricka och bra musik! kan inte bli bättre!
resten av helgen har jag iaf jobbat. riktigt jobbigt igår när jag var bakiiis. men

image546

image547

image548

image549

image550

image551

vid din sida

Riktigt härlig dag om man bortser från läskiga speaking cambridge exam som tog 40 minuter och inte alls 20. Men, i made it! Wee!
Det var alltså engelska idag och ett läxförhör senare i historia var jag fri! Det är bara avslutning imorgon. Äntligen, äntligen. Jag tror aldrig jag har haft en så lång termin som denna. Fyfan.
Kom hem elva, somnade tolv och vaknade tre av att morfar ringde. Det känns bra. Riktigt bra. Nu har jag skrivit en halv sida i projektarbetet med, alltid något. Jag måste skriva lite varje dag nu alltså. Tråkigt, men sant. Har iaf nästan tre sidor nu, skönt att ha kommit igång. Ska bli intressant att se om våra experiment leder någon vart.

Sen är det det här med Arn. Jag fattar inte varför jag är så uppspelt över den filmen. Kanske för att det är den dyraste som gjorts i vårt land, kanske för att det var sjukt länge sedan jag var på bio eller kanske för att vi ska gå med morfar (julklapp) och att det är på royal och att han inte varit på bio sedan 60-70 talet. Det är nog det sista jag är mest uppspelt över, jag menar det är så sjukt att han inte varit på bio på 40 år! Hoppas han vågar följa med oss nu.



oh my.

 denna dag var otroligt lång. jag blev småsur på min engelsklärare. jag fick bara tp för att jag inte lämnat in två viktiga uppgifter som jag faktiskt har gjort (hon har slarvat bort dem). åh. aja skitsamma. tp i projektarbete fast vi knappt gjort något. puuh. det var brao. jag måste ta tag i det mer under lovet. även historian som jag fan ska sätta mvg på fast det är industrialismen som är lite småtråkigt. jag får kämpa.

wah massa jobb snart, känns lite mer ångestframkallande men det känns bra med tanke på att jag köpte en julklapp till mamma för 700 kr igår. jäkla åhléns som sa 2 betala för 1 men att det redan ingick. uh. nåja, hon lär bli glad. därför behöver jag jobbet så jag kan tjäna in det. jag jobbar på lördag vilket betyder att jag slipper ett släktkalas (yes!). ska ändå träffas på måndag. haha det låter inte som jag. men fan vad jag är depp nu. orkar inte ens pynta julgranen, den bara står där i vardagsrummet och ser ful och sne ut. mamma klagar och jag säger hela tiden nästa dag, nästa dag (vi köpte den i förrgår). äh, vi tar tag i det imorgon. på tal om imorgon! då ska jag på nån pjäs om nån konstig psykiskt störd person med psykoligin och jag missar då backpacking och sista avsnittet av bonde söker fru (jag vet jag är en tönt). det är såå bra! men man får väl offra sig lite, psykologilektionens tre timmar är trots allt inställda på torsdag. en lektion som också kunnat vara det är biotekniken imorgon som jag och nån annan i klassen måste gå på för att vi inte var på öppet hus. orka! vilket straff! det känns som kvarsittning bara det att vi ska labba lite och så. ändå helt okej men att sluta tidigare hade suttit fint.

fan jag funderar på att ge upp detta. det ger mig ingenting att skriva dessa tråkiga inlägg. ännu mindre er. jag får se vad som händer.

life as it is

Annars har dagen varit fin. Vi var på en julkonsert som var bra men inte riktigt kul att lyssna till i 2 h 30 min så vi gick hem i pausen för att se filmen. Vi har även beställt biljetter till Arn på juldagen, wee!
Nu ska jag se lite star wars på 6an. Jag vet inte varför jag gör så när jag ändå har limited edition av star wars boxen (som jag avgudar) och istället kan se filmen där då jag slipper reklam. Men kanalen är på och jag orkar inte dra mig. Fan vad jag älskar bra filmer.

pride and prejudice

Jag har nyss sett Jane Austen Book Club med mamma och jag måste säga att den var superbra. Det var verkligen en härlig film men jag surar lite för att det tydligen finns en bok med som man kanske skulle läst innan filmen men det gör detsamma! Den var superbra! Åhh det sitter fint med bra filmer.



kiss me

disneyfigurer som pussas och flörtar med varandra i 3 min och 26 sekunder till låten kiss me måste vara det finaste ikväll.


saturday

Igår var en kass dag, en riktigt jävla pissedag. Men, idag är en ny dag. Jag har jobbat och ätit kinamat med mamma och hennes vänner+sebbe med tjej och det var mys.
Kvällen ska bara vara slapp. Jag ska nog se Shrek eller något.
Jag fick lönebeskedet för den tjugoförsta december och i feel good. Det är så fint med lön, ännu finare med en fin lön dessutom!

Är jag konstig om jag tycker sådana killar är söta?
Okej, finns tio gånger bättre (kanske mer) men ja, jag letade snabbt på cobrasnake. Orkar inte sitta här längre och jag kände att ett foto kunde sitta fint.
Jag har blivit så mycket bättre på att sitta mindre vid datorn. Jag gör vad jag ska sen loggar jag ut!

image543

keep the dream alive

den årliga lucian var det dags för idag. hälften av min klass var med. eftersom jag vet (tror) att de inte läser detta måste jag säga att det var hyffsat jobbigt att sitta i aulan. jag hamnade dessutom bredvid fredrik som jag känner mig lite osäker inför, konstig prick men snäll, bara odd. ska jag säga. men ja till lucian. ingen hade lussevakat, det var lite av en besvikelse. det var bara en massa estetare som var fulla och skrattade (kan ha funnits en och annan bfare med). alla var extremt tråkiga och sjöng lite sådär halvfalskt. riktigt tråkigt att se på de tråkiga. jag känner mig mobbad. jag känner att vi naturvetare och samhällsvetare är mobbade (och intelligenta). estetarna är coola och bfarna är man lite rädd för (speciellt stora killen som gått om trean vartenda år sedan jag startade). blev en del paranteser nu men ja. vi är mesar. jag vill väl egentligen ingenting med detta inlägg men idag hade jag massa psykologi och jag kan kort och gott säga att den kursen gör mig knäpp, mest åt det goda hållet. men fan vad man analyserar hit och dit. nu hoppas jag bara det blir ett finfint betyg för det har jag förtjänat!
lyssnar på lyla nu och mår bra ikväll. jag är bjuden till england, närmare studentstaden manchester. anytime. jag tackar inte direkt nej men erbjudandet rinner inte ut i sanden om man säger så. det känns fint att kunna åka dit om man vill. jag får nog ta och göra det. inte nu men kanske någon gång nästa år. jag måste ju bara se lite av england. men först! lite aussie killar på kanal 7 och deras backpacking program! ska även lägga mig tidigt tonight tror jag. whats up med sömnen linn?!

det händer bara mig

precis som pau för några dagar sedan nämnde är det fan bara jag som kan göra extremt korkade saker.
slå in fel kod tre gånger, dampa på bankomaten men föra över min ilska på stackars cykeln som resulterar i att låset slängs ut från korgen. jag kommer såklart på det när jag väl ska låsa den utanför kb. klagar lite men hittar låset påvägen hem utanför bankomaten (men nu på en parkbänk som någon så snällt lagt dit den). för att inte tala om när jag för något år sedan snackade i den trådlösa telefonen, la i den i väskan, gick på bio, skulle ringa någon, tar upp den och undrar varför det inte är någon täckning. tur att pau var där för att banka lite vett i mig. jag menar, det händer bara mig! nu skulle jag komma fram till något superbra och nytt korkat skit som jag nyligen gjort men såklart har jag glömt bort det. fan. åh. titta, det händer bara mig!

this year

åh, sitter här och trycker på sånt där "jag vet inte vad det heter men det ploppar till". det är en mysig känsla?
nu ska jag äta lax med mamma,

bless.

I came all this way

säg bara till om du vill se the thrills med mig på söndag,

image542

a thousand hours

hahaha såklart hade vi megaläxförhör imorse i religionen om etik. jag har inte väldigt höga förväntningar om man säger så men vafan. oförberett, inget att göra åt nu. jag skrev på om dödsstraff hit och dit.
wah, jobbigt. nu har jag skrivit en halvdann recension i cambridge mest bara för att ha nåt att lämna in. 20 min framför tvn tog det, inte en minut längre! behöver jag påpeka att jag är skoltrött?
ska bara läsa psykologin nån gång till ikväll och även öva lite på min redovisning i en annan psykologidel till imorgon. sen är det förhoppningsvis över.
ingen lussevaka för linn. orkar inte. verkligen inte. det blir fan bonde söker fru ikväll eller något. blabla måste ha mat och sömn,

bless.

someday you will find me

ännu ett avsnitt av backpackers ikväll, oh ja!
annars har jag pluggat psykologi så nu kan jag det fast provet inte är förän på torsdag.
vad jag är mindre bra på är religionen till imorgon, jag hatar etik! orkar inte mer.
puh, ge mig lov. eller låt lovet gå fort och resten av våren med för den delen. jag vill bort härifrån, nuu!

some things never change

oh no, nu fastnade jag igen. hatar internet! tänk vad man kan göra utan det. men så är det ändå så bra. jag borde verkligen införa den där regeln som jag snackat om, att ha nån fast tid varje dag. vi får väl se hur det går. jag ska stänga av datorn nu och verkligen försöka plugga. åh nu började vänner, inte sett det på hur länge som helst! oops,

bless

if the lights go out

dagen har väl egentligen inte varit mer intressant än att jag läst ut harry potter och dödsrelikerna. så aldrig mer potter nu alltså.
nu sitter jag här och pluggar inför psykologiprovet på torsdag. inte så svårt, mest massa att plugga in bara. ska även ha en redovisning då.
engelsk läxa imorgon, får se om jag gör den. var inte på förra lektionen så det är lite luddigt om vad den egentligen handlar om. får väl förklara som det är för min lärare "vad hon nu heter" och kanske lämna in på torsdag.
på tal om torsdag, det är lucia då. det går lite snack om lussevaka bland killarna men jag får nog vara mes och avstå med tanke på mitt prov i psykologin, det hade suttit fint med ett mvg där.

annars gjorde jag knäck igår, det sitter fint. lite julpynt är även uppe, ännu bättre. annars är det mest bra att mamma är hemma.


psst!

behöver jag nämna att mamma inte snorklade?

image541

what a feeling

mamma snackar i telefon igen! så här hamnade jag igen!
nåja, mina tacky strumpbyxor är äntligen slängda! jag ska rensa ut massa trams som jag inte behöver. då mår man fint.
annars har jag gått till återvinningsstationen vid konsum och slängt massa gamla vodkaflaskor och även lämnat in typ 5 kg (jag är seriös) batterier för återvinning. sedan det vanliga, en massa pet-flaskor. lite påvägen nu. det känns bra. det är nästan som en söndag idag men så är det ändå lördag, det är en fin och mysig känsla!

image540

what a day!

Okej, nu snackar mamma i telefon så jag kan passa på att vara här lite då. Åh vad Kent var fint igår! En riktigt bra spelningslista! Vy från ett luftslott var första låten och mannen i den vita hatten den sista! Åh den sista kunde inte blivit bättre! Viktor fick nog en tår eller två! Sedan spelades även Kungen är död!!!!!! Det är min favoritlåt genom tiderna och jag har aldrig fått höra den live så ni kan tro att jag blev glad! Att sen jag och viktor fick höra musik nonstop gjorde det hela bara ännu bättre. Det var så fint! Massa laser och glitter i slutet! Fint folk med! Jag tror att alla fjortisarna var där dagen innan så det var super! Medelåldern var 25-30! Jaa jag är så glad så glad för den konserten! Åååh vet inte vad jag ska skriva mer än att det behövdes! Bara synd att mammas flyg var ännu mer försenat (hon ko hem halv ett inatt) så det var noll chans till en konsert för hennes del. Så, ni som gillar kent och inte var där, ni missade big time! Tusen gånger bättre än på hultsfred!

Så är det bästa med denna helg annars att mamma kommit hem! Ville inte släppa taget om henne när hon ramlade in genom dörren inatt. Nu har vi vaknat tidigt, handlat massa mat och snart ska vi julpynta. Det har ju inte blivit så när hon varit iväg. Åh söta mamma, vad jag saknat henne! Nu känns allt inte lika tungt längre. Jag mår faktiskt riktigt bra idag!
Tack för igår bästa kusin!

image539

gårdagen

Kent var underbart!
Mamma är hemma!
Jag fick starkt tp i fysik b
Jag fick MVG på samhällsprovet
allt var toppen igår!

image538


keep it safe

visst ja! jag vill så gärna ha tidningar nu så jag frågade viktor om han kan ta med några imorgon. jag tror inte på det. så vi slog vad. om han glömmer dem imorgon så får jag två öl på konserten. a deal is a deal,

natti

nanna gott och skönt

efter två timmar och trettio minuters braveheart tittande (tjugo minuter kvar) hackar sig filmen och jag orkar inte mer. den är för seg helt enkelt. jag hade förväntat mig så mycket mer, typ någon i gladiator anda. okej, tog kanske i lite men ändå. alla bara snackar om den. men ja, det är väl för att jag inte är ett big fan av mel gibson. tråkigare skådespelare får man leta efter. i filmen är han som en väldigt dålig wannabe av kevin costner i robin hood. jag gillar det inte. accenten han dragit till med är inte bra den heller. håret, okej jag kan inte klaga på det men näädu allt sitter inte rätt till. nu säger jag inte att jag inte ska se slutet, icke! men! jag ska inte se det ikväll. nu ska jag lägga mig och läsa lite. jag tror jag har diskat och allt sånt nu så det är bara att ställa klockan och snart nanna.

I´m back

och nu för första gången i mitt liv ska jag se braveheart. jag hoppas den är värd tre timmar.


keep it secret

Okej, innan jag cyklar iväg mot Kevin för att hämta min dvd film måste jag bara visa dessa foton. så fine,
fan det funkade inte. skitsamma. nu sticker jag och lämnar en dvd till min kusin som är flera månader försenad. nämligen 'saving private ryan'. gotta love it. en utav mina favoritfilmer! saken är den att jag lämnade fodralet till dvd filmen i hopp om att min kusin inte skulle märka något. när jag nu ska dit och hämta upp ännu en dvd film måste jag återlämna filmen i utbyte. det känns, tungt. men det är något jag måste göra.


flipper

morfar har varit här en stund. han är så snäll men icke hjälper det. mamma som inte får se kent. för man hinner väl inte ta sig från kastrup sex till lund halv åtta? njää. frågan är bara vad som händer med biljetten då. tur jag har viktor att gå med! jaja, jag hoppas fortfarande!

annars, dagen har bestått av massa kent, snack hit och dit i telefon, lite ärenden i stan, nationella matte d, försöka sova lite, läsa harry potter och nu. ja vad händer nu? jag borde göra något. ska bädda nytt i sängarna och städa lite så det blir fint här hemma. orka plugga mer (jag har ju varit så duktig de senaste dagarna ^^). öhm, ja. allt för mig för tillfället tror jag.

image534oj

ingenting

Søg 7. december 2007 
Tid Forv. Fra Flyselskab Flynr. StatusSMS
02:05 Banjul LpalmasMyTravelDK3894 
03:3018:00Phuket Sharjah GX512 
05:00 Cp Town CairoMyTravelDK1942 
   


zzzzz. planet är nu förväntat 18.00.
detta suger.

FANFANFAN

Jag är så jäkla sur och ledsen nu alltså. Mamma missar än en gång en konsert för att flyget är försenat. Vill inte gå utan henne. ÅÅÅH. JAG ÄR SÅ JÄKLA ARG OCH FRUSTRERAD!!
Vill bara sälja skitbiljetterna för att se dem i köpenhamn på lördag istället. Det finns typ en chans på 1000 att hon hinner imorgon. Snälla låt henne hinna!


vilken torsdag!

Matten är förhoppningsvis över för all framtid! Ja, jag vet inte alls hur provet gick. Jag hoppas att jag klarade det för jag vill inte försöka igen. Nåja, jag orkar inte tänka mer på det nu förän det är dags igen.
Nu har jag även lämnat in mitt psykologiarbete och jag tänkte kanske läsa lite till testet (provet?) nästa vecka. Annars har jag gått i stan med kusin viktor och det var fint. Träffade även Jonathan, ännu mer fint.
Det enda tråkiga med denna dag är att mamma skickade sms och skrev att de är minst 14 h försenade. Det är ju helt sjukt. Det betyder att om det verkligen är så så landar hon på kastrup 17.00 imorgon eftermiddag. Kent då! ååh jag hoppas det löser sig.
Nu ska jag ladda ner någon fin film, läsa harry potter och dödsrelikerna och vänta på att mamma ringer,

bless.

lite sommar hade suttit fint nu

image533image526
image527
image528
image529image531
image532




may the force be with you

åhåhåhåhåh vad jag pluggat lite matte. typ en halvtimme idag, det är allt vad jag gjort om man bortser från lite förra veckan. imorgon är det nationella i matte d. may the force be with me säger jag bara. jag orkar inte mer ikväll. nääähää vad jag är dum. dumma linn. men det gör ingenting. jag ska fixa det imorgon, jag ska kämpa! fixa mitt godkänt så att matten är över för all framtid. och fixar jag inte det imorgon så tar jag tag i det nästa termin. åh snälla låt mig klara det! jag klarade ju c och det var sjukt mycket mer ångest än inför detta.
jaaja, snart kommer mamma hem! så ska vi se fina kent med alla skånes popparbarn och sedan är det en mamma helg som gäller. tänkte skriva att vi säkert ser en massa fina foton men så kom jag på att hon är typ den sämsta på att ta foton. så snälla mamma bevisa motsatsen!


stay young

JAAA! Oasis har hoppat in i studion och förhoppningsvis fix trixar de med lite nytt material till ett kommande album.

image525

million faces

Pluggandet går skit. zzz
Jag vill se en härlig film, en riktigt bra! Typ en som "this is england" eller kanske "pans labyrint"? Tipsa gärna om en!
Hmm, måste nog äta något, känns som det,

bless

nothing seems to change

image524
Oh a million faces pass my way,
Oh they're all the same, nothing seems to change anytime I look around,
Oh who knows just what the future holds,
All I want to know is if it's with you

flåt kusin!

Viktor ringde precis och surade för att jag inte vill plugga matte med honom idag.
UH! Känner mig kass men att plugga tillsammans är bland det värsta som finns. Känner dessutom inte för att träffa någon. Så, förlåt Viktor om du läser detta.

image523

tisdag

Ja. Mamma ringde igår, det kändes bra. En nära till mig var också här igår en stund. Annars såg jag Sagan om konungens återkomst. Jupp, får en att tänka på andra saker.
Idag vaknade jag av att Viktor ringde typ halv elva, värsta väckarklockan. Nåja, den stackaren befinner sig i lund och hittar inte de andra på mässan. Själv har jag varit en snabbis på Borgar för att hämta upp skolkatalogen. Fyfan vad jag är glad att jag inte kunde vara med på mitt klassfoto. Pinsamt. Käkat ostbulle och sånt nu med ;D
Ska ta tag i matten, snart. Kanske. Usch jag bryr mig knappt längre, orkar inte. Vill bara ha fredag, mamma och kent nu.
Ännu ett brev från norge har för övrigt ploppat ner i brevlådan. Snälla få ett slut på det! =/

hemma bra men borta bäst

riiiiiiiiiiing,

denna dag tillägnas alla gottegrisar

Jaa, för så är det! Efter att ha levt med ett halvt mål per dag i nästan två veckor ska jag fan lyxa till det idag. Jag har precis kommit från banken, tog ut lite pengar och nu har jag köpt cola, massa sallad och sånt till tacosen som jag ska laga ikväll. Har även köpt chips och dippa men det är jag fan värd. Haha. Nej men fyy vad jag varit lat och inte ätit något. Godissuget är inte på topp heller :O
Så det ska jag göra idag. Jag ska strunta i matteprovet och slappa till tusen. Jag höll fan på att somna i skolan idag. Måns fick säga till mig och Tim flera gånger. Helt sjukt. Men så går det väl efter en vild utekväll, lite sömn och mycket jobb. Behöver sova idag. Eller vila. Så det ska jag göra. Imorgon är jag ändå ledig! Typ ingen i klassen ska till Lund så då struntar jag också i det. Orka.
Kanske Sagan om Konungens återkomst lite senare idag? 3 h 20 min. Jag har blivit galen igen. Det är bara för att det gått flera månader sedan jag såg trilogin. Det är dags.
So it begins..

bless

en sista sak

Är det dumt av mig att ens våga mig på att fråga Viktor och Charlotte om vi kanske kan ta en tripp över till Schweitz eller Österrike för att se fotbolls-EM i sommar på vår tågluff? Tänk ändå, vilket drag! Förmodligen väldigt dyra biljetter dock. Japp, lottningen var idag iaf! Jäkligt bra att Sverige inte hamnade i grupp C men Spanien..

sunday bloody sunday

Denna helg har bestått av jobb! Jag är iaf några tusenlappar rikare. Mih.
Nåja, igår la jag mig tidigt. Idag vaknade jag tidigt. Orkade inte plugga matte så jag såg Sagan om de två tornen istället. Jag tröttnar aldrig! Tre timmar senare bar det av till jobbet. 13-20.45 idag. Nu sitter jag här och kollar på Forsyte sagan. Gotta love it. Kalle har även varit här och snackat lite.
Nu är jag slut för idag. Dags att nanna.
Den där högskoledagen på tisdag i lund skiter jag nog fan i. Måste försöka plugga. Oops. Man fick väl välja själv?

bless

dagens dåliga nyheter

  • Roskilde biljetten kostar detta år 2025 kr!
  • Jag fick reda på mina juljobbetider
  • Jag ska jobba på julafton, helt okej eftersom det bara är 10-14, MEN!
  • Jag ska jobba på nyårsafton 9.45-17.45
  • Kan livet bli sämre?

Det roliga var att jag har mer i timlön än vad jag trodde och att min chef faktiskt hade skattat så jag behåller allt!
Nej nu ska jag verkligen nanna.

bless


jag hade finast fjäril!

För att summera gårdagen lite sådär fint kopierar jag det jag skrev på bildis.
det var förfest hos mig
viktor och åke, nej förlåt oscar spelade gitarr och det var mys
alla blev massa fulla
alla var massa fina
vissa kom inte in på kb för att de var för fulla, HAHAH! marco kollade surt på mig och sa att jag skulle stå utanför och inte komma in
jag messade till kim-andré i norge
jag lyckades tappa bort mitt cykelås för att sedan hitta det påvägen hem
jag lyckades slå in fel kod tre gånger så nu har jag inte pengar till bröd eller något under hela helgen (mamma är fortfarande away)
jag lyckades än en gång vara totalt värdelös på kortspelen
jag träffade sebbe som jag inte sett på år
jag och sångaren i shout out louds flörtade lite oskyldigt men sen fegade jag och gick hem
jag var alldeles för full och massa bakis dagen efter då jag även jobbat hela dagen
jag hade finast fjäril!

image522

Nu ska jag lägga mig och läsa vidare på Harry Potter (SPÄNNANDE!)

mysigt väder

shit, det är december idag!
Jag har noll koll på julkalendern iår. Eller har inte haft nån koll de senaste åren men ändå. Man borde se ett avsnitt. Nu ska jag äta knäckebröd eller något. Mysigt väder.

6 days left

Ett ord - bakis.
Puh. Igår var väl mysigt hemma hos mig men jag blev så lätt påverkad. Tryckte in min kod fel och tre gånger dessutom så nu sitter jag här utan pengar fram till på måndag. Jag pantade all skit och fick 8 kr för det, sen hade jag 32 kr så det räckte iaf till toapapper och en cola. Jag har inget brööd, jag har ingenting. Och dessutom mår jag kasst,kasst,kasst! Skulle aldrig gått ut igår efter min förfest. Hade sjukt tråkigt på KB, musiken var så jäkla hemsk och inte alls roligt folk. Nej men jag gick ändå hem hyffsat tidigt. Hittade mitt lås utanför bankomaten, bra linn!
Det blev precis som mamma sa. Drick inte ikväll för du kommer bara må ännu sämre. Mjo, tack för den. Usch.
Jaja nu är det överstökat. Snälla be mig inte om förfest ikväll heller. Ska ha en jobbhelg nu och sitta och tjura resten av tiden.

RSS 2.0