sea of love

jag glömde!
jag åkte in en väldig snabbis på topshop på nova lund! hittade studentskor! jättesöta och liite klack. jag tror att jag ska klara det! sen hittade jag ännu fler av mina älskade "hippieband" som jag har till håret. iih. fint!
nu lyssnar jag på soundtracket till filmen juno.

so nice so smart

iiiiiiih idag var en finfin dag! jag fick vg i religion fast jag har varit väldigt off där. maria green fick en tår eller två när hon hälsade oss hejdå. åh det är en lärare jag kommer att sakna! riktigt mycket!

annars försökte jag sova i sådär 4 timmar men det gick väl inte. sen fick jag för mig att åka in till lund och hälsa på kalle och eventuellt erik. den sistnämnda var inte hemma men kalle och jag gick runt på stan och njöt. jag älskar lund! varför är man inte där oftare? när jag besökte erik var det fan bara att gå av på bankgatan och sedan direkt till smålands nation och upp på rummet. usch. får ju nästan klaustrofobi av de där små små rummen med ett pyttekök. jaja. det var fint att träffa kalle! vi lyssnade på hans bandspelare i en park medan vi snackade student och siesta festivalen som han skulle till. åh, sen åt jag världens godaste ciabatta på nån indiepub. ååh vad fint det var. en riktigt härlig dag! men på lördag blir det förhoppningsvis ännu bättre. då ska jag få se mer av lund =)

annars ser denna veckan mest ledig ut. eller vad säger jag. imorgon är det lite tester som jag missat på cambridge så jag ska till skolan 10.40. sen är jag fri för resten av dagen och även fredagen =) på lördag blir det cambridge och sedan en dejt. haha. vad är det med mig och killar från lund? sen på söndag är det jobb. uh. fyfan. trodde inte det. BLÄ. men men, det blir nog ändå en härlig vecka!

nu ska jag se planet earth eller något. terra folk på msn eller något.

miih

jag doppade fötterna i lördags. sen blev dom sandiga. det var fint.


fina måndag

wah. ny bloggportal eller vad? man kan se exakt när jag skrev inlägget!
jag fattar dock inte mycket.

jaja. imorse blev det ingen skola för lilla linnsan skulle göra ett tandläkarbesök. jag var rädd. hatar tandläkare. det är läskigt. iaf. nu är jag 19 år och efter 1a juli måste jag betala! så dom satte in mig i nån riskgrupp så jag får reda på om jag får betala mer eller mindre. jaja, det såg fint ut. men aj vad det gjorde ont när dom pillade på mitt tandkött. linn skrek lite. pinsamt. men så var det. faktiskt. när man blir 19 måste dom ha en sån äcklig knivgrej och peta hårt runt hela munnen. blöh. nåja, nu är det över.

charlotte kom hit för en stund sedan och vi pratade om saken som gör mig väldans glad nu. så glad att jag inte kunnat plugga till historiaprovet imorgon. det är väl dåligt. så sista rycket nu. eller jaa, ska läsa det en gång iaf. måste bara ha lite musik och så.

åh, regnet är efterlängtat! jag var dyngsur när jag kom hem men det var hur underbart som helst! jag älskar regn!

PEPP

ååh jag har så himla mycket att berätta att det bara inte går att skriva ner!
i fredags var klassen på bakken och det var som en dröm! vi åkte på tok för mycket karuseller och skrek extra tor extra tooor. vi fick det bara en gång. när vi inte alls ville ha det. i flygande mattan. alla var spyfärdiga. att en sån fjuttekarusell kan få en att må så dåligt. vi blev lite skamsna när småbarnen skrek och tjoade och vi bara ville av. var hände med ungdomen liksom? hihi. sjuuukt mysig dag!

och igår. jaa igår var den finaste festkvällen på länge. jag var i himmelriket. först var jag inte alls pepp och ville bara krypa under täcket och sova. men jag blev pepp av lite fredagsmusik och sen var jag igång! så en cykelfärd senare befann jag mig hos sara som blir 19 år idag! grattis! det var så himla fint alltsammans och jag och pau hade snack om att det är för lite hemmafester. så vi får köra mer på det. sen fick hon höra om BP-festen och jag var så himla nervös. så efter lite öl hit och dit var jag perfekt! festen på rönnen var så jävla bra! jag kramade folket hejdå vid halvfem tiden och man ville inte alls gå egentligen. men vi ska ses igen. det är ett måste! perfekt kväll!

det får räcka med skrivandet nu. jag är off idag. fick iaf i mig en redig smörgås på stan med charlotte. helt sjukt att jag kom hem fem och nu är den två och jag har hunnit fika i två timmar och sitta här i två. kollat på roliga bilder från igår! det känns skönt. men nu ska jag börja skriva på mina labbrapporter. yes :(

Indiana Jones 4

faen. min lön har inte kommit in än. men förhoppningsvis ska jag inte slösa mer än 700 kr idag.. hehe
här kommer ludde och marco på bild
vi såg indiana jones 4 igår med amir och fredrik. det var fint och brao! såklart ser jag x som jag alltid stöter på när jag går på konserter eller filmer. vi sa inte hej. precis som på nyår. jag vet inte ens om han såg mig men japp. lite jobbigt. men filmen var jaa, som jag trodde. en fjärde film blir väl aldrig superduper så den var väl på den nivån som jag förväntade mig. mindre bra än de andra tre filmerna. men äändå bra. hallå, det är indiana jones vi talar om!

idag ska vi åka karuseller och äta karameller

image745 image746

HAHAHA

en snubbe från OnOff ringde precis och frågade efter min mamma. "jag har en sak som väntar här på henne"
BUSTED! då vet jag att jag får en mp3 i studentpresent eller vad tusan det är man använder sig av. bara det spelar upp musik. kanske ipod? jag är off. men sååå dumt. ringde mamma och sa det. hon var knäpptyst en stund sen började hon fnittra och komma med dåliga ursäkter. älskar mammi.

nu är det meningen att jag ska hinna gå lite i stan, växla pengar, hämta lönespecifikation på jobbet, duscha, fixa mig, skriva lite på svenskan och så fram tills tåget går till köpenhamn klockan 13.02. wee. tror inte jag orkar finjustera svenskan något speciellt. skulle gjort det igår men då såg jag indiana jones med killarna!
wah wah!

bakken!

när man ser dessa bilderna blir man helt saknig. hihi
hoppas det blir kul imorgon med
annars är man ju 19 nu så man kan ju ta till spriten
höhöh

image744

no country for old men

jag såg en helt fantastisk film igår!
bröderna coen var igång igen och regisserade och det var genialt!
hela alltet var helt underbart! handlingen, scriptan, skådespelarna, platsen, allt!
jag älskar att få se sådana filmer då man bara blir wah wow wooow! det ger mig en kick.

igår blev det "no country for old men"
oh my vad den var bra!
tänk er! öken i texas, mitt ute i ingenstans! en jägare kommer fram till en plats där det finns lik överallt, hundar som människor och övergivna bilar. jägaren kommer över en väska full med miljontals pengar och bestämmer sig för att ta dem. självklart får han en lönnmördare efter sig i form av den skickliga skådespelaren javier bardem (oscar bästa manliga biroll) men jägaren ger sig inte. det blir krig i form av häftiga vapen, nervkittlande gömställen och läskiga amerikanska hotellrum som man bara tänker "psycho" på. ja, ni har kanske inte sett den filmen. men det är något med de där motellrummen mitt ute i ingenstans i usa. freaky. hur som. det låter väldigt förutsägbart osv och det kan jag väl hålla med om. man tänker har man inte sett detta förr? nej! visst, det märks att det är bröderna coen som gjort filmen men ååh den är så skicklig och underbar! jag ryser när jag tänker på den! allt klickar perfekt. den är en femma. utan tvekan. ser jag den igen kommer jag säkerligen att hitta något annat klurigt som jag inte såg första gången.
så gillar ni film så borde ni se den!

image741

 

såhär känns jag idag

image740

today is a good day

ingen skola idag. jippy! det borde alltid vara såhär. sen är det ingen skola imorgon heller förutom för dom som tentar om matte d eller dom som har prov i matte e. men ändå måste jag ta mig dit för att lämna in min artikel om modernismen. sitter här och klurar lite mer på den. är väl snart klar men jaa det är så mycket som klickar och inte klickar att jag blir galen! så himla länge sen jag skrev en artikel, uppsats eller något. så det känns knäppt och luddigt. men att få prata psykologi igen är underbart! gotta love it! men jag tycker inte att 3-4 sidor på datorn räcker för det. haha. nåja. jag ska väl halvskriva det nu och sen ta mig in i duschen. för uschamaja vad mitt hår är äckligt. kul info va? jag måste spara ut det lite till tågluffen ju. visst ja! jag och charlotte ska starta en blogg om vår resa. måste bara träffa henne och prata om allt! för det närmar ju sig för sjutton nu! om två månader är vi antingen i amsterdam eller i prag! weeeeee

the heart of life

liite stolt ändå. jag har redan hunnit skriva på min artikel. det går alltså hyffsat bra. jag är dålig på just det här med artiklar och hur man ska forma dem. men jag kör mitt eget race och sen får mamma hjälpa mig med lite justeringar hit och dit. det är iaf fint att det ska handla om modernismen och lite om ens efna tankar kring det. det betyder MYCKET psykologi och mycket frågeställningar. gotta love it. fan, enda roliga ämnet iår och något som jag verkligen var bäst på. så detta ska nog gå bra. om jag orkar. hihi.

what to do

igår chillade jag satan i gatan med anna. det behövdes. så himla mycket prov och skit nu men igår var det tid att vila lite efter biotekniken. vi såg into the wild (ååh) och lite av eurovision song contest, zz
sen somnade jag tidigt och snarkade. nu sitter jag här. borde börja med mina labbrapporter och inlämningen i svenskan. men den där orken finns liksom inte. usch. sen vill jag ha skor till studenten men usch vad jag inte orkar leta. jag vill bara stänga in mig idag och se tusen fina filmer. men enda skillnaden på de där dagarna är att jag idag faktiskt mår bra och känner för en sitta inne dag. sen har jag hela planet earth boxen som sitter och väntar på mig med..

skitöö

jag får jobba lite i sommar innan jag åker. det känns faktiskt fint och bra. tråkigt men roligt med pengar. pengar betyder mer resor. så wee.
min chef har ordnat med det första av sommaren och då ingen knappt har semester. fööörutom en som vi kan kalla satkärring. och det ser ut som att jag fått hela hennes schema! nästan iaf =) så vecka 25 jobbar jag. alltså 16-22 juni. är ledig midsommarafton men börjar 10 och slutar 18 dagen efter. det är ob och golv så jag ska inte klaga. liite jobb. sen hoppas jag att jag får hela vecka 27 och 28 då lite fler har semester. får väl reda på det snart.

åååh orkar inte provet imorgonbittiiii. är först och främst van vid att börja 11.40 på tisdagar nu i 3 veckors tid då projektet är slut och sen känner jag mig inte särskilt förberedd. jag vill bara somna in nu och vakna upp imorgonbitti och kunna allt! sätta ett fint vg eller mvg och sen är det klart! jag kan ju bioteknik egentligen. men inte just nu. inte när jag har noll motivation. min hjärnkapacitet står verkligen still för tillfället. det är tråkigt, men sant. hur är det för er alla andra? mvggggg rakt igenom tippar jag på.

fyfan

jag är så trött på detta eländiga skitet. det är så jäkla svårt att gå natur! jag ångrar det så himla mycket i nuläget! kunde kämpat mindre, fått bättre betyg och haft roligare på nån samhällslinje. fyfaaaaaaaaaaaan vad jag ska hem och sova nonstop fram till fredag efter provet imorgon. det känns lite så. är så himla trött och eländig och vill bara att det ska bli juli så jag kan åka iväg och träffa nya spännande människor, inte tänka på skolan och se fantastiska platser. åååh jag längtar! längtar till det tio gånger mer än till studenten. är jag konstig?

men fredagen var kul =)

orkar inte skriva en massa för min rygg gör för ont och jag måste kolla cityakuten/plugga. men det var en fin kväll med anna och lite pappa robinsson som ville förfesta =)

image737   image738

image739

grrrrrrrr

äckelpäckelläraren har gett mig ångest. jag har tydligen 2 labbar till att lämna in i biotekniken! sen gick min redovisning inte fullt så bra som jag hade hoppats idag. faan. men den lämnas in med iaf. sen måste jag sätta vg på provet imorgon för att få vg i kursen. fast jag har gjort en massa mvg arbeten och skrivit vg prov. whats up liksom?! plåga mig, gör det. :(
inte för att vg är sådär värst mycket men nu i slutet är det. jag är trött på skolan och trött efter en lång jävla jobbehelg. jag somnade 2 inatt för att jag satt uppe och skrev arbetet/snackade på msn med diverse folk. så just nu vill jag bara sova. men 8.15 imorgonbitti blir det bioteknik. weee. funderar starkt på att gå hem efter det. sova lite. sen skriva svensk arbetet som jag inte börjat på :'( och elisa labben. och den andra. sen plugga lite historia tills nästa vecka. ghaaaa jag trodde det var över idag. ack så fel jag hade.

free like a bird

gårdagen i bild

image731image732
image733
image734image735
image736


my favorite

som jag faktiskt hört förr men icke visste jag att det var niii
ååååh jag vill dansa hela natten lång!

ENJOY!!


PEPP

det är sånt som får mig på topphumör!
att hitta "nya" band. det är ju inget nytt i england men för fasen! varför får vi aldrig hit dom förrän 2 år efter? så var det med kooks. det saaabbar!

kolla pojkarna i the wombats! kanske skulle säga det!!

image729

image730

i did it again!

jag har hittat ett nytt fett band!!
straight from england (vad annars?)
minns att jag och anna(?) snackade om det en dag för länge sedan. att av alla band jag lyssnar på så är fan 9/10 av dom engelska. i liiike it!

19!

ååh vilken underbar dag det var igår!
jag fick sovmorgon och sen var det bara skola 10-12. sen mös jag lite hemma med bob dylan och sen kom morfar så åt vi lite glass. efter det blev det mys i parken med det gamla trädet och det var fint! jag fick en present om hur jag ska försöka att inte bli singel. hann få en kram av anna med och det var fint! mina kusiner ringde och grattade mig (förutom dumma viktor) och mostrarna med! fick en fin kväll med mamma med god mat och mycket snack! sen ringde jeppe och det var så himla fint och roligt! kom på hur jävla mycket vi saknar varandra. slutet gott, allting gott. det var inte så pjåkigt att fylla 19 ändå =)

jag är tillbaka för stunden

åhååjaja. det är så himla fint väder idag. ändå mår jag lite dåligt.
kunde inte sova inatt och kunde inte äta imorse. kunde inte alls pricka någonting rätt på fysikprovet. det hela klickade inte. jag är helt off just nu. jag kan ju detta. men icke. det var jag och tusen andra som det gick dåligt för. riktigt tråkigt. men efter lite gråt och så i telefonen med mamma för att få ut skitet när jag kom hem så ska jag släppa det. finns inget mer att göra åt saken. det är som det är. tråkigt nog.

dagens schema är att klippa mig klockan två. bara topparna då. orkar inte något annat. vill ha långt hår i sommar. sen ska jag nog mest försöka börja lite på biotekniken och sova. och äta. är förbaskat hungrig nu.

,

should i stay or should i go

RSS 2.0