jadå

imorgon ska jag lära nathalie kassan på ica!
opp i ottan!
men först ska jag länka tågluffsbloggen och titta på min fina ryggsäck

ehehe

http://europebytrain.blogg.se/

bajsa på jobb

seriöst, somnade nästan till några gånger på jobbet idag. men så känns det fint att veta att det är helg och att man hovar in sisådär 215 kr i timmen. men fyfan för att jobba dagen efter en utekväll. kunde ju inte somna inatt och sov dåligt imorse med. så jag funderar på att sussa sött om nån halvtimme.

japp, kb igår. DET SÖG BIGTIME. min och annas lilla förfest var hur fin som helst. men att komma till kb med lite folk och extremt dålig musik var inte alls någon höjdare. men, alla gånger kan inte vara bra! det känns verkligen som att malmö är över för mig. jag behöver verkligen komma härifrån. ut ur denna bubblan. uh.

nej nu är det 14 dagar, 22 h och 23 minuter kvar tills jag åker!
men vem räknar liksom..

I know I´m ready


belief

det blev ingen stuga med killarna idag. jag mådde "kasst" inatt och imorse ville jag inte alls lämna sängen. så, another day. man ska ju inte tvinga fram något. iställer chillar jag idag och mår bra. för bra. har ätit pizza för första gången på jag vet inte hur länge. sen sitter jag med ett dussin skvallertidningar som jag hämtade upp igår. det är najs! jag fick även med mig 3 resetidningar. fan, är det normalt att ha resfeber nästan tre veckor innan man åker? men ååh vad charlotte är jobbig. hon får mig att känna mig som en person som bara klänger efter henne hela tiden. jag har frågat om vi kan ses och fixa med boendet 4 gånger nu! alla gångerna har hon sagt ja och sen avbokat i sista sekund. det är tråkigt. =/ kan inte hjälpas, men jag är besviken. det är europa, det är högsäsong. vill vi ha billigt och bra boende nu så är det hög tid att boka.

annars är det chill just nu. mitt internet är igång, jag är ledig idag och imorgon och lönen trillade in på kontot idag. det är svårt att inte springa iväg till stan och slösa upp allt nu. speciellt när jag kollar i mina modetidningar och ser hur mycket fint som helst! men jag ska hålla mig.
usch, en sak som är fett tråkigt just nu är att min kamera gått sönder. jag som ville ha med den till tågluffen. det känns sådär att behöva köpa en splitterny precis innan och veta att det finns en stor risk att den blir snodd eller borttappad. men, det finns ju billiga alternativ. vi får la se. nu ska jag leta vidare lite på internet efter saker att göra i de olika städerna och samtidigt njuta av john mayers underbara röst.

bless


where the streets have no names

ååååååååååååh
om 33 minuter börjar jag jobba. på riktigt. ååångest. 5 dagar i veckan i 1 månad. period. blöh. kommer bara att vara ledig på vardagar. så work work alla helgdagar fram tills vi åker. VI ÅÅÅÅÅKER. helt sjukt!
igår köpte vi interrail och bokade nattåg till berlin. 13 juli 21.32 ååååååååååååååker jag! WAHWAHWAH
tills dess ska jag jobba och försöka göra det bästa av situationen. kolla massa filmer och umgås med vänner!

student

fina dagar!
idag tog jag mig upp i ottan för att träffa charlotte på bo01 9.30. vi badade och skvalade
det var najs!
nu vill jag lägga mig ner och sova men man missar ju så mycket då!
måste in en sväng till stan och leta sista till studenten
jaa, studenten! får skylla på att det är därför jag är inaktiv på bloggen

RSS 2.0