titta så fint!

Jag hittade dessa söta ljusslingor idag på lagerhaus. De är mysiga och det värmer lite i mitt trista rum. Man kan aldrig få nog av småsaker som piffar upp stämningen lite. Det är kanske dags att ta en tripp till IKEA snart.


image429

För övrigt älskar jag min elefant och min kaktus som tyvärr inte är så snäll tillbaka..

orka med mig just nu

Det är alltid härligt att få något gjort. Jag har skrivit mitt pm till det muntliga nationella provet i svenska, yes! En till sak som man kan bocka av då.
Mamma ska ställa klockan till mig imorgon och så ska jag börja plugga. Sen blir det fika klockan tolv med Charlotte på nåt mysigt ställe hon valt ut någonstans mellan möllan och triangeln. Efter det jobb och sen hem och sova. Efter det fredag och slappa eller plugga. Jag hoppas verkligen att allt sådant verkligen slår in nu. Jag måste ta tag i matten och plugga lite samhälle varje dag så att jag inte sitter där dagen innan provet med alla dessa sidor och inte förstår någonting. Okej, sluta hyperventilera nu linn. Du har två veckor på dig! Projektarbetet måste också tas tag i. Usch jag känner att mina ångestfyllda inlägg sakta men väldigt säkert kommer tillbaka som för två veckor sedan. Matteprov om två veckor, jag svimmar snart. Att jag och Viktor snackat oss igenom alla mattelektioner är en sak vi lär ångra nu..

nakenchock

Imorgon ska jag fika med Charlotte. Blir nog mysigt =) Du behövs!
Sedan blir det jobb från fem till obestämd tid. Jag var tvungen att säga nej till rationell iom en massa jobb på ica nu. Det sved lite men men.
Jag tänkte försöka bli klar med svenskan innan skolan börjar. Jag vet inte hur lång tid jag har på mig med det. Annars plugga matte om jag orkar, det är hemskt men oj vad jag släppt det =/

Men på fredag. Då vill jag festa! Är någon på så är det bara att säga till. En del ska jobba och en del ska fira födelsedagar och en del ska bara se billie på kb och sen gå hem. Jag hoppas att något kul händer!
I need the booze right now..

happy halloween

Det är hemskt att skriva det men jag tvingade kusinen till två-tre affärer idag för att få tag på min älskade cola light lime. Det är i sådana här tider som det verkligen behövs.
Annars har vi sett lite desperate housewives avsnitt som var alldeles för långt gångna. Snacka om chock när ett par gifte sig och vi inte ens hade en aning om att de var tillsammans igen. Guess who..
För övrigt har jag köpt ljusslingor som jag nog ska hänga upp i mitt fönster. Jag hoppas att det piggar upp vardagen lite.

Vet ni, det är halloween idag, det hade jag glömt.

så fint så fint så fint

För er som inte har sett Amelie från montmartre så se inte detta klipp.
Det är ju så fint så man ryser. Man vill bara se klippet om och om igen!

hit the shower

Nej nu har jag degat här för länge!
Nu ska jag duscha sen kanske det är läge att ringa min kära kusin.
Men hon är alltid så upptagen nuförtiden med sina nya gymnasievänner så vi får väl se om mobbade linn har någon att umgås med idag.

ÅH vad jag blev sugen på en såndär smörgås med kyckling i från Espresso House. Och en cola light på det. Mums!

cobracobracobracobracobracobracobracobra

image428     

   

     

SNAKE!

Coco Mademoiselle

Det känns skönt att jag i stort sett tänkt ut hur mitt muntliga svenska tal ska vara. Jag ska bara skriva ett pm och öva in lite mer så att det blir till fem minuter.
Annars har jag kollat in Chanels nya reklam för parfymen Coco Mademoiselle med Kiera Knightley och den är fin. Hennes klänning är bedårande. Ja, se själv!

 

veckans så här långt

  •  Träffa Jennifer och fika
  •  Plugga samhälle
  •  Skaffa en råtta
  • Träffa Charlotte för en fika
  •  Skriva lite mer på projektarbetet
  • Jobba, jobba, jobba hela helgen igen
  • Börja tänka ut muntliga svensk nationella
  • Skriva pm till svenska nationella
  • Skriva engelskt brev
  • Biotekniken
  • Inventera varor på jobbet, 17-21 på torsdag. Sist de gjorde det fick de hålla på till halv tolv..
  • Läsa ut min bok
  • Hämta tidningar hos Viktor
  • Träffa Morfar
  • Inte se SMK =/
  • Rensa ut och städa garderoben
  • Fixa med min kamera så att jag kan ladda upp höstbilderna till min kära dator
  • Se film!
  • Ge blod
  • Festa fredag?

Mer kommer garanterat. Jag ville bara stryka lite nu.


onsdag

Åh vilken jobbig dag det var igår. Jag höll på att göra en Charlotte under besöket (svimma) men jag fick dricka massa vatten och stanna kvar snällt. Ni anar inte vilken brist det råder på blod i Malmö och Lund. Seså, gå och gör en god gärning!
Sedan var det restaurangbesöket. Jag klarade tyvärr inte av att vara kvar där. Det blev för jobbigt med allt folk. Fick gå hem och få ur mig lite skit för att sedan somna tidigt.
Nu har jag sovit i 12 timmar och känner mig lite bättre. Jag tror att jag ska ringa kusin Matilda och höra om hon vill ses idag. Det är väl för tidigt för att ringa nu så jag ska nog kolla igenom lite tidningar. Min bok är ju utläst och jag orkar inte dra mig till stadsbiblioteket än.


image419

ge blod ge blod ge blod

Nu ska jag släpa mig till blodcentralen, lika bra att få det överstökat. Fan vad hängig man blir efter det. Undrar hur denna dag blir då. Jag får dricka massa vatten.

Mamma är snäll och hon förstår. Ikväll ska vi på kinarestaurang och prata massa, om jobbiga och roliga saker. Jag är glad att jag har henne. Fast jag bara har henne är det inget att klaga på i den vägen. Hon är allt, hon är bäst!
 Det enda mesiga med henne är att hon är rädd för sprutor och nästan svimmar vid åsynen av dem men det är en hemlis!
Världens bästa mamma och världens bästa vän. Jag vet inte vad jag gjort utan henne. Åh, nu blir jag blödig igen. Men ni vet att det är så. Ni har sett oss tillsammans. Det suger att bara ha en mamma och inte pappa. Men ja. Ni förstår.
Nu ska jag gå och ge massa blod.

bless.

,

Brevet damp ner på golvet för en halvtimme sedan.
Det enda svaret jag fick var jag håper allt er bra med deg.
Nu ska jag frossa i ben&jerrys och drömma mig bort.
För just nu är det bara skit, vill inte komma från en sån skit.
Vill inte detta.

GE BLOD

Jaha. Då har man blivit kallad till blodgivarcentralen. Det är dags att ge blod. Lika bra att få det överstökat kanske. Ska sticka dit imorgon om jag känner för det då. Få det avklarat. Så himla kul är det inte. 4,5 dl är ganska mycket. Närmare en tiondel av ens blod. Men det är för en bra sak!
Bli ni också blodgivare!

lost in translation

åh vad scarlett johansson är en av mina favoritskådespelare. det skadar inte att hon är vacker som få.
här bakom kulisserna på en av elles plåtningar.

image418

jag lever i alla fall.. =)

Ja-aaa-!

Mitt studiebidrag har nu äntligen kommit in! Men att börja lägga undan 2500 kr denna månad som jag bestämt sedan innan är bara att drömma om..
Jag har 1474,94 kr som jag ska leva på denna månad. Det klarar jag, javisst! Det är inte det. Men nu när jag inte lägger undan 2500 kr till tågluffen betyder det att jag redan ligger back en månad. Lyckat? Jag ska försöka lägga undan 5000 kr nästa månad, eller iaf 4000 kr. Sparkonton kan vara bra. Se men inte röra. Ja, nästa månad är det fetelön och det mesta ska stoppas undan!
Hur kan jag jobba så mycket utan att ha några pengar i nuläget? =/

Jag håller på att ladda ner filmen nu. The Virgin Suicides ni vet. Man kan aldrig få nog av filmer! Det är bara lite tråkigt att se alla ensam. Jag sitter här och undrar vad folk gör under lovet. Pluggar, tittar på tv och film, sover, träffar folk eller njuter av det lilla, som regnet. Jaa, vad gör folk?
Usch, jag känner mig dålig som inte tog mig till Nathalie ikväll men illamåendet är kvar.
Imorgon ska jag nog ta tag i svenskan och kanske plugga lite samhällskunskap. Hälsa på morfar eller få honom att ta sig hit och tänka på hur synd det är om alla de som måste se och lyssna till lars winnerbäcks gräsliga röst.

hösten har kommit till malmö

äntligen har jag hittat min kamera och uppladdaren till den.
här är en utav mina höstbilder från pildammarna.
jag är nöjd, jag är ju trots allt ingen mästarfotograf (som min syster).


image417


åh, åh ÅH!

Okej nu snor jag en youtube film av en bloggare som in i helvete men det struntar jag i för att alla bör få se denna video och lyssna på den underbara låten.
Bandet heter air och låten "playground love".
Kirsten Dunst och Josh Hartnett är med i filmen som heter "the virgin suicides" och Sofia Coppola har regisserat den!
Åh, varför har jag aldrig hört talas om den förr?! Hon som är en sådan bra regissör! Snacka om att brås på sin pappa! Ni kanske har sett "Marie Antoinette" eller en utav mina favoritfilmer "Lost in Translation". Dem har Sofia regisserat.
Nu ska jag leta upp filmen!


yesterday

Så mycket minnen denna låt ger.
En utav de bästa som gjorts.


could it be i like you?

Mitt nästa projekt är att tända ljus och få det mysigt i rummet mitt. Kanske lyssna på lite musik, läsa en bok eller något. Göra det bästa av lovet liksom. Vila ut sig. Jag mår massa illa idag, kan bero på mensen. Kan bero på konstig känsla i magen men lite ljus måste pigga upp. Man får ju försöka att inte deppa ner sig totalt nu när man väl har lov.

regn är fint

Det blev en riktigt mysig fika med Jennifer. Hennes trevliga pojkvän Timmy var också med. Jag förstår inte hur de klarar av att jobba så mycket och bo ensamma i Höganäs som är en och en halvtimme från Malmö och Jennifer som också går i skolan! Det är beundransvärt!
Nåja, det var riktigt trevligt och efter den långa fikan stack vi till den nya science fiction affären vid SF där jag hittade ett exemplar av Clockwork Orange. Fatta lyckan!
Så regnar det också! Det är så fint och härligt!

veckans;

  •  Träffa Jennifer och fika
  •  Plugga samhälle
  •  Skaffa en råtta
  •  Skriva lite mer på projektarbetet
  • Jobba, jobba, jobba hela helgen igen
  • Börja tänka ut muntliga svensk nationella
  • Skriva engelskt brev
  • Biotekniken
  • Inventera varor på jobbet, 17-21 på torsdag. Sist de gjorde det fick de hålla på till halv tolv..
  • Läsa ut min bok
  • Hämta tidningar hos Viktor
  • Besöka Morfar
  • Inte se SMK =/
  • Rensa ut och städa garderoben
  • Fixa med min kamera så att jag kan ladda upp höstbilderna till min kära dator
  • Se film!
  • Ge blod

Mer kommer garanterat. Jag ville bara stryka lite nu.


måndag

The Locksley är ett jävligt bra band. Checka checka!

Bara jag inte blir försenad nu!
Jag sitter här med handuken runt mig och har ingenting att ta på mig. Jag behöver en ny garderob. Och var är mitt studiebidrag frågar jag mig ännu en gång.

Denna vecka måste jag ta tag i lite saker. Det får bli ett nytt inlägg om det.

oh no

VET NI?!
Det hemskaste som kan hända!
Heleneholm, Borgar och Pauli tar studenten på en och samma dag. 4e juni.
Så jäkla dåligt!
Okej, jag känner bara Para på Pauli men ändå. Det är en av Malmös största skolor. Va fan ska Borgar ta med oss för?!
Det kommer bli helt splittrat på alla studentfester! Inte nog med att Sara går på samma skola som mig. Nu kommer det bli en massa andra studentskivor man inte kan gå på =/

pank.

VAR ÄR MITT STUDIEBIDRAG?!

lov!

Ja första dagen kunde inte börjat bättre!
Jag vaknade nio efter att ha sovit elva timmar. Ja, jag somnade vid tio igår. Var sjukt trött efter jobbet men skönt att ha det avklarat nu =) PENGAR!

Stack ner till Konsum för att köpa min älskade ostbulle men de var slut så de fick göra nya. Jag satt och väntade och lärde mig under tiden namnen på konstiga frukter som jag så pinsamt måste fråga kunderna på ica vad de heter.

Nu mumsar jag på min ostbulle medan jag kollar på discovery civilisation som handlar om sfinxerna. Egypten alltså. Jag bara älskar det!


Klockan 12 ska jag träffa Jennifer på Espresso House. Det blir nog roligt att snacka med henne. Så länge sedan sist! Länge sedan man var på Espresso House med.

Och Matilda, du kan använda ditt sånt CSN-kort på Espresso House och få 20% rabatt, bra va?




Idag är det sommartid!

Jag blev förvirrad men ja, så är det. Klockan är nu 10.26 när den egentligen är 11.26. SKÖNT!

Igår var det hur trevligt som helst med Para. Det gick inte att få stopp på oss, vi hade så mycket att prata om =)
Men vi gick hem hyffsat tidigt. Droppade in en snabb sväng om Ice för att kissa lite och hälsa på Sara Gullstrand. Sen gick vi hem och sov. Fy vad jag känner mig gammal men fy vad det var härligt!

Annars är det redan lite ångest varning på jobbet. Eller nä, ska inte säga så men jag orkar inte idag. 13-20.45
Fy farao vad det kommer att kännas bra att komma hem sen =)
Annars tänkte vi se SMK på torsdag men jag är körd. Det är inventering på jobbet 17-21. SMK börjar 20.00
Nåja, fuck det. Tråkigt bara. Para snackade om att köra på spelningen i Helsingborg på fredagen istället, vi får se hur vi gör. Man har ju redan sett dem några gånger.

Annars är jag sjukt sugen på att gå på bio! Det var så länge sedan!


puss,

Nu har jag sovit fram tills nu. Jag la mig efter sista inlägget. Ringde Viktor för en stund sedan för att göra upp planer för ikväll. Den skiten svek mig och jag trodde att jag skulle få skita i utgången. Men istället ska jag ut med Para!! Ta lite öl hit och dit och snacka massa. Så länge sedan! Som vanligt.. =/ Jag förstår inte varför det alltid tar sån tid innan vi ses igen, MEN när vi väl gör det så brukar det bli sjukt roligt!! Jag hoppas på det ikväll med :)
Ses kanske ikväll gott folk!

lördag?

Kan jag säga annat än att jag är slut? Kroppen ömmar efter jobbet och just idag fick jag min mens och just idag gör det ont i magen. Orka.
Men jag snackade med Viktor igår när jag satt och väntade på kinamaten och han ville gå ut ikväll. Vi får se. Jag känner mig gammal och mör. Men kan Erika på jobbet festa och sedan börja halv åtta imorgonbitti så kan väl jag också det! Klockan ett imorgon är det jobb. Perfekt att festa då. Men vi får se. Jag återkommer!
Nu, mat och lite slapp framför ett avsnitt av någon bra serie.

puss.

bluäh

Aaah så tråkig kväll! Jag känner mig fast! Jag vill bara ut och festa!
Alla ska det, alla vill det. Jag vill också!
Ah jag är trött på detta. Känner mig som en sjukling. Måste fan ta en kall dusch eller något.
Jag sitter t.o.m. och tänker på att plugga för att få det överstökat, på en fredagskväll! =/

,

The Connels - 74-75

yeah

JAG ÄR KLAR!
Och det blev så jävla bra!
Nu är bara frågan om min lärare tycker det är okej att jag skriver om hur man hittade något mha DNA-analys och inte hur man kunde ta fast någon eller fria någon från ett brott mha DNA-analys. Men äh, detta är mer intressant och roligt!
Jag fick ihop en bra text och jag är stolt! Det rullade på! Kanske ska finslipa lite mer sen men jag har ju 1 månad på mig! HAHAHA

detta är så spännande!

Här har ni henne
Självaste Hatshepsuts!
3000 år gammal! Det ni!
 Jag har skrivit massa fakta om henne och nu är det dags att hitta mer om hennes identifiering.
Fast jag kom på att inlämningen inte är förän den 21a November och det behövde bara vara 1-2 sidor. Det är för lite när det gäller detta!
I´m a geak! Men jag älskar gamla Egypten!
Har jag sagt att jag varit nere i Tutankhamons grav?!
Och att detta är den största upptäckten sedan Tutankhamons upptäckt?
Jag måste få tag på mer fakta om DNA-analysen, det är det som är det viktiga med detta arbetet!
Titta bara så intakt hon är! 3000 år gammal. Det är så sjukt!
Jaa, detta är min fredag =)
Hoppas alla får en fin utgång!

image416

;D

Jag ska inte skriva om några jobbiga DNA rättsfall som handlar om våldtäktsmän hit och dit. De äcklar mig.
Hittar jag bara mer fakta ska jag skriva om hur man i juni hittade faraonen Hatschepsuts mumie. Det mina vänner, DET ÄR INTRESSANT!

fredag

Idag kommer inte mamma hem från jobbet. Hon sticker direkt till en vännina i Bara. And I´m stuck here.
Jag känner mig sjuk eller något. Kan inte gå ut ikväll pga. jobbet och jag sitter fortfarande i myskläder. Detta känns inte bra. Nästa vecka ska jag ta tag i mitt liv. Men innan dess ska jag nog ta och gå ner till Konsum för att hämta en metro, köpa en ostbulle och kanske lite läsk och gottis till ikväll. Man orkar ju inte ta sig ner dit två gånger under en dag. Det är deprimerande! Jag får se om jag ens orkar ta mig ner dit. Ska också ringa mamma och fråga om hon jag bjussa på gottis, läsk och kina hämtmat till ikväll. Jag är ju trots allt ensam. Jag hade bjudit in Viktor till en filmkväll om han inte hade haft så jäkla dålig filmsmak. Nej. Den enda som nästan är i min liga när det gäller filmer är Jesper, och han är inte ens hemma =/
Jag tror jag ska leta upp "Dagboken", kanske.


Hm, jag kanske ska ta och börja med bioteknikarbetet bara för att liksom. Få det klart. Jag ska kolla upp ett fall som har kunnat lösas mha DNA-analys. Ganska häftigt faktiskt. Jag tänkte ta typ mordet på Anna Lindh eller han äckliga plastikkirurgen men så kom jag på att min lärare redan haft lite genomgångar med dem. Vafaan. Roliga snubbar det finns kvar i Sverige då? Inte illa menat, jag menar intressanta fall som finns kvar då. Jag vill ha något riktigt läskigt! Typ nåt med en seriemördare i USA som blev dömd att dö i elektriska stolen för att sedan 2 minuter efter avrättningen få fram DNA-analyser som man precis fått in och bedömma att man dömt mannen till något han inte gjort. Jag lovar er, det har hänt! Okej, kanske inte två minuter efter avrättningen men ändå.
Jag funderar på att ta en snubbe som blev dömd till livstids fängelse och då menar jag inte 12 år som det betyder i Sverige. Utan LIVSTIDS i USA. Efter 37 år eller så fick man fram nya bevis. Det var inte han som mördat. Han var helt oskyldig. Hur fan kan man gå vidare med sitt liv efter 37 år? Hur fan kan någon göra nåt sånt. Usch, sånt mår man helt dåligt av. Samma som FNs förra generalsekreterare Kofi Annan när han fick sitta inne i en massa år.
Usch. Jaa han hade jag velat skriva om, men det handlar ju inte om DNA-analyser.

Ostbulle?

jag har vaknat

Snart vankas Halloween. Det känns lite sådär kul och bra. Vi borde bättra på traditionerna här i Sverige!
Kolla in denna video =)
Mysig musik till den på köpet

sista saken

Jag fick lön idag. 287 kr för september månad. 3 timmars jobb. Mer än så hann jag inte jobba förän vi gick in i en ny månad. Attans, varför sökte man inte jobbet tidigare? Nåja, jag får gotta mig med att det bara är för 3 timmar och att jag får mer nästa månad.

natti

hemma

Ett när&fjärran avsnitt med doggedogelito, en film (bourne ultimatum), sjuka youtubeklipp och massa snack och musik senare så är jag nu hemma.
Kalle bor fint och det var trevligt att ses igen. Alldeles för länge sedan sist.
Nu har jag ätit lite knäckebröd och druckit en cola och är helt slut. Klockan är sova.

natti.

thinking about those days

image415

,

att ett mail kan göra så mycket för en

åh,

Jag ska till Kalle senare idag. Jag tror han skippar matten och umgås med mig istället. Vi ska drömma oss bort i hans nya lya. Han ska lära mig dricka kaffe och vi ska lyssna massa på musik!
Jag ska låtsas att jag är i montmartre och bara går runt och strosar. Det är mysigt. Jag vill också till Paris en dag. Faktiskt. Oh vad jag ska resa!
Men först ska jag ge magen lite köttbullar med makaroner. ÅH, lady och lufsen i Paris!

image414

att resa iväg

nu dricker jag cola igen, det var billiga på araben här nere. fy fy linn!
alla bara reser
min mamma till thailand snart
ludde till sydafrika!
marco och arvid till amsterdam som jag så snällt tackade nej till
och en massa i min klass som inte gör annat än att snacka om sina resor
en dag ska jag skriva ett fett jävla inlägg om maria och hennes snack om den där killen i belgien
inte ett taskigt inlägg, bara ett konstaterande eller något. det är konstigt det där
jag är väl bara avundsjuk. inte på maria. men på folk som får resa iväg. fy vad jag ska resa i mitt liv!

nyår i reykjavik?

Jag har ju tänkt på att fira nyår i Reykjavik med min kusin Hafdís som nog många vet vid det här laget.
Det känns som att man aldrig kommer igång med något här i Malmö. Det är antingen en spontanresa till Ronneby eller en spontanfest till nån man halvkänner och slutat umgås med. Det hela har blivit bra. Det har blivit tre fina nyår på raken. Men jag vill till Island och europas partystad nr 1. Men sen kommer det där med pengar. Jag har, men då får man snåla tusan när man är där och när man kommer hem. Men jag vet inte. Det är bara tankar och funderingar. Det är också som Matilda sa idag. Att nu är vi arton år, vi är myndiga. Vi kan ha fin middag hemma hos nån och sen gå ut. Men blir det då inte bara som en vanlig utekväll?
Ja, jag får se. Det är inte så att Island försvinner. Det finns massa med nyår man kan fira där. Någon dag snart ska jag hälsa på Hafdís där. Egen lya i Reykjavik är inte helt fel..
Vi får se hur det blir,
nu ska jag gå och göra något.

dagens kroatienbild

TOMMY!

image413

torsdag

Fin dag idag. Har precis kommit hem från stan. Fikade länge med Matilda, myspys! Sen stack jag till stan en sväng för att testa parfymer. Yeah jag tror att jag hittat en!

Imorgon ska folk ut och festa. Mamma ska bort. Jag är fast här hemma. Inte lönt att gå ut eftersom jag börjar 7.45 på lördag morgon. Jajaa.

SMK nästa torsdag. Är folk på mer än jag och Matilda?

naijti

Min nya sysselsättning är att kasta får på folk. Gotta love it.
Ska läsa nu eller nåt.
Fika imorgon halv tolv på vinyl med matilda. It´s a date then.

hihii

Jag försöker hitta min sån där kamera uppladdningsgrej men jag hittar den inte!
Jag som tog en massa wannabe ludde fina höstbilder igår!
Alltså jag har ingenting att göra. Vad gör folk?
Det känns som att jag går teknik inredning och arkitektur nu. Hehe.

hittade lite old pics, enjoy



image404

image405

image406

image407

image408

image409

image410

image411

image412

sommar och sol

image403

den ständigt återkommande bilden
men min kusin är ju så bra!

shoppingdags?

Snart sticker mamma till Thailand. Det betyder att jag måste hitta en parfym och en skinnväska som hon kan köpa där nere. Jag är inte mycket för sånt annars, det är mest ta med dig en sjal eller något men jag ser faktiskt fram emot detta. Lite. Fast hon är den som ska åka och inte jag..
Nåja, imorgon ska jag nog in till stan en sväng och leta efter en potentiell parfym och kanske en väska. Först ska jag se om pengar har rullat in på mitt konto. Förmodligen fel dag men man kan väl alltid hoppas?

image402

onsdag

Idag har jag varit på Ikea med morfar. Vi käkade svensson mat och sen fick jag köra för första gången på parkeringen! AAH! Det var kul! Vad som är mindre kul är att jag letat i varenda videobutik efter ett exemplar av filmen a clockwork orange. Det fanns hopp en tid när jag stod inne på Videomix vid Amiralsgatan men hoppet släktes nästan lika snabbt som det kom till. Ni förstår. De hade filmen men de kunde inte hitta den! Jaja, jag hyrde en annan film istället. Det är sjukt så länge sedan jag hyrt en film faktiskt. Tänkte ett tag att jag kanske tjänat in en hacka på det eftersom jag alltid hyrde film förr men nu dricker jag alltid cola light lime istället. Bummer.

Mamma är hemma och vi ska äta maud snart. Ikväll är det bonde söker fru och vi ska skratta lite till. Skåningen är så söt så. Hahaha.
Nej seriöst. Ta tag i ditt liv linn.
Nu fick jag reda på att jag ska jobba nästa torsdag med. Inventering i affären, mer pengar. Ja tack.

,

Jag lyssnar på clash och är en riktig rockfanatiker. Ja, fan vad jag är det.
Fuck off liksom. Lyckas jag?
.. Better work on my image, eh?

It's always tease, tease, tease
You're happy when I'm on my knees
One day is fine and next it's black
So if you want me off your back
Well, come on and let me know
Should I stay or should I go?


VIKTIGT INLÄGG!

Okej. Jag skrev precis ett mega inlägg men hela bloggen blev sur och gjorde uppror precis när jag var klar. Vips så var allt borta. Hatar sånt.
Nåja. Jag snackade om Kroatien resan nästa år.
Alltså vadå den eventuella Kroatien-resan? DEN BLIR AV! Spara för tusan!!
Jag, Viktor och Charlotte tågluffar och sedan hamnar vi någonstans i Kroatien och softar med er i en vecka eller två. Ni får inte ge upp redan! Vi har precis börjat spara!
Jaa sen det där med att spara. Jag hade 4000 kr, nu har jag 500 kr. Men jag behövde kläder och jag behövde festa och jag behövde slösa lite. Jag har ju ett jobb nu och studiebidraget kommer in om nån dag. Sen tänkte jag att om jag börjar att spara från och med nästa månad fram till slutet av maj månad kommer jag att ha 20 000 kr som vi sa. Det gäller bara att spara 2 500 kr varje månad. Aj. Det ska gå! Jag har för tusan en såkallad fast lön på Ica och sen är det ju studiebidraget med. I will make it! Fedelön nästa månad med så det känns bra. Då kanske jag kan stoppa undan lite mer än 2 500 kr. Det handlar ju trots allt om att få in de där 20 000 kronorna så fort som möjligt för att sedan slänga in dom på mitt sparkonto och inte röra förän i juli. Ja, det får bli då nån gång som vi åker eftersom Beggy (min moster) redan bokat in en resa till Island där Viktor ska med. Så nu vet ni det. Dom kommer tillbaka typ den åttonde juli eller något. Men det är lugnt! Det är mitt i sommaren då!

Vem funderar eller ska med? Och hur mycket har ni sparat ihop eller ska spara?
Lyx för er som inte behöver spara 20 000  kr!

image400


image401

tisdag

Gytt att sova. Sova lite mer kanske. Äta kanske är dags, sist var igår.
Gytt att sova.

bless.


home sweet home

Hemma från min extremt långa runda. Men mysigt, riktigt fint väder! Mat har jag också hunnit handla!
Nu ska jag sova lite tror jag. Hela den här veckan handlar ju om att vila ut =)

dregel

ooh jag kom nyss på en sak som ja drömde inatt!
Jag ville inte vakna! Ja okej, då kanske jag drömde den imorse. Anyway! Det var idrott på Heleneholm och min klass hade hur tråkigt som helst med Lotta. Ingen orkade ge järnet förutom Theo och ja, då gav vi andra upp. Vet ni att när Theo kommer springande i fotboll eller något hoppar alla undan, t.o.m. killarna. Han är riktigt läskig när han riktigt öppnar sina annars små ögon, nästan dreglar ur munnen och sätter på sitt arga och hånfulla leende så finns det inga ord för hans läskighet. Sedan springer han över allt han kan, och jag menar det. I början av ettan var jag livrädd för honom. Det efter att han totalt krashat mig på en gympalektion och sedan sagt OJ och skrattat för att sticka vidare. Han är snäll egentligen, men när det kommer till idrott har han "killer-instict".
Nåja, för att komma tillbaka till idrotten som vi ändå var på men det blev en liten annan vändning. Jag drömde att världens snyggaste man (enligt min smak) kom in genom dörrarna och sa till Lotta att han skulle ta över. Hon blev helt mållös och var på vippen att säga ifrån men vi släpade iväg henne. Så var han underbar mot mig och hatade alla tjejerna. Jag hämtade en bandyboll till honom som låg på soptippen! HAHAHA jag vet, sjukaste drömmen. Men den var så underbar! Nu när jag vaknat förstår jag att han utnyttjade mig ifråga om bandybollen. Han ville ju inte själv gå dit och hämta den bland alla snusksaker.

godermorgon

Idag är en ny dag!
Jag vaknade för en halvtimme sedan, ganska tidigt ändå sådär nu när man har lov =)
Jag är inne på msn och ingen från min klass är där. sömntutor.
Jag har lite uppdrag idag som jag finner väldigt spännande!
Här ska ni få höra! Jag ska gå en runda i pildammarna nu och kanske ta ett foto eller två. Sedan ska jag sticka till Netto på mammas begäran för att köpa potatis, mjölk, bröd, juice och toapapper. YES! Jag kom ihåg! Eller var det något jag glömde så har jag ju glömt det så då är det ingen meningen att säga att jag kom ihåg det egentligen. Nåja. Sedan tänkte jag göra mig en milkshake och vara lite sådär onyttig men det är ju så gott! Kanske ska försöka få hit min kusin så vi kan gotta tillsammans. Men det jag skulle säga var att jag ska ut och leta efter filmen a clockwork orange. Fattar ni så länge jag letat efter den?! Så ska vi se den på psykologin på torsdag som jag inte ska vara med på eftersom vi är på praktikvecka. Jag vill inte missa något och den verkar så bra! Men jag berättar senare hur det gick.

ciao

natti

Fy fan vad seg jag blivit. 7 km gick. Det gick dock jävligt trögt, men det gick. Haha gick inte nu. Det fick bli till att springa. Alltid något.
Ska sova gott inatt.

finnish

Det är kul att veta att vissa bryr sig och andra inte.
Jag har fått nog av det. Sådana personer som bara vill ses när de har lust med det och prata när de mår dåligt. Sådana personer som favoriserar andra för att de hela tiden måste fästa sig vid någon och skiter i alla andra under tiden. Sådana personer som bara vill ha en på deras vilkor men inte kan ge tillbaka. Det har jag varit med för allt för ofta. Ta bara Norge.
Nu skiter jag i detta.
Jag mår dåligt som det är och det ska inte få dra ner mig ännu mer.
Nu ska jag ut och gå.

bless.

hihi

ÄNTLIGEN KLAR MED RENSKRIVNINGEN!
Det var mer än vad jag trodde. Fy vad jag varit duktig idag!

puss

Snackar med Jennifer. Fy vad jag saknar den tjejen. Vi har båda förändrats så mycket sedan högstadiet om man tänker efter. Det ska bli kul att ses under lovet. Hela familjen Bask har ju flyttat från henne till USA.
Sist vi sågs var dagen innan Kroatien. Fan vad den tjejen kan snacka nuförtiden! Nej det ska bli kul att ses =)
Nu ska jag verkligen försöka ta tag i arbetet.
Nu börjar folk komma hem igen. Jag vill fika men orkar ändå inte. Arbete ska jag skriva ja.
Hejdå.

dagens;

  • Renskriva samhällsanteckningarna
  • Skriva lite på projektarbetet om Skinner
  • Skala potatisar, hihi
  • Dona lite med photoshop
  • Läsa mina skvallertidningar
  • Träffa morfar

Jag tänkte skriva springa men jag tror inte det kommer att hända idag. Med tanke på min lista är det så himla slappt idag. Så jag skiter i det.


clocks

Jag fick dåligt samvete i fredags när jag träffade Charlotte. Hon har sparat 15000 till resan. Jag har noll. Eller fortsätter jag såhär så ligger jag på minus. Men samtidigt. Jag får pengar i slutet av November, mycket pengar. Tills dess får jag unna mig lite som mamma säger. Jag behöver en jacka, en vinterjacka. En fin en. hittar jag inte en håller jag mig till min skinnjacka. Kallt som tusan men snygg som få.

Som ni kanske märkt har jag tagit en längre paus. Jag kan inte jobba nonstop. Jag är mer inställd på 20 minuter jobba, en timme rast. Bara jag skriver klart samhället idag och om projektarbetet, haha skojade. Men det första och lite till på projektet. Fan vad grym jag är. Jag sa ju bara samhället från början. Jag ska starta lugnt. Men ska jag vara ärlig så har jag haft så jävla mycket i skolan på sistonde (ja, jag vet att jag klagar) att jag inte kan tagga ner. Det är ändå ingen som är ledig nu av mina vänner så varför inte köra på?
Nästa vecka är det lov. Då är det fan lov. Tråkigt är bara att jag tog på mig att jobba hela helgen och hela nästa helg. Det betyder knappt fest. Eller kanske nästa igen eller på lördag. Jag börjar sent då om jag inte minns fel.
Nej fan ska jag ta och fortsätta med Skinner så jag kan stryka lite. Ska bara göra en lista i ett nytt inlägg.
Det blev som Kim sa. En jävla massa inlägg eftersom jag är ledig. En jävla massa onödiga inlägg om ni frågar mig.

image399

mammas foto

fika?

hehe, måste bara påpeka en sak. En massa från min klass skiter i projektjobbet. Vi chillar på msn istället.
Två veckors lov!!
Hallelujah-moment. Och jag som inte ens gillar Idol..

råååtta!

YES
Jag har skrivit över en sida om Pavlov. Det finns ju hur mycket som helst att skriva om! Jag menar, 30 sidor projektarbete kändes mycket innan men att på en halvtimme skrivit ihop det känns skönt. Det är liksom en start. Jag hoppas våra lärare tycker det är okej. Det blir psykologi/biologi. Det är ju ändå lite natur i det. Hihi. Och det är bra mycket roligare! Jag ska skriva om Skinner innan denna dag är över. Ni som läst psykologi förstår kanske att det är hans experiment vi ska göra. Pavlovs blir nog för svårt på en råtta, men man vet aldrig. Vafan, massa klagar på vårt arbete men lärarna och jag tycker att det är en rolig idé. Orka med folk som försöker framställa huvudvärkstabletter, utgå från ett recept som de printat ut och sedan inte ens få testa tabletterna. Man kan ju bara softa sig förbi då! ONÖDIGT! Roligare att testa på saker på riktigt. Och jag tror att detta experiment är perfekt för mig och min kusin. Vi är lika flummiga båda två. Men bara tanken på att hålla i en råtta är äckligt.
VAD TYCKER NI? LÅTER VÅRT ARBETE SOM EN BRA OCH ROLIG IDÉ?

Behaviorismen och sånt där

Dadaaa!
Jag har skrivit 2 rader om projektarbetet! Snackade med Para på msn och fick ångest för att jag inte ens börjat.
Jag och Viktor ska ju som sagt göra experiment på råttor och sedan skriva ett arbete om dem. Jag vet, det låter tråkigt. Jag hade mycket hellre velat skriva ett arbete om valar och marinbiologi men det fick vi inte eftersom man måste göra ett fucking experiment på dem. Lite svårt. Eftersom vi måste göra nåt inom naturämnena (vi är den enda skolan i malmö som håller på den regeln) så valde vi biologi. Och råttor. Ja, det kan bli tråkigt. Men det kan bli kul. Vi ska använda oss av klickljud och massa sånt för att se om de reagerar och så småningom gör som vi vill att de ska göra. Låter det dumt? Jaa, men det är ju ett experiment! Det kan lyckas, det kan misslyckas. Då har vi iaf testat. Dumma jag kom på i efterhand att jag kan skriva lite sidor om behaviorismens grundare som använde sig av bl.a. råttor till sina experiment. Varför kan vi då inte testa det? Det är ju skitsmart! Så jag ska ringa och tjata på Viktor senare idag om att han ska köpa den jävla råttan och starta sina experiment! Under tiden ska jag lyssna på musik och skriva om Pavlov och resten av gänget.

måndag

Måndag idag ja. Alla går i skolan förutom jag och mina "härliga" klasskamrater. Jag är redan rastlös. Orka det liksom. Jag vaknade vid tio, har hunnit käka ostbulle från konsum och nu lyssnar jag på musik och halvkollar macgyver.
Mitt mål idag i skolväg är att renskriva alla samhällsanteckningar. Sen borde jag börja med annat men jag är ju för tusan ledig i två veckor!! Det är mycket! Det är som en två veckors resa till kroatien. Haaha. Ja på tal om kroatien så stod det att nåt kroatiskt bolag ska ha jubileumspriser dit sommaren 2008. look it up!
image398

natti

Slutet på Sopranos var minst sagt konstigt. Dog de eller inte?

AH JAG ÄR SYNSK!
Jag satt precis och tänkte på the beach med leonardo dicaprio och växlar mellan kanalerna. Gissa vilken film som dyker upp?! Jo, THE BEACH!
Nu ska jag kolla och mysa medan jag halvkollar tidningar

söndag

Skoskav, skoskav. Gick hemifrån till mormors grav vid rosengård/b&w. Långt och härligt. Jobbigt att komma dit men samtidigt bra. Lät alla känslor bara komma.
Har även varit hos morfar idag och sedan hämtade vi tidningar hos beggy. Nu har jag sovit i två timmar och är fortfarande trött. Ska se sista avsnittet av sopranos ikväll med mamma tror jag. Sen är det ny vecka,

,


We're all of us stars
We're fading away
Just try not to worry
You'll see us some day
Just take what you need
and be on your way
and stop crying your heart out


image397

21/10-05

Idag är det två år sedan jag var med om den bästa och sämsta dagen i mitt liv.
Mormor dog och jag kan inte fatta att det redan gått två år. Jag ska till graven idag men usch det är så jobbigt. Är det något jag ogillar så är det kyrkogårdar och sjukhus.
Det var även 2 år sedan jag såg Oasis i Köpenhamn. Alltså den bästa dagen i mitt liv. Det kändes till en början fel att se bandet iom mormor men det blev bra. Jag och mamma var ledsna men det hjälpte mycket. Det är fan det bästa bandet i hela världen.
Ska snart gå.
Hoppas er dag blir fri från sorger!

att göra nattetid

Meep jag ska se ett avsnitt av grey´s anatomy innan jag lägger mig. Jag är så trött att jag är pigg, låter det normalt?

image396

LEAVE BRITNEY ALONE!

Kevin visade mig sjukt roliga klipp, bl.a detta!!
KOLLA KOLLA!

"all you people want is more, More, MORE!
LEAVE BRITNEY ALONE!"

prayers for rain

Kom nyss hem från mina kusiner. Vi såg pirates 1 som sagt och sen Troja med Brad Pitt. Härlig och slapp kväll, det behövdes!
Gick hem medan jag lyssnade på come on eileen. Det verkar vara fullt ös på min gata just nu. Det är mysigt att somna till oväsen ibland men först ska jag nog läsa lite eller något.

puss

lördag

Sitter hemma hos Kevin nu. Fy vad jag saknat mina kusiner! Matilda har skaffat pojkvän och jag mår dåligt för att viknappt snackat under den senaste månaden. Lite idag iaf =)
Jag och Kevin har en utav våra härliga filmkvällar nu. Jag iggade Kalle än en gång, känner mig lite kass för det men vi får ses snart ändå!
Just nu tar vi en liten paus från Pirates of the Carribean. Jäkla bra! Ska käka chips och dricka cola nu. Fetta oss alltså.
Ha en fin lördagskväll!


WAH!!

NU JÄVLAR I DET SKA JAG SE FILMER OCH SERIER
TA IGEN FÖRSUMMAD TID!

Först ut; Weeds!

HEJ!

Jag vaknade för en halvtimme sedan, max. Det känns skönt. Jag är utvilaaad, både från skolan och från gårdagen som var great! Jag är tyvärr för seg för att skriva något om kvällen i sig. Men jag kan berätta att den innefattade shotar, robotdans för min del, ciggisar (kids dont try that at home!), mingel och lite toabesök hit och dit! Massa folk, det är så det ska vara!

Här kommer lite bilder som du kan klicka upp för att få dem större

image395

        

puss hej så länge

rulleböööör

Jag har käkat god fredagsmiddag med mamma och Beggy ikväll. Jag är tjock som ett svin och är inte lika pepp inför festen som innan idag. Näää! Jag bara skojade! Klart jag är!
Hoppas Emmsi pemmsi ändå får det trevligt ikväll. Tänker på dig !
Jag ska vara på centralen om typ en timme, tror fan inte jag hinner det. Eller jo, klart jag gör!
Hoppas nån har med sig kameran för jag orkar bannemig inte ha med mig den!

HAHAHAHA

Theo ångrar sig nog i efterhand efter den traumatiska upplevelsen!

image388

så mycket friday i´m in love

LOVET HAR BÖRJAT!
PG RYCKTE TILL PÅ SAMHÄLLSLEKTIONEN OCH ALLA VAKNADE! DET VAR SLUT PÅ LIDANDET FÖR TVÅ VECKOR FRAMÖVER!
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!

mamma är fin och dansar brao

friday i´m in love!

Mm aa firade med lite shopping med mamma idag. Nu är det när&fjärran och jag är lycklig! En massa pengar fattigare men det gör inget! Jag slipper jobba på lördag så imorgon är det fest på riktigt för min del! ÅH det kommer att bli så kul! Jag ska mingla som tusan med lunds studenter! Hittade lite fina kläder idag och strumpbyxor som förhoppningsvis håller lite mer än mina håliga 30 kronors från H&M! Sen hittade jag finfina stövlar i stan och fast de kostar skjortan ska jag rycka åt mig ett par imorgon om de kommit in i min storlek som de sa.
Jag är så glad just nu! 2 veckor fri från skolan, vilket bättre sätt finns det inte att fira det imorgon med vännerna?! Jag ska få träffa Charlotte och Kim! Så himla länge sedan! Sen en massa annat fint folk som gör mig glader!

torsdag

Nu är proven slut för denna vecka. Det känns så skönt. Jag har inte gjort annat än att plugga och jobba tycker jag. Det enda jag unnat mig under en månads tid är en resa till köpenhamn. Visst, det var super! Men en sak under en månad! Jag är slutkörd. Jag säger bara det. Psykologiprovet är avklarat och fy vad det känns skönt.
Ringde Patrik på Ica för en timme sedan och frågade om jag kunde vara ledig på lördag morgon, kanske jobba kvällspasset istället. Det är ju stor fest imorgon. Han skulle se vad han kunde göra. det har gått över en timme nu. Ah ring bara så jag kan lägga mig!
Sa jag att jag är slutkörd?

lovely

JAG SÅG ATT JAG INTE SETT EN FILM PÅ NIO DAGAR! FYFAN! DET ÄR SKAMLIGT. I HELGEN DÅ JÄVLAR!
Ska nog se "Reign over me". Den har fått bra kritik och det är känns konstigt att Adam Sandler ska vara med i en sån drama film. Är det hans grej? Jag hoppas det. Jag litar på moviezines recensioner!
EN FEMMA FICK DEN! Måste se trailern nu. Gör det du med!
Vad tycker du?


psykoanalys eller behaviorism?

Eftersom jag var sjukt trött innan idag och verkligen inte ville ta en powernap utan plugga så körde jag på cola light lime. Fy tusan vad det hjälper just nu! Jag fick en energikick precis och ja, resten är historia.
Jag har faktiskt pluggat en del nu. Jag kanske inte behöver ställa klockan på tidigt. Eller förmodligen. Jag ska fan sätta detta provet! Satt och diskuterade för och nackdelar med Freuds teorier och sedan jämförde vi dem med behaviorismen. Det funkar lite bättre så istället för att bara läsa hela tiden. Men ah vad jag inte får in Eriksons åtta åldrar! Tillit kontra misstro och blablabla. Det är orden jag inte kan få fatt i. Har suttit en halvtimme nu och försökt men det är nog som mamma säger. Jag får se imorgon, då har det förmodligen kommit in. Det är inte svåra ord men det går bara inte. Istället kan jag Freuds aadolescensen och sånt. Varför? Jo för jag har blivit besatt av hans teorier. Haha. Nej men det där med hans riktiga sex teorier är lite för mycket. Att spädbarn ska känna lustkänslor när de blir ammade är bara sjukt. Men vad vet jag?

walla!

För övrigt flörtade jag lite med en läkare på mässan, bara för att liksom. Han blev osäker och rodnade lite. Som jag trodde alltså. Hahahaha! Jag är så roolig!

i will see you in far of places

Idag spelar Amy Winehouse på Vega i Köpenhamn och jag hade gett så jävla mycket för att se henne live. Biljetterna är slutsålda för länge sedan, tyvärr. Varför flyttade man inte konserten till typ KB-hallen?
Jaja, another day. Jag vill bara se en konsert nu! En riktigt bra en! Typ Morrissey med mamma eller något =) På tal honom! Hoppas ni inte missade dokumentären om honom på Kobra i förrgår. Awii!
Väntar med de sista Kent låtarna tills mamma kommer hem. The Cure spelas just nu men jag blev sugen på Morrissey igen nu bara för det. Musik, vad hade man gjort utan den?

underbart

Att höra Kents nya platta är nästan lika bra som att guppa bland vågorna i adriatiska havet och bara njuta

image387

todiloo

Idag är det onsdag. Det betyder snart fredag. Har varit på mässa i Lund med NV3a och NV3b. Sjukt tråkigt. Handlade om sjukhuset så man fick testa på och se lite saker. Typ att intubera en docka. Det var väl det som var okej. Men istället för att åka buss med klassen skjutsade Viktor i min klass mig, Theo och Marco. Riktigt härligt! Lyssnade på ronny och ragge på vägen dit och smet ifrån tidigare så nu sitter klassen på bussen och jag har varit hemma en halvtimme. Det gillas!
Imorgon är det psykologi prov för min del. Alla är så jäkla glada att proven är över förutom jag. Den enda i min klass som går psykologi. Riktigt intressant som ni säkert förstått men oh vad jag inte är pepp på att plugga!
För att demonstrera min dag:

  •  Plugga psykologi
  • Ladda ner Kents nya skiva tillbaka till samtiden
  • Lyssna på skivan medan jag pluggar och lär mig allt super ^^
  • Se ett avsnitt av Weeds
  • Plugga lite till
  • Se bonde söker fru med mamma och får hysteriska skrattanfall
  • Plugga lite till
  • Få ångest för att jag inte öppnat boken
  • Skita i allt och somnar gott
  • Ställa klockan på tidigt inför morgondagen då jag jävlar i det ska plugga

Slutsats; FAN VAD JAG SKA PLUGGA!




 


everybody hurts

Jag älskar R.E.M. Jag måste börja spela deras låtar mer. När jag var fem år hade vi alltid deras album igång. Får bli mer av det nu.
Texterna bara. Vad kan jag säga, de fastnar.

When your day is long and the night
The night is yours alone
When you're sure you've had enough of this life
Well hang on
Don't let yourself go, 'cause everybody cries
and everybody hurts, sometimes ...

Sometimes everything is wrong,
Now it's time to sing along
When your day is night alone (hold on, hold on)
If you feel like letting go (hold on)
If you think you've had too much of this life
Well hang on

Everybody hurts
You're not alone



när man talar om fobier

I somras när jag dök på Hvar i Kroatien fick jag smått panik. Okej, riktigt mycket panik. Det var hemskt!
Jag var helt enkelt för säker i mig själv eftersom instruktören var chill och alla var lugna och härliga. Det var ett år sedan jag dök sist och jag kände mig riktigt taggad. Men precis innan jag ska hoppa i vattnet berättar instruktören på krasslig engelska att vi ska in i en grotta på 20 meters djup och att alla förutom jag har dykt vääldigt mycket och har advanced open water certifikatet som gör att de får dyka på 30 meters djup och har specialiserat sig på 5 olika dyk, t.ex djupdyk och grottdyk. Instruktörjäveln sa att jag hade tur och skulle känna mig trygg. Fan heller. Jag blev livrädd. Jag visste att jag behövde tid att tänka lite innan jag dök ner på 20 meter. Det skulle ta sin tid och jag skulle känna mig trygg. När jag då är sista man i vattnet och inte längre ser 10 pers utan bara en massa bubblor som snabbt försvinner får jag panik. Jag måste skynda mig ner i vattnet. Tryckte på fel knapp så västen blev större istället för att släppa ut luft och jag sprattlade med fenorna och höll andan. Precis sådant som man verkligen inte ska göra när man dyker. Som jag aldrig gjort och som jag tyckt var spåndumt. När jag dessutom några dagar innan fått lägga mig ner mitt på torget i Split pga. näsblod som inte slutade forsa kände jag mig inte på topp direkt. Tänk om min mask skulle fyllas med blod på 20 meters djup och jag skulle tryckutjämna och få blodet att forsa ännu mer?
När jag då var på 5 meters djup och knappt längre såg de andra dykarna så tänkte jag på allt detta. Och grottan. Den jävla grottan som fick mig att bli så osäker. Jag sa till instruktören att jag var osäker på om jag ville ta mig in där. Jag får egentligen inte. Jag måste ha specialiserat mig på grottdyk. Ska jag då simma in i en becksvart grotta med äckligt trångt utrymme och riskera att flippa ut? Jag struntade såklart i grottdyket men allt det andra var jobbigt. Att min instruktör bara sket i mig till början. Det var väl det som gjorde att jag flippade ut. Dyket gick bra till slut. Jag kom ner till 20 meter och fick inte näsblod i masken och gjorde mitt dyk lugnt och sansat. Men tiden innan dess. I kanske 5 minuter trodde jag att jag skulle svimma.
Varför jag tar upp detta är för att jag nu börjat läsa om behaviorismen på psykologin och hur man botar fobier bäst. Jag tror att jag skulle dykt direkt efter det dyket för att visa att jag kan. Annars kanske jag aldrig klarar av att dyka igen. Men jag känner mig redan sugen på att dyka så jag tror inte det blir några problem. När min parkompis berättade att hon fick panik i Thailand efter att ha dykt 30 dyk kände jag mig lite lugnare. Det kan hända den bästa. Men fy fan för klaustrofobi. I hate it.
Har inte berättat detta förr men tänkte att det var lättare att ta det här. Nu har jag skrivit av mig. Men en dag ska jag in i en grotta för att övervinna rädslan! Kanske..


image386


iiisande

Idag var det historiaprov som väntade. Sista lektionen. Från 14.15. Jag och Viktor hade tänkt skolka hela dagen för att plugga men inte ens det orkade vi. När jag sa att jag skulle upp tidigt imorse så höll jag det faktiskt. Eller ja, en halvtimme senare men ändå. Gick upp halv sex och pluggade till sex. Sedan var det dags att hoppa in i duschen och ta en sån där riktigt varm och skön dusch. VAD HÄNDER?! Jooo när jag står med balsam i håret börjar plötsligt vattnet bli kallare. Skruvar på högsta värmen men inget händer. Det blir bara kallare och kallare. Får sådär smått panik, funderar på att skrika på mamma men vad hjälper det? Det slutar med att jag efter fem minuters onödigt morgontänkande som lett till ännu kallare vatten (ja jag glömde stänga av kranen) helt enkelt får skölja ur balsamet ur mitt hår. Det var topp tio det värsta jag gjort. Okej, lite överdrivet men fyfyfy! Aldrig skakat så mycket! Försökte få upp värmen genom att hoppa in i mammas säng och ligga där i sisådär fem minuter med två täcken så att jag kunde sticka vidare och plugga sen. Mamma väcker mig halv åtta och säger att jag blir försenad till skolan om jag inte skyndar mig. Fuck. Men ändå inte. Jag tror det var värt det för den timmen av sömn hade jag kunnat döda för.


godnatt!

Nu ska jag nanna kudden. Skulle lagt mig för länge sedan så jag kunnat läsa lite bok också. Colan har väl slagit till..
Ska ställa klockan på tidigt och förhoppningsvis gå upp och plugga. Prov imorgon. Fan vad trött jag är på allt snack om prov hit och dit men det är ju så det är i nuläget för min del =/
Stolt jag kommer att vara när jag tar studenten från den naturvetenskapliga linjen!

i like you

Jag mår som bäst när jag får en cola light lime. Smaken och tillfredsställelsen den ger mig, OH! I feel good! Men när jag är utan min älskade så mår jag kasst. Som ett tag i Kroatien. Där hade man ju sina ups and downs (MEST UPS, I DO MISS IT!) och jag förstår nu varför. Jag var beroende. Jag är fortfarande beroende. Men jag älskar att ha något att sukta efter, något som får en att må bättre, om så bara för stunden. Jag gillar´t!

nutte

Okej, jag har inte pluggat mer än det jag skrev innan idag. ILLA! Vad kan jag säga, jag är skoltrött.. =/
Vill bara ha fredag eftermiddag nu som är lika med två veckors frihet från skolfan och folket där! Första historia provet imorgon, jag borde ha MVG, jag borde ha det! Men med en massa sidor och knappt något pluggat är jag inte så säker på det. Jag får satsa på mina förkunskaper och de nästkommande proven. Medeltiden är inte direkt det roligaste, därför orkar jag bara inte. Jag satsar på världskrigen och proven där. Jag satsar med andra ord inte på något nu. Jag blir så trött på mig själv. Men så är det. Önskar att jag kunde vara mer som Charlotte ibland. Nä jag skiter i detta nu! Får ställa klockan på tidigt imorgon bitti! Tänker tigga småskrammel av mamma för att köpa en cola light lime!

ny vecka

Sådär ja. Nu har man läst typ 100 sidor om medeltiden. Prov imorgon. Började typ idag. Fan, det var mer än vad jag trodde. UH! Psykologi på torsdag sen är jag fri! Praktik nästa vecka på mammas jobb sen är det lov. Fy fan vad jag ska njuta!

HALLÅ SKAFFA FACEBOOK!

Okej, har pluggat historia i en timme nu. Tänkte att jag kan vara klar med det vid två tiden då jag egentligen skulle slutat skolan. Fuck, alltså jag och Anna har bytt plats nu. Det känns inte så himla bra. Meeeen snart studenten. N'r jag börjar jobba ska jag inte skubba, då ska jag tjäna massa pengar och bara spara till resor. Right?
Snart dags att käka iaf. Glömt bort frukosten och kör på lunch istället. Rester från kina-maten igår, mums! Tänkte se ett avsnitt av nån serie under tiden. Lite sådär mer paus än vad jag redan har fått. Fucker.

HALLÅ SKAFFA FACEBOOK!

alltså ÅH!

Idag skulle jag pluggat massa till historiaprovet och psykologin! Istället har jag sovit bort dagen, käkat kinamat med mamma och pratat massa skvaller. Det har varit en sån där mysig söndag, det är så de ska vara! Nu känns det nästan lite försent för att plugga.
Vi får se hur jag gör imorgon. Jag har trots allt inga viktiga lektioner? Usch, jag får sluta med det här! Imorgon ska det råpluggas! I want MVG!
Tänkte se den där filmen klockan nio på trean med mamma. Den med Willem Dafoe och Robert Redford. Att den sistnämnda kan vara så snygg vid 70-årsålder förstår jag bara inte! DET ÄR GALET! Han är iaf en sjukt bra skådespelare! Ni vet, han som var mannen som kunde tala med hästar och han har även varit med i Spy game, den med Brad Pitt. Willem Dafoe var med i den engelske patienten och ni kan ju bara ana vad jag tycker om honom som skådespelare då! Jag har med andra ord höga förväntningar på denna film!
Ska hitta ett foto på Robert Redford nu så ni förstår vad jag menar. 70 ÅR!! Förlåt, 71 ÅR!

image385

dagens låt

Donna Lewis - I Love You Always Forever

Videon var lite tråkig så ni får denna söta från Lejonkungen istället.
Bäst!



Say you'll love love me forever
Never stop not for whatever
Near and far and always and everywhere and everything
Say you'll love love me forever
Never stop not for whatever
Near and far and always and everywhere and everything

något att längta efter?

image384

Plitvice

UTGÅNG I KÖPENHAMN!

Igår var det utgång i Köpenhamn!
Vi stack till den flyvende grisen och jag älskade det iaf!
Kom hem och insåg att jag bara slösat Pengar på puben för en öl! Resten blev jag bjuden på!
Blev dock lite mycket av det goda ett tag men det gick ju! Danmark vann över Spanien i fotboll och stämningen var på topp! Don´t look back in anger spelades och vi gallskrek allesammans och jag mådde så bra!
Här har ni lite bilder från igår!
  
          

         
 

 

gollig

Så ung och söt!
Nu är du stor morrissey
Längtar tills nästa år!

image374

hvar

Lalala vad mina bilder är fina!

image373

dom som försvann

MARCO FRESTAR MED EN ABSOLUT OCH ETT FLAK TUBORG
DEN JÄÄVELN

FUL(L) SOM ETT SVIN!

Dagens Kroatien-foto
WAH AJ MIZ U

image372

för övrigt

JAG KLARADE FYSIKPROVET!

DET GJORDE MIN DAG!

AWAHAH!

you know i´m no good

Morfar skjutsade mig till Nova Lund idag =)
Så fint väder och mysigt att snacka under bilfärden! Han blir bättre och bättre. Då blir jag också bättre!
Hittade bara ett par örhängen på topshop, så ledsen jag blev =/
Men lite shopping blev det =)

Viveka är här och jag hänger med de vuxna, lyssnar på amy winehouse och är hungrig. Mat snart?
Funderar på att sticka ut ikväll but i don´t think so. Marco, Arvid m.fl. ska ut och jag får se om jag hänger på.
Tror jag laddar batterierna till imorgon kväll för då är det fan RÖJJ!

ojsan

Borde ta och gå nu. Springa efter bussen sådära. Men aah U2! Kan inte lämna låten!
Sista nu sen sticker jag!
Ha en härlig dag!

puss!

Dagens låt

U2 - Beautiful Day


SÅ SNYGG!

Alltså ååh. Jag älskar Cobrasnake och alla dessa snygga och coola människor!

image370

chillbill

Iom studentmösseprovningen igår känns Kroatien och tågluffen inte längre så avlägset. Snart nedräkning för tusan!

image369

friday i´m in love

Vaknade av att dörren till sovrummet stod på glänt och det blev sånt där ni vet, hm. Öhm. Jaa. Ehhm. Sånt där ni vet när det drar. Sjukt jobbigt men det fick upp mig ur sängen! Nu har jag duschat, ätit lite frukost och sitter här. Fy vad härligt att ha tid på morgonen! Borde testa det fler gånger!

Ska förmodligen till topshop i eftermiddag. Jag får panik. Hittar inga kläder i stan och vill för en gångs skull bara slösa pengar på shopping. Därför tänkte jag topshop. Du får slösa Linn och snälla rara du, hitta fina kläder nu! I need it! Ser ju ut som fan i mina nuvarande håliga och gamla kläder. Jag behöver nästan en helt ny garderob.

Får se vad som händer tonight. Det vankas god middag här hemma som vanligt på fredagar! Mammas vän Viveka kommer hit och vi ska äta Ben&Jerry glass till efterrätt. Smaskens! Ibland får man unna sig. Jag får se om jag sticker ut på kvällen. En del ska ju det men eftersom det är utgång i Köpenhamn som gäller på lördag kväll så får jag se. Tänkte passa på att fråga Viveka om jag får låna hennes bro-kort när jag ändå är igång. Jag sparar ju typ 180 kr då. Inte illa!

Annars ska jag plugga massa i helgen tänkte jag. Får se hur det blir med det. Men i helgen blir det iaf kul pluggning! Jag snackar HISTORIA och PSYKOLOGI!

studentmösseprovning!!

Idag provade NV3A studentmössor! OAHFJGSKFAFWG!!!

Det gjorde min dag!
Annars hade vi intressanta diskussioner på psykologin, jag hamnade med en härlig estetare!
Kom hem för en halvtimme sedan, nu ska jag sticka iväg för att jobba. Hoppas att den läskiga tanten inte jobbar med mig ikväll som alla varnat mig för. Tänk om jag behöver någon hjälp?!
Nåja, nu jobbar jag till kvart i nio. Sen tänkte jag ring plinga anna. Det var helt länge sedan man hörde från dig! Vad händer till helgen liksom? Jaao, sitt bänkad med telefonen i handen nio. Glömmer jag ringa så får du påminna mig ;)
Nää, en låt till sen hejdå!

natti

Ahahaha jag bara skrattar åt mig själv! Har precis kollar på discovery civilisation (min nya favoritkanal) och sett ännu mer om gamla egypten och konungarnas dal. aawoo jag är helt fast, vill bara se mer mer mer! Älskar det!

Nu ska jag läsa lite om pavlovs hundar innan jag lägger mig

ALLTSÅ ÅÅH!

image368

ONSDAG!

Idag hade jag fysikprovet. Fuck vad det gick dåligt, men men nu är det över för nu.
Träffade Jesper på vinyl efter skolan. Ville inte släppa taget om honom, fy vad jag saknat! Ett plus i kanten var att Tove och Matilda redan befann sig där så vi joinade dem och hade en mysig fika tillsammans.
Vi bestämde oss för att vi nog ska ta en tripp över till Skånes huvudstad på lördag. Köpenhamn för alla er som inte vet ^^
Får se om det blir av. Ringer Carina och vill att jag ska jobba nån dag så säger man ju inte nej till det. 1400 kr på en dag är superduper! Men jag hoppas att man hinner festa loss med Jesper, Emma och fler som vill med på lördag? =D
Annars ska helgen bli plugg plugg plugg! Historia och psykologi prov nästa vecka. Tänkte starta imorgon men Patrick ringde och jag ska jobba. Puuh. Får tänka positivt, det blir pengar till festkvällen. Men skola 8.15-16.15 sen jobb 17-20.45. Inget plugg alltså. Ska nog ta och börja lite smått idag. Annars blir det direkt efter skolan på fredag. Weehaa. Att gå i 3an med natur på helenhelm suger fett mycket. Vad hände med det lugna året som folk snackar om?


do the dance

Idag hittade jag denna klänningen. Hade glömt bort att jag hade den. Weha!

image367

say it again

JAG HATAR FYSIK!

Tog mig en härlig dusch för en timme sedan och snackade med mig själv på engelska om hur mycket jag hatar ämnet. Satt och tänkte att jag efter studenten kommer att resa en massa i europa och träffa en massa folk. Så ska man börja snacka om utbildning och skit. Uh, det är så tråkigt att snacka om! Jag fick knappt fram något bra om science. Jag bara klagade på linjen på engelska. Under hela duschandet. Okej, i´m going nuts.

Såg förresten knocked up. Så jäkla dålig film. Inte sett en så dålig på länge. Att jag slösade bort två timmar av mitt liv på den filmen är bara patetiskt. Se den inte.

stöd cancerforskningen nu!

Alltså ni som snackar om bröstcancer hit och dit. Köp iaf det rosa bandet. Det finns på lindex för 20 kronor. Det är inget för oss men det hjälper mycket för forskningen om fler hjälper till.
Läser om Liv i hennes blogg. Hon är 20 år och har bröstcancer. Imorgon klockan 20.00 ska hon få ett slut på lidandet. Hon ska somna in. Läs hennes blogg och tänk efter. Tänk om det var jag eller du?


image366

facehunter

image363


Undrar hur mycket tid den tjejen lägger ner på att se snygg ut.
Cool klänning och häftigt hår

tisdaag

Har precis ätit en ost frulle, najs.
Ska se ett avsnitt av top model nu, najs?
Sen ska jag försöka plugga, najs. Nä, får se. Orkar icke.
wah wahwah! Jag vill se kalle och chokladfabriken, mih?

I HELGEN BEHÖVER JAG FESTA

image362

bedshaped

Linn sitter och försöker ta sig igenom fysikuppgifterna. Är på sida 16 nu, uppgift 9. Wee!
Orkar inte lägga ner alldeles för mycket tid på det. Jag vill få G. Sjukt att man kan satsa på godkänt men så är det å andra sidan fysik b vi snackar om..
Jag har iaf klarat läxförhöret och den stora labben, alltid något. Klarar jag fysiken?
Hjärnan snurrar och jag vill lägga mig. Tror jag ska tända lite ljus i rummet och ta en paus för att se en film eller något, höhöh. Vilket liv.
Jag hoppas att jag om ett år befinner mig utomlands, lever livet och bloggar så ni kan se hur underbart livet är. Jag sitter säkert på ICA här hemma, tjänar pengar och fyller mig med sprit varje helg medan jag klagar på livet.
Snälla låt det inte bli så!

cool video, cool låt!

The Verve - Bittersweet symphony



(Oasis version är bättre)

lolo

Ett av de få fina fotona av oss två tillsammans.
Tänk att vi varit utomlands tillsammans två gånger?
1 månad utomlands totalt. Det blir 1/216 del av vårt liv. Ändå ganska mycket!

image361

paradiset?

image360

pan´s labyrint

Bland de bästa filmerna jag sett.
Kolla iaf thrailern!


do the dance!

image359

PRIMA BALLERINA

Jag somnade vid ett tiden (ÄNTLIGEN!) och sov till tre då morfar kom och hälsade på. Riktigt härligt att se honom må så bra! Han gick precis och jag ska hm, jag vet inte vad jag ska. Jag borde sätta igång med att plugga till fysiken men jag orkar inte än. Men jag ska, kanske..
Antingen går jag ut och går en sväng i pildammarna eller så ser jag en film. Jag borde gå då morfar kom med mc donalds mat så jag kan få väck lite av svullot i mig. Men fy faen vad äckligt det var. Orkade knappt äta, yes! Början på en ny tid? HAHAH
Jag har precis laddat ner en film som jag tror är sjukt bra! Men kanske lite för deprimerande för min del just nu. Den fick iaf en femma av moviezine och det är sjukt bra!
Ska lyssna på friday i´m in love nu.


DADADADAAM

image358

ny vecka

Nu är provet över, finally. Tror dock inte att det gick så bra som jag hoppats i lördags men å andra sidan var det den enda dag då jag riktigt pluggade. Fick gå hem efter provet som tog plats i aulan! Det konstiga är att jag faktiskt har gått och blivit sjuk. Jaja, ska inte klaga mer. Ska bara vila idag, försöka sova lite, kunde ju knappt sova inatt.
Har precis sett ett avsnitt av Robin Hood och jaa, jag är tönt men oh vad jag älskar det! När jag var liten och vi hade maskerad på dagis klädde jag ut mig till Robin Hood. Alla de andra tjejerna var prinsessor. Men inte jag!

image357

suckers

Precis käkat.
Satt i fel kassa enligt mig. Allt blev bakvänt så hela jag är snurrig nu. Men det gick bra. Jag är tusenlappar rikare efter denna vecka, mohahhaha
Nu ska jag verkligen lägga mig. Sen ställa klockan på tiidigt imorgon bitti, plugga det sista i biologi om jag orkar för att sedan göra provet och sen gå hem och sova igen.Wish me luck.


confused

Uäh. Får inte ner någon mat i magen. Mår illa. Jag klagar. Det får bli en sån dag. Som fan. Jag är så trött på allt. Jag förstår verkligen Emma nu som sa att det var grymt jobbigt att jobba helger samtidigt som man går i skolan. Hurra för att jag läser Natur dessutom ^^
Det är så fint väder. Jag vill bara gå en sväng med mamma, hitta ett bra café och njuta. Gå hem efter nån timme och se söndagsfilm som jag laddat ner sen miami inc på kvällen. Vilken söndag!
Istället tjänar jag pengar idag, ändå inte fel. Men skolan är ångest som fan. Snälla säg att något roligt händer nästa helg!

värme när den är som bäst

Jag vill bara baaada och ha sol och värme!
Höra båtarna guppa och allt är tyst och härligt.
AHAHA så nära kan jag komma att avra poetisk. patetiskt va?
Nej men fan, student student!


image356

i need a holiday

fuck detta alltså. orkar inte nån mer jävla skitkurs i biologi med marie-louise. bläh! allt det där snacket om att kämpa i trean kom tillbaka till mig. vad fan gjorde jag i tvåan? joo, sa att jag skulle kämpa och släppte allt ändå. känns lite så nu. orkar fan inte plugga mer. jag vill bara ut och gå i det fina vädret, fika med härliga människor och få bra betyg utan att kämpa ett dugg.
jooobba om en timme! det är faktiskt inte så hemskt. det betyder att jag slipper tänka på provet och hur kasst det kommer att gå iom att jag inte tagit tag i det förr. sen fysik på onsdag. jag spyr snart. seriöst. jag behöver ett break, ett långt sådant.
reykjavik hos hafdís nu?

pust

Woho, gårdagen på jobbet gick riktigt bra! Jag är nöjd!
När jag kom hem däckade jag i soffan fast jag såg the terminal som var riktigt bra! Att jag ändå kunde somna =/
Är fortfarande sjukt trött. Mår illa och allt sånt där. Vete fan vad det är med mig. Jag vet bara att jag börjar ett idag och slutar nio. Innan och efter måste jag plugga. Orkar inte mycket mer..
Får nog göra provet imorgonbitti sen gå hem för jag kommer inte orka ta mig genom dagen. Måste få sömn och det är nu! Att vara för utsliten räknas väl också som sjuk?
Nåja, behöver en liten macka eller så nu sen ska jag nog fortsätta plugga lite.
Vad gör ni idag?

vi åker utomlands!

Vi åker till Kastrup någon dag snart Anna och sitter på Starbucks och dricker chai-latte eller vad det är du gillar mest och bara myser. Vi är ju utomlands! Gratis dessutom iom att du lånar din mammas pendlarkort. Så sitter vi där och fikar hela dagen. Kollar in de 10 stora tv-skärmarna med alla avgångar till världens hörn och säger dit ska vi, dit ska vi. Skrattar åt de stressade resenärerna, de gnälliga barnen och de bortglömda passen.
You and me baby.

image355


the scientist

Jag hoppas att det är okej att jag skriver så mycket om filmer. Jag älskar det, jag älskar det! Jag kan dock inte bara se en film för att njuta och slappna av som förr. Nu analyserar jag dem hit och dit efter att jag tagit en kurs i filmkunskap. Gotta love it! Varför har jag inga fler riktigt filmtokiga vänner? Kom fram!

Så fort jag får tid (när alla prov är slut, 2 veckor, hang in there!) så ska jag börja analysera och recensera filmer. Det tar lite tid men det är så kul! Det tråkiga med denna blogg just nu är att jag bara skriver ut vilka filmer jag ser och säger att de är väldigt bra eller mindre bra. Det tar för lång tid annars. Men jag ska försöka bättra mig. 2 veckor sen är det praktik och veckan efter höstov! En hel drös med prov efter men man har ju tid att ha kul ändå =) Har dock sagt till Patrick (min chef) att jag gärna jobbar under lovet så vi får se om det blir av och hur mycket det blir isåfall. Jag ska bara sluta stressa upp mig så himla mycket. Allt är viktigt nu i trean. Tänker verkligen på att försöka få bättre betyg. Jag ska försöka. Jag kan om jag vill. Har ju suttit uppe sen imorse och jag måste säga att det gett resultat. Jag har tagit pauser men inte så långa som jag brukar. Jag har för en gångs skull pluggat lite. WAH! Jag är nöjd. Ska duscha nu och kanske sätta mig på the balcony en stund och njuta av solen.
Later.

film av spielberg

När jag kommer hem från jobbet ska jag nog unna mig att se på en film. Såg att the terminal visas ikväll och det var så länge sedan jag såg den att jag inte minns något. Joo, jag hann nog inte se hela =/
Men ikväll ska jag nog se den och plugga mellan pauserna =)

image354

meep

image353

biologi b

Dricker cola och pluggar lite. Eller hade precis en rast för att se Greys anatomy, hann ju inte det igår..
Annars har jag pluggat nonstop från halv nio imorse. Ändå lite stolt. Jag känner att jag kan hälften av biologin nu ganska bra, bara att läsa igenom en gång till eller så. Men jag har det svåra kvar..
Ska ta tag i det snart.
Annars börjar jag jobba klockan 15.00 och slutar 20.45. Mamma ska till Veberöd med kompisar för att träffa nån kompis som bor där så hon lär komma hem sent. Veberöd ligger ju hur långt bort som helst!
Så ensam kväll för min del. Kanske somnar direkt. Kanske slappar framför tvn eller pluggar om jag inte fått in resten av biologin in i huvudet. Jag har 3-4 timmar på mig. Orkar jag till slutet?

i fell asleep on a late night train

Hoppas att er kväll har varit lite härligare än min. Jag känner mig inte alls utvilad, bara stressad och trött. Har läst igenom all biologi en gång lite sådär halvdant. Orkar inte mer. Ska sova nu, väldigt djupt och skönt om jag får bestämma. Sen blir det till att ställa klockan på sju imorgon bitti och snooza till sisådär åtta. Det kommer såklart bli nio-tio men men det går bra. Jag ställer den på tidigt så blir det bra. Hade jag ställt klockan på nio hade jag gått upp elva, mindre bra..
Okej, slut på det tråkiga. Sängdags. Natti!

inspiration

Eftersom det blir en festfri helg för min del kollar jag in cobrasnake istället.
Att det kan finnas så snyggt och coolt folk. Leta två kändisar, två på varandra efterföljande komiska bilder och två snyggingar i ett foto!
De får festa för mig i helgen istället!
Och jag skulle plugga...

     

     

     


just friends

Linn har varit doktig och diskat!
Jag är så himla mätt efter maten! Lyssnar på Amy Winehouse och iaktar mamma som försöker sjunga med och digga samtidigt som hon sorterar tvätten. Nu rörde gumpen sig! Hihi
Varför är biljetterna till Amy Winehouse slut i Köpenhamn? Va va va? Jag vill bara se en snubbe sjunga och äga scenen nu alltså! Några förslag på konserter?

Grey´s anatomy

Detta avsnittet var det bästa och hemskaste jag sett.
Denny dör och Izzie får inte en chans att vara med honom till slutet
Sitter här och bölar igen, varenda gång.
Kolla klippet och älska serien

first of the gang to die

Nåja.

MORRISSEY SKA SLÄPPA NYTT ALBUM!!
det betyder förmodligen en turné. dock släpps albumet inte förän om sisådär ett år. längta!

image340

testing, testing





Min första youtube uppladdning om den funkar.
Jag älskar Oasis, ni älskar Wonderwall. Här är den?


 

WAHEAH

Weee! Kalla mig tönt, jag bryr mig inte!
Avsnitt 2 av Greys Anatomy (säsong 4) och avsnitt 2 av Heroes (säsong 2) har kommit ut på .....
Snart ska jag få se Greys Anatomy!

friday i´m in love

Okej, allt är inte fullt så jobbigt idag. Jag är fortfarande megatrött och förkyld men det är iaf fredag!
Får se om jag orkar plugga idag. Jag borde, jag vill, jag ska?
Annars blir det en myskväll med mamma med god mat. Det känns bättre nu. Gårdagen gick bra med att sitta i kassan och jag tror det ska gå bra imorgon. Jag har i nuläget den bästa chefen man kan få! Han ringde mig innan idag och hörde om allt kändes bra och om jag vill testa ikväll igen för att vara helt säker. Han tyckte inte det själv men om jag mot förmodan ville ha mer tid på mig. Men det är bara att köra på imorgon istället. Hoppas tiden går fort och allt flyter på.

JAG HAR EN HEMLIS SOM JAG TROR SLÅR IN OM JAG FÅR IHOP TILLRÄCKLIGT MED PENGAR!
FICK DET IAF BEKRÄFTAT IDAG!
ihihiihi

jag vill bara sova

Ska bara torka håret sen är det direkt iväg till bibblan. Får se om jag får betala eller inte. Mitt mål är att lämna den och gå ut i snabbt tempo. Inte för snabbt men tillräckligt för att ingen ska hojta till. Snälla stoppa mig inte. Efter det, om 40 minuter är det jobb.

hata världen

Det hemska är att jag aldrig kan jobba under press. Jag brukar börja i tid med att plugga så att inte allt kommer den sista dagen. Då ger jag bara upp. Det känns redan lite så.
Nu ska jag äta och förhoppningsvis bli på lite bättre humör.

Allt kan ta och dö just nu

När jag lämnat in min feta psykologi uppgift säger min lärare att det är prov om två veckor. Tack liksom.
Så jäkla irriterad är jag just nu!
Jävla skitboken måste jag lämna tillbaka som är totalförstörd. Ångest för hur mycket det kommer att kosta. Jobba om en timme till kvart över nio. Hem och sova. Gärna plugga lite innan. Jobba hela jävla helgen och plugga resten av tiden. Biologi-prov på måndag som jag vill sätta MVG på. Ganska svårt med tanke på mitt jävla fysikprov på onsdagen som jag också måste lägga ner tid på för att få ett ynka G. Jag hatar det! Så trodde jag att nästnästa vecka skulle vara lugn. Tänkte plugga i lugn och ro till historia provet som är då men icke! Nu får vi ett psykologiprov med! AH HATE IT!

,,

Någon som har extra pengar och känner för att åka iväg till Egypten med mig?
Jag kan ju önska att jag själv hade de pengarna.
Ska nog börja skrapa trisslotter.

image337


                                                                             

holiday

UHA!
Nu är psykologin färdigskriven och min hjärna går på helvarv efter att ha analyserat om identitetskrisen och lite annat smått och gott. Jag tror att jag överanalyserar, om det finns något sånt ord. Det blir bra, men ibland lite för mycket. Mamma får läsa igenom det och säga vad hon tycker. Så himla härligt att hon för en gångs skull kan hjälpa mig med mina läxor nu i trean. Alltså inget illa menat om henne, det är bara det att vem fan kan hjälpa en om man läser natur? Jag är helt ensam. I min familj är det samhälle rakt igenom och min mamma rockar på det. Så ja, härligt nu i trean när man har psykologi, samhälle, religion och historia!

favoriten

Unnade mig ett avsnitt av weeds för en stund sedan.
Dags att läsa lite psykologi och sånt där nu då.

image336

sex and the city

Jag vill egentligen inte medge det men jag snokar också lite på inspelningen av sex and the city
så fin sarah jessica parker är!

image335

lala

Räknade ut mitt snitt som jag kanske kommer att få med mina betyg på studentum.se
Jag började nästan gråta när jag såg hur lågt det kunnat bli. Meen så har jag 200 p extra vilket betyder att jag bl.a. kan ta väck fysik b på 150 p. Puuuh!
Ganska intressant faktiskt. Man vet ju inte helt var man hamnar men någon bit påvägen kommer man allt. Kul att klicka in på olika utbildningar med och se vad som krävs för att komma in.
check it out!


sunny days

Jag tänkte på Kroatien och coca cola. Det resulterade i denna bild. Zlatko tog den och jag tror det var den dagen som han tvingade mig att hämta en cola till honom. Vi blev kinkiga och han snackade bara om att han var pappa robinsson och cool som fan. Ehe.. :D


image334

so long

Hata onsdagar alltså. Två fysiklektioner och massa sånna jobbiga smålektioner som ändå aldrig tycks ta slut (hrmp matten).
Biotekniken var iaf kul idag, fast jag precis slutade typ. Snackade massa om sånt coolt som CSI håller på med. WAH !

Annars är det psykologiläxa att göra ikväll. Tur att jag redan börjat lite. Får se hur det går med det. Massa och då menar jag massa cambridge läxa till imorgon men jag hinner inte och orkar inte så Viktor gör den så ska jag få lusläsa den. Nästa gång blir det min tur. Får se om jag hinner börja plugga lite biologi idag, det hade varit bra. Fysiken är fysiken. HATA.
Om exakt en vecka vid denna tid mår jag bra. Fysikprovet är över, biologin likaså. Det kanske har gått skit men då är det iaf klart.

PAU PINGLAN KÖRKORT

= u t n y t t j a n d e från linns sida, hihi skämtåsido!
GRATTIS GRATTIS!
NU ÄR JAG STOLT!
WEEEHAAA

image333

summer

Dagens bild blir en från Split.
Jag ångrar att jag inte hoppade därifrån!

image332

hang in there

Måste bara tillägga att så härligt att det är Oktober!
Som Anna sa, en månad närmare till studenten!

tisdag

Kom precis hem. Sista lektionen var historia så det var chill men jaa, man vill alltid hem. Är förkyld och förstår inte hur den har kommit till mig, faen.
Jag är så himla trött, så ska jag jobba 18-21.15
Denna tiden är den enda som jag har chans att plugga till religions provet imorgonbitti. Jag är så trött så jag orkar inte ens det fast det är kul! Jag får fan lägga mig direkt när jag kommer hem och ställa klockan på t i d i g t för att plugga innan.
Uh. Hej så länge,


Plitvice

Norrmännen som jag träffade en snabbis på hostellet i dubrovnik tipsade mig om att åka till nationalparken i plitvice.
Inte tänkt på det förän nu. Googlade och fick upp dessa bilder. Jag förstår vad de menar nu.

image331

Paradiset?

Charlotte är mållös, jag likaså. Vi måste dit!

mamma snyggis

Jag har snyggaste mamman, hihi.
Här var hon i Dubrovnik och jag kände bara för att ladda upp lite bilder på henne.
Säg inte det till henne, då blir hon suris!
Hon ser så fräsch ut där till skillnad från mig och Anna som mest var bakis =)
Är vi lika varandra? :O


image327

              

det borde alltid vara så varmt att man behöver en fläkt

image326

fläkt, havaianas och en janas vattenflaska
det är så mycket kroatien!



he can only hold her

Pluggandet går sisådär. Lyssnar på musik och dricker cola. Vad annars?
Jag har för lite ljus på mitt rum just nu. Jag gillar det inte. Ikea snart och köpa nya eller något.
Satte i dofter i en såndär grej men kom på att jag är för förkyld för att känna av någon lukt. Blir så trött på mig själv! =D
Jag har beslutsångest. Vet inte om jag ska se en film eller inte och vilken isåfall. Har så många just nu, hihi.
Måste börja rensa lite också..
Eller kanske prison break?
Förlåt. Så jäkla tråkigt inlägg. Jag önskar att någon kunde bestämma vad jag ska göra.
UH.

En sak till. Alltså jag fortsätter att ladda upp bilder från Kroatien. Folk verkar uppskatta det och bli lite mer pepp till nästa sommar. Eller hur Pau?! Och Sara, börja spara NU!

Vi måste nattbada nästa år!
Det bästa som finns efter en utekväll!
Dock var det bara Magnus som badade den kvällen. Hade jag och Linus badat den natten som vi tänkte hade vi nog drunknat.. Full, fullare, fullast. Nykteristerna stack ifrån oss och hittade vi hem? Neeej

image325

i will make it!

När alla av mina klasskompisar som är inne på msn har namnet sover och är upptagen är väl ändå något fel?
Natur tar kål på en.
Jag beundrar Charlotte!

FRIDAY I´M IN LOVE

The Cure - Friday I´m in love

lalalalaa
gotta love it
det trodde ni inte att det var dom som gjort den låten vavava?!
be mig skicka och lyssna på den och må bra!
snart fredag! hihi


I don't care if Monday's blue
Tuesday's grey and Wednesday too
Thursday, I don't care about you
It's Friday, I'm in love

Monday you can fall apart
Tuesday, Wednesday break my heart
Thursday doesn't even start
It's Friday, I'm in love

Saturday, wait
Sunday always comes too late
But Friday never hesitates

I don't care if Monday's black
Tuesday, Wednesday heart attack
Thursday, never looking back
It's Friday, I'm in love

Monday you can hold your head
Tuesday, Wednesday stay in bed
Oh Thursday watch the walls instead
It's Friday, I'm in love

Saturday, wait
Sunday always comes too late
But Friday never hesitates

Dressed up to the eyes
It's a wonderful surprise
To see your shoes and your spirits rise
Throwing out your frown
And just smiling at the sound
As sleek as a shriek
Spinning round and round
Always take a big bite
It's such a gorgeous sight
To see you eat in the middle of the night
You can never get enough
Enough of this stuff
It's Friday, I'm in love

I don't care if Monday's blue
Tuesday's grey and Wednesday too
Thursday, I don't care about you
It's Friday, I'm in love

Monday you can fall apart
Tuesday, Wednesday break my heart
Thursday doesn't even start
It's Friday, I'm in love

måndag

Idag är det den första oktober. Vad tiden går fort!

image324

wah!

Det finns inget bättre än att ha läst igenom nästan hela religionboken för att sedan få sova middag på måndagseftermiddagen.
Aaah, vaknade precis. Det känns skönt, så skönt.
Imorgon börjar jag inte förän klockan elva eftersom lektioner är inställda och projektarbetet får jag och Viktor gilltid frånvaro från. Det betyder att jag kan lägga mig sent och vakna sent. Måndagen blir väl den enda härliga dagen i veckan. Jag ska fan njuta idag!
Först, historia! Sen, film eller serie!
Oh, äta emellan kanske inte är så fel.

plugg och jobb..

Äntligen är bioteknik-provet över!
Jag skulle pluggat mer men vi får se hur det går. De flesta i klassen verkar ha fått kasst, själv får jag se när jag får tillbaka det.
Imorgon är det läxförhör i historia och prov i religion på onsdag. Borde sätta igång att plugga nu men jag orkar inte! Provet idag tog kål på mig! Men får väl ta tag i det senare idag iaf för imorgon hinner jag inte plugga något eftersom jag slutar skolan fyra och ska jobba sex till nio. Jobbig dag men men sådana finns det också!
Jobb på torsdag sex till nio igen och sen är jag klar med kassainlärningen.
Helgen ser ut såhär:
Fredagskvällen: plugg plugg plugg till biologi och fysik
Lördag: Jobb 15-20.45. Plugga innan dess
Söndag: Jobb 13-20.45 Plugga innan dess

Fy fan. Ser inte fram emot denna veckan =/
Ett prov över iaf..
Pengar är alltid härligt!

RSS 2.0